#Kurt
‘We gaan toch wel een zoektocht starten naar deze mysterieuze B?’ Vroeg Mercedes. ‘We hebben het handschrift én een letter. Het is misschien zoeken naar een spelt in een hooiberg maar we moeten hem vinden’
Dit maakte dat Kurt een glimlach op zijn gezicht kreeg. Het zou inderdaad leuk zijn de schrijver te ontmoeten. Rachel voegde zich daarna bij hen en Kurt had het gevoel dat er iets mis was.
“Welke les hebben we nu?” Vraagt Rachel. ‘Ik kan niet wachten tot het Glee tijd is"
‘Och, dramaqueen,’ plaagde Mercedes haar een beetje. ‘We hebben nu geschiedenis. Ontzettend saai’
Rachel zegt dan dat ze hen iets wilt vertellen maar Brittany komt al op hen afgelopen.
‘Dag Kurt, ik heb een tekening voor je gemaakt. Ik vond het bij je passen omdat je zo trots en open bent. Hang je het op in je kluisje?’ Glimlachte Brittany breed terwijl ze Kurt de tekening overhandigde. Kurt moest glimlachen om het lieve gebaar. Het was een tekening van een regenboog.
"Tuurlijk Britt, dankjewel ." Bedankte hij haar oprecht met een knuffel. Brittany kon Dan Wel een beetje kinderlijk zijn, ze had het hart op de juiste plaats. Ze liepen naar hun kluisjes en zoals beloofd hing Kurt de tekening op en haalde hij zijn geschiedenis boek eruit.
"Wat wilde je vertellen, Rach?" Vraagt hij het meisje dan.

#Sam
Katja geeft hem een kusje en hij glimlacht weer. Hij neemt haar hand vast en streelt met zijn duim over de rug van haar hand. Hij is zo verliefd op haar.
Dan gaat de bel alweer en staan ze samen op.
"Heb je een beetje zin in glee club?" Vraagt Sam zijn vriendin met een grote glimlach. Hij had er alvast zin in om Katja aan iedereen voor te stellen.

#Brianna
‘Dus? Wat gaan we doen?’ Vroeg James aan Brianna en Adam. ‘Brianna, jij zou hem nog eens kunnen slushen. Als hij zich dan wilt gaan opfrissen in de jongenskleedkamers zouden Adam en ik hem daar kunnen opwachten’ grijnsde James. Brianna grijnsde.
"Oh dat is geen probleem. Ik wacht hem wel op na dat stomme clubje van hem." Iedereen wist dat Kurt bij de new directions zat. Al was dat niet de enige reden waarom ze het op hem gemunt hadden.
"Trouwens, die leuke vriend van jullie zit in het box team. Misschien kan hij mee enkele klappen uitdelen." Stelde ze voor. Als Blaine geen training had uiteraard.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen