Bill POV.

"Ik ga Gijs ophalen," zeg ik wanneer het vrijdagavond is.

"Is goed schat, dan zorg ik ervoor dat Nicole al slaapt wanneer je thuiskomt, dan hoef je alleen Gijs nog in z'n bedje te leggen," zegt Tom en ik knik dankbaar waarna ik het huis verlaat.Wanneer ik bij Adam ben aangekomen druk ik op de bel en niet veel later gaat de deur open. Wanneer ik naar Adam kijk denk ik terug aan afgelopen dinsdag en gelijk kleuren mijn wangen rood. "Kom maar binnen," zegt Adam en ik stap naar binnen en duw hem tegen de muur. "Bill?" Vraagt Adam en ik kijk naar hem en druk mijn lippen op die van hem en Adam zoent gelijk terug en ik begin aan zijn broek die dan op de grond valt en ik voel hoe hij aan mijn broek zit, maar snel ruk ik mijzelf naar achter terwijl ik nog aan het hijgen ben. "Wat speelt er tussen ons, Bill? Eerst haat je mij, wat ik snap met wat ik gedaan heb en nu dit sinds ons gesprek dinsdag is het een en al seksuele spanning," zegt Adam.

"Er speelt niks tussen ons, Adam, ik hou van Tom, ik heb geen gevoelens voor jou. Ik ben alleen nog niet 100% klaar om mij aan alleen Tom te binden, maar dat komt wel, tot die tijd moet ik mij inhouden," zeg ik dan.

"Bill, misschien geloof je mij niet, maar ik heb wel gevoelens voor jou," zegt Adam en ik geef hem een knuffel.

"Het spijt me," zeg ik zacht, want ik weet dat ik zijn gevoelens heb doen oplaaien. "Na vandaag zal Tom weer alles rondom Gijs met jou regelen," zeg ik, voordat ik echt de fout inga.

Adam knikt begrijpend en loopt dan de woonkamer in om Gijs te pakken en geeft hem dan aan mij. "Kom je weer met mij mee naar huis?" Vraag ik en Gijs brabbelt wat en ik lach even waarna ik vertrek.


Een paar weken later.

"Tomi!? Tomi!?" roep ik en Tom komt er gelijk aangerend. Ik toon hem gelijk de zwangerschapstest.

"Klopt die?" Vraagt Tom en ik knik gelijk. "Dus we krijgen een kindje?! We krijgen een kindje!?" roept Tom vrolijk uit en hij neemt mij stevig in zijn armen. Het voelt goed dat Tom zo blij is. De reden dat ik tot het besluit voor een kindje met Tom ben gekomen is mede omdat ik nu graag een kindje wil met eigenschappen van zowel mij als Tom, maar ik besloot het ook omdat ik die ene dag Adam had gepijpt en ergens ontstond er een angst dat ik ooit te ver zou gaan en dan kan ik beter al zwanger zijn van mijn liefde dan per ongeluk zwanger worden van Adam. En nu klink ik als een slecht mens, maar de angst die ik heb om de rest van mijn leven alleen met Tom door te brengen, het is gewoon groot, maar dat neemt niet weg dat hij wel de enige is van wie ik hou.

"Ik moet met Adam spreken," zeg ik dan en Tom kijkt mij verbaasd aan.

"Waarom?" Vraagt hij.

"Omdat Gijs over een kleine 9 maanden een halfbroertje of zusje krijgt," zeg ik dan, en ook omdat Adam wel gevoelens voor mij heeft. Als hij het van Tom zou horen kan hij dan wel een pokerface opzetten? Nee, daarom neem ik het risico niet.

"Okay, ik begrijp het, ga maar," zegt Tom en ik knik waarna ik naar Adam vertrek.

Bij Adam druk ik op de bel en Adam doet de deur open en kijkt mij verbaasd aan. "Ik had jou niet verwacht," zegt hij verbaasd. "Je weet dat Gijs niet bij mij is he," zegt Adam.

"Ja, natuurlijk, kunnen we even op de bank gaan zitten?" Vraag ik dan en samen met Adam loop ik naar de bank om daar plaats te nemen. "Ik ben nu sinds een paar weken zwanger," zeg ik en ik zie Adam z'n gezicht betrekken. Het doet hem duidelijk pijn.

"Dus rond de periode waarin wij hebben gezoend, en jij mij gepijpt zijn jij en Tom een kindje gaan maken?" Vraagt Adam en ik slik.

"Nu laat je het klinken alsof ik het meest slechte moment heb uitgekozen om zwanger te worden van mijn Tomi," zeg ik zachtjes.

"Misschien is dat het ook wel," zegt Adam en ik bijt in mijn lip.

"Je hebt gelijk, wie besluit er nu voor een kind te gaan wanneer vlak daarvoor de lul van een andere man in zijn mond heeft gezeten?" Vraag ik dan hardop af.

Ineens duwt Adam mij onder zich en ik kijk hem aan. "Bill, zeg eens eerlijk, als ik eerder was verandert, waren we dan nog getrouwd geweest?" Vraagt Adam dan.

"Ik zou Tom niet om hulp hebben gebeld dan, dus ik denk het wel, maar zeker weet ik het niet," zeg ik dan.

"Bill, waarom ben je werkelijk hier? Je had ook telefonisch over je zwangerschap kunnen vertellen, daarvoor hoefde je niet hier te komen," zegt Adam en ik druk mijn lippen op die van hem.

Ik maak zijn broek los en Adam schudt de broek van zijn benen af. "Eenmalig, daarna kunnen we dit vergeten," zeg ik dan zachtjes en ik zie Adam even twijfelen waarna hij mij zoent. Ik voel hoe Adam nu mijn broek losmaakt en daarna van mijn benen aftrekt en ik trek snel mijn shirt uit. Adam trekt ook zijn shirt uit en komt dan weer op mij liggen om mij te zoenen terwijl ik met mijn hand zijn boxer inga en zijn penis begin te masseren.

"Fuck, Bill, ik wil je," Kreunt Adam en ik laat zijn penis weer los en doe zijn boxer uit en hij die van mij. "Mag ik?" Vraagt Adam en ik knik.

"Niks liever," zeg ik waarna ik voel hoe Adam bij mij naar binnen dringt en hij begint mij weer te zoenen. "Hmm, Adam," kreun ik.

"Ik hou van je," Kreunt Adam en tegelijkertijd komen we klaar en ik slik even.

"Waarom zei je dat?" Vraag ik.

"Omdat het zo is, Bill," zegt Adam en hij pakt mijn hand vast. "Ik wou dat je weer zwanger was van mij," fluistert Adam en ik sta op en kleed mij aan.

"Maar het kind is van Tom," zeg ik en ik draai mij naar hem toe. "Het spijt me, nu kwets ik jou alleen maar meer, ik denk gewoon totaal niet meer na," zeg ik en ik hoor Adam achter mij en hij legt zijn armen om mij heen.

"Het is okay, ik weet dat je bij Tom hoort, vergeet alles wat ik heb gezegd, vandaag was fijn en ik hoop dat jij het ook fijn vond, maar ik weet dat ik na vandaag vooral Tom weer ga zien en jou een stuk minder," zegt Adam en ik knik.

"Het was fijn ja, ik ben nog nooit gelijktijdig met de ander klaargekomen," zeg ik waarna ik even weer naar Adam kijk. "Ik hoop dat je net zoals mij iemand vind om echt gelukkig mee te worden, dat verdien je," zeg ik waarna ik het huis uitvlucht, terug naar mijn Tomi.


Wanneer ik thuis ben geef ik Tom gelijk een knuffel. "Hoe reageerde Adam?" Vraagt Tom.

"Hij is blij voor ons," zeg ik en ik voel Tom zijn hand naar mijn buik gaan en ik glimlach even.

"Ik kan niet wachten tot hij of zij geboren is," zegt Tom en ik lach even en leg mijn hoofd in zijn nek. Wat ik net heb gedaan was fout, maar wat Tom niet weet kan ons ook niet schaden.


2 jaar later.

Ik kijk hoe Tom naar beneden komt met ons zoontje Ryan. "Dada!" roept Ryan en ik lach even en geef de kleine jongen een zoen en ik kijk ook naar Gijs die Tom z'n hand vast heeft.

"Nicole speelt nog boven, die zal ik straks wel halen," zegt Tom en ik knik even.

"Papa zo komen!" zegt Gijs dan en ik lach even.

"Ja, die komt jou zo halen he," zeg ik en Gijs knikt vrolijk.

Sinds 1 jaar heeft Adam nu een vriend en sindsdien ben ik weer wat meer met hem in contact en dat verloopt best goed. Wanneer de bel gaat zie ik Gijs springen en hij rent naar de deur, die hij niet openkrijgt. Ik lach even waarna ik hem help om de deur open te krijgen. Gelijk springt Gijs in Adam z'n armen. "Hey Gijs," zegt Adam en hij tilt hem op en Gijs giechelt waarna Adam hem weer neerzet. "Ga nog maar even spelen, ik moet even met je andere papa praten," zegt Adam en Gijs rent naar zijn speelgoed waarna ik op de bank ga zitten en Adam komt bij mij zitten.

"Wat wou je bespreken?" Vraag ik dan.

"Oliver en ik, we willen een kind, zou jij het kind willen dragen? Ik bedoel, het wordt niet zoals met Gijs die twee ouders heeft en twee stiefouders, het kind zal vier ouders hebben, dat Oliver en Tom dan niet de biologische ouders zijn maakt geen verschil, hij of zij zal ze gewoon ook papa noemen. En voor Gijs is het ook leuk dat om de week z'n broertje of zusje dan met hem mee gaat," zegt Adam en ik denk even na. Voor Gijs zal het wel echt leuk zijn en ik gun het Adam en Oliver samen ook.

"Ik wil het wel doen, maar alleen als Tom er mee akkoord gaat, als hij het niet wilt dan moet ik nee zeggen. Het is dan weliswaar mijn lichaam, maar het gaat om zoiets groots dat ik het niet kan besluiten zonder hem," zeg ik dan.

"Ja, natuurlijk, dat begrijp ik, het is jullie gezamenlijke keuze," zegt hij en ik knik. "Nja, dan neem ik Gijs maar mee, fijne avond nog," zegt Adam en ik knik.

"Jij ook nog een fijne avond," zeg ik dan en Adam knikt waarna hij Gijs meeneemt en ik loop naar Tom en Ryan toe die aan de keukentafel zijn gaan zitten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dat word nog wat
    Ben al blij dat Tom en Bill nu kleintje hebben

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen