Bill POV.

Ik loop met Monica het huis in en ze geeft Caleb gelijk een stevige knuffel en gaat dan spelen. "Hoe ging het?" Vraagt Caleb dan aan mij en ik sla mijn armen om hem heen.

"Alleen Jasmijn accepteerde haar, die twee samen was echt te schattig. Jasmijn mag hier wel eens komen toch? Ze staat te trappelen om onze andere kindjes ook te ontmoeten," zeg ik en Caleb knikt.

"Natuurlijk, jouw andere kinderen zijn hier altijd welkom, dat weet je toch?" zegt Caleb en ik knik.

"Alleen met Riley, ik weet niet meer hoe ik met hem om moet gaan. En dan duwde hij Monica ook nog, gelukkig viel ze niet heel hard, maar dat had wel gekunt. Op zijn leeftijd zou hij toch het verstand moeten hebben om een meisje van 3 niet zomaar te duwen?" zeg ik zachtjes en Caleb gaat met zijn hand over mijn rug.

"Riley is oud genoeg om eens een goed gesprek mee te hebben, hmm? Het komt wel goed en uiteindelijk zal je Riley weer echt kunnen begrijpen nu je hem, en de andere kinderen weer vaker kan gaan zien," zegt Caleb en ik knik even. Caleb had boos kunnen worden op Riley om het feit dat hij onze dochter duwde, maar in plaats daarvan is Caleb er gewoon voor mij en dat is één van de dingen waarom ik zoveel van hem hou.Het is vrijdagochtend. Vanmiddag heb ik met Tom afgesproken, maar deze ochtend wil ik het samen met Caleb en de kinderen leuk maken. "Schat, wat dacht je er van als we gingen picknicken?" Vraag ik aan Caleb.

"Klinkt als een superplan, ik ga gelijk de picknickmand vullen," zegt Caleb en ik knik.


Er zijn twee uur voorbij gegaan, maar we zijn nu in het park aangekomen. Caleb legt het kleed neer. Monica en Joey rennen gelijk het veld op en beginnen samen te spelen. "Jasper, liefje, wil je niet ook spelen?" Vraag ik, maar hij schudt zijn hoofd en zet zich gewoon neer. Ik ben wel blij dat Jasper Riley nog niet heeft ontmoet. Monica is er snel overheen, maar bij Jasper zou dat zeker anders liggen.

Ik pak Sam en Eve uit de kinderwagen en ga op het kleed voorzichtig tussen Caleb z'n benen zitten. Bij Sam en Eve is het goed te zien hoe snel een baby groeit. Sam en Eve schelen maar een paar maandjes, maar het verschil is goed zichtbaar. "Je hebt geen spijt dat we vijf kinderen hebben he?" Vraagt Caleb achter mij.

"Nee, alles behalve, ik had Sam en Eve voor geen goud willen missen, er zou zo een zesde bij kunnen," zeg ik dan en Caleb lacht even.

"Grapjas," zegt hij en hij drukt een kus op mijn wang.

"Caleb, beloof je mij dat we echt voor altijd samen blijven?" Vraag ik dan.

"Dat beloof ik schat, ik hou van je," zegt hij.

"Ik hou ook van jou, Caleb, ik hou zoveel van jou," zeg ik waarna we Monica en Joey roepen zodat we kunnen gaan eten.


Die middag vertrek ik naar Tom, die mij buiten al staat op te wachten. "Hey," begroet ik hem met een glimlach.

"Hey, Bill, volg mij maar," zegt Tom en ik knik en volg hem naar het tuinhuis en hij houdt de deur open zodat ik naar binnen kan stappen en ik hoor dat Tom de deur achter mij weer sluit. Overal staan kaarsjes die bij elkaar I love you vormen.

"Ik dacht dat we over de kinderen zouden praten," zeg ik dan en ik draai naar Tom toe.

"Dat kan, in combinatie met wat romantiek," zegt Tom en hij legt zijn handen rond mijn middel en voordat ik het goed en wel besef drukt hij zijn lippen op die van mij. Even zoen ik hem terug, maar zodra ik zijn tong tegen mijn lippen voel duw ik hem weg en zo snel als ik kan loop ik het tuinhuis uit. "Bill! Wacht!" Hoor ik Tom achter mij roepen en ik draai mij om en Tom komt naar mij toegerend. "Ik wou je tonen hoeveel ik van je hou Bill," zegt Tom en ik weet dat mijn liefde voor Tom toch nog niet zo weg is als dat ik dacht.

"Ik hou van Caleb, Tom," zeg ik en een traan loopt over mijn wang. "M.Maar misschien hou ik ook nog van jou, maar dat doet er gewoon niet toe, ik ga Caleb niet verlaten voor jou, ik wil niet meer samen zijn met een koning, het is niet mijn soort leven. Daarnaast, Caleb is gewoon het beste wat mij ooit is overkomen, ik hou zoveel van hem Tom, zonder hem ben ik incompleet," zeg ik terwijl ik mijn wang snel droogveeg.

"En zonder mij ben je wel compleet?" Vraagt Tom, maar ik negeer zijn vraag en wil weer verder lopen, maar Tom grijpt mijn hand. "Ik pas de wet aan, dat je met 2 personen tegelijk getrouwd kan zijn, dan kunnen wij samen op een aantal dates gaan, kan je erachter komen hoe je, je precies voelt en zouden wij ook kunnen trouwen zodra de tijd daar rijp voor is. Dan kan je de ene week bij Caleb zijn en jullie 5 kinderen, en de andere week bij mij en onze 4 kinderen en Michelle, dan hoef je Caleb nooit te verlaten. Ik zie ook wel hoeveel je van Caleb houdt en dat als je voor een keuze gezet zal worden je nooit zou kunnen kiezen, althans, dat je niet zou kunnen kiezen is dan mijn hoop, omdat ik weet dat je anders voor Caleb zou kiezen," zegt Tom en ik bijt even in mijn lip.

"Okay, verander die wet, maar als Caleb er niet okay mee is gaat het niet door, dan blijf ik bij hem en stop jij met alles wat je nog kan bedenken om mij terug proberen te winnen," zeg ik en Tom knikt en zonder nog iets te zeggen vertrek ik naar huis.

Voor het huis check ik nog even snel of ik mij thuis wel kan vertonen waarna ik het huis binnenloop. "Waar zijn de kinderen?" Vraag ik aan Caleb.

"Sam en Eve slapen en het buurmeisje heeft Monica, Joey en Jasper even meegenomen naar de speeltuin. Ze zijn eigenlijk pas net de deur uit."

Ik steek dan mijn hand naar Caleb uit en hij pakt die aan en neem hem mee naar de slaapkamer waar we de liefde bedrijven. Zodra we klaar zijn leg ik mij dicht tegen Caleb aan. Ik weet gewoon dat ik van niemand meer kan houden van van Caleb, Tom kan hooguit op gelijke hoogte komen wanneer ik weer meer tijd met hem zou doorbrengen. Dat is waarom Tom zijn plan nog geen eens zo'n slecht idee is. Maar nieuwe kinderen hoeven er niet meer te komen dan. Als ik goed heb geteld met de pillen de afgelopen jaren heb ik geen levende eicellen meer en alle pillen kunnen de prullenbak in.

"Caleb, er is iets wat ik met je wil bespreken, maar onthoud jouw mening telt," zeg ik dan en Caleb kijkt mij vragend aan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ben benieuwd wat die gaat zeggen

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen