Bill POV.

Twee dagen heb ik Sebastian geen seconde alleen gelaten, dat ik daarvoor op een oncomfortabele stoel heb moeten slapen maakt mij niet uit. Ik til hem bij mij op schoot. "Zal ik jouw temperatuur eens even opmeten?" Vraag ik en ik zie hem mij aankijken. Ik ben echt gek op dit kleine mannetje en ik kan niet begrijpen waarom Tom niet de moeite neemt om zijn zoontje te leren kennen. Ik neem dan z'n temperatuur op en ik glimlach wanneer de temperatuur weer de juiste waarde aangeeft. "Het is voorbij Sebas," zeg ik en ik druk een kus op zijn bolletje en hij kruipt dicht tegen mij aan. Het is verbazingwekkend hoe snel ik een band met hem heb opgebouwt.

Ik neem Sebastian dan mee naar de woonkamer waar Susie het ontbijt al aan het klaarzetten is. "Hij is helemaal koortsvrij," laat ik haar dan weten en Susie zucht opgelucht.

"Dank je voor de hulp Bill, echt waar," zegt ze en ik knik en blijf nog ontbijten waarna ik opsta. "Bill, zou je de komende maand voor Sebastian willen zorgen? Ik wil mijn ouders opzoeken en die reis lijkt mij wat te ver voor hem," zegt ze en ik knik even.

"Sebastian is van harte welkom," zeg ik en ik hoor Sebastian op mijn schoot lachen.

"Dank je," zegt ze en ik knik en even later vertrek ik samen met Sebastian.1 maand later.

Ik ben weer in de club. De oppas is bij Sebastian, de andere kinderen zijn bij Tom. Ik zoen wat met de man die ik deze week heb opgepikt. "Ik regel een hotelkamer voor ons," zegt hij dan en ik knik even en hij pakt mijn hand en ik loop met hem mee.


In de hotelkamer duwt hij mij op het bed en ik ga iets omhoog om hem te kunnen zoenen. "Dat ik zo'n lekkertje heb mogen oppikken deze avond," fluistert hij en ik voel mijn wangen rood worden. Ik trek zijn broek uit en hij die van mij.

Wanneer we allebei naakt zijn trek ik hem dicht tegen mij aan en hij beweegt met zijn penis tegen die van mij aan en ik laat een kreun horen. Wanneer ik het niet verwacht gaat hij bij mij naar binnen en even doet het pijn, maar dan overvalt het fijne gevoel mij weer en ik zoen hem terwijl de man blijft bewegen totdat we allebei met een luide kreun zijn klaargekomen. "Was ik een beetje goed," zegt hij en hij legt zijn armen om mij heen.

"Het was super," zeg ik en opnieuw het moment van de week waarop ik even niet aan Tom, Nils, de kortdurende zwangerschap, en de miskraam zelf heb gedacht, ook al komen die gedachten nu alweer terug. "Nog een ronde?" Vraag ik dan, want ik voel de tranen alweer achter mijn ogen prikken en de man knikt.


Na nog twee keer te zijn klaargekomen heeft de man zijn armen opnieuw om mij heen gelegd en zo val ik tegen hem aan in slaap.


De volgende ochtend heeft de man nog steeds zijn armen om mij heen, meestal is de volgende ochtend de ander altijd al weg. Alleen Nils lag toen nog naast mij, maar toen ben ik weggegaan. Ik draai iets waardoor de man wakker wordt en ik voel zijn lippen op die van mij. Ik ben niet gewend om na een one night stand nog gekust te worden. Hij gaat op mij liggen. Ik heb het ook nog niet gedaan zonder één druppel alcohol op, maar aan de andere kant, ik voel mij steeds slechter en nog wat afleiding, waarom niet?

Ik laat dan ook nog één ochtendronde toe waarna ik op het bed ga zitten. "Dat iemand als jij nog geen lief heeft," zegt de man en hij legt zijn kin op mijn schouder. Gelijk schieten mijn gedachten naar Tom. Tom en ik die een break hebben genomen, ik heb het nooit uitgemaakt. Ben ik nu al die maanden vreemdgegaan? Is het vreemdgaan wanneer je een break in je relatie hebt genomen? Ik voel een traan mijn oog verlaten.

"Ik heb wel een lief, we hebben een break genomen in onze relatie, ik ga vandaag iets doen wat ik al veel eerder had moeten doen," zeg ik en gelijk sta ik op en ik loop de badkamer in om mij te douchen wanneer ineens de man bij mij onder de douche komt staan. "Ik zei toch dat ik een lief heb," zeg ik.

"Daar had je gisterenavond en vannochtend ook geen problemen mee."

"Mijn besef heeft wat lang op zich laten wachten," zeg ik dan, maar toch voel ik dan de lippen van de man op die van mij.

"Nog één ronde, als afscheid," zegt hij dan en ik knik toch maar en hij tilt mij omhoog en begint in mij te stoten en ik kreun luid en wanneer hij weer is klaargekomen hijgt hij uit, maar zodra hij de badkamer heeft verlaten laat ik mij op de grond zakken en tranen verlaten nu echt mijn ogen.


Wanneer ik mijzelf bij elkaar heb geraapt ga ik aangekleed en al de hotelkamer uit en het eerste wat ik doe is een morning after pil halen waarna ik naar huis vertrek, of toch waar ik de laatste maanden heb gewoond.

"Sorry," zeg ik tegen de oppas, maar ze wuift het weg.

"Het is okay, Bill, Sebastian is een schatje," zegt ze en ik glimlach even waarna ik naar zijn bedje loop en hem er uitpak.

"Papa!" roept Sebastian en nog steeds krijg ik tranen in mijn ogen wanneer hij mij papa noemt, en ik heb het hem niet geleerd.

"Je moet weer terug naar je mama vandaag he," zeg ik, toch met pijn in mijn hart, maar misschien ga ik Tom wel weten te overtuigen dat hij ook dan eens kan blijven. Als ik van hem kan houden, dan moet Tom dat zeker kunnen.


Bij Susie aangekomen geef ik de kleine man terug aan haar en hij begint te huilen. "Papa, papa!" Roept hij en hij steekt zijn armpjes naar mij uit.

"Sorry, je vindt het niet erg dat ik hem leer dat zowel jij als Tom zijn papa zijn?" vraagt ze.

"Nee, nee, ik vind het mooi," zeg ik en ik pak zijn handje. "Ik ben alleen verbaasd," zeg ik dan.

"Geen contact hebben met Tom, het heeft geholpen in de mate dat ik geen gevoelens meer heb voor hem en dat helpt ook met hoe ik deze kleine man wil opvoeden," zegt ze en ik knik dankbaar en geef Sebastian nog een kusje.

"Ik bel nog wel een keer over Sebastian, maar nu ga ik terug naar mijn Tomi, wish me luck," zeg ik en Susie lacht even.

"Good luck, Bill," zegt ze en ook al is het pijnlijk dat Sebastian nog steeds om mij huilt, ik moet mij nu niet laten afleiden.


Ik loop het huis in en gooi de deur dicht, zodat Tom weet dat ik het ben. Dan komt Tom de trap afgewaggeld en gelijk valt mijn oog op zijn buik en hij houdt gelijk zijn handen ervoor, ook al heeft het niet heel veel nut. "Sorry, heb mij wat laten gaan met eten," zegt hij en ik schud mijn hoofd.

"Tom, toen je moest overgeven maanden terug, en duizelig was en alles, heb je van nog meer dingen last gehad?" vraag ik dan.

"Ehm, ik kan zeggen dat ik gek word van telkens te moeten plassen, en ik heb last van mijn rug en soms lijkt het net alsof er iets beweegt vanbinnen, moet ik mij zorgen maken?" Vraagt Tom en ik loop naar hem toe. Ik weet niet hoe Tom het niet door kan hebben.

Ik leg mijn hand op zijn buik. "Dat wat je voelt bewegen, Tom, dat is ons kindje," zeg ik, want er is gewoon geen andere verklaring voor, ook niet voor z'n buik. Ik zie de verbazing op Tom zijn gezicht en dan pas lijkt ook het besef echt te komen dat ik voor hem sta.

"Je bent terug?" Vraagt hij en ik knik en het lukt mij niet om de tranen in te houden.

Tom POV.

"Oh, Bill," zeg ik zachtjes en ik begeleid hem naar de bank en ga naast hem zitten. Het is verwonderlijk dat er een kindje in mij groeit, hoe kon ik het niet door hebben gehad? "Bill, wat is er?" Vraag ik dan en ik leg mijn arm om hem heen.

"Ik had bij je moeten zijn, ik had bij je moeten blijven," snikt hij.

"Hey, het is okay, je bent er nu weer, daar gaat het om," zeg ik dan.

"Ik heb domme dingen gedaan, ik ben de tel van de one night stands die ik heb gehad kwijtgeraakt, vannacht nog onveilig en ik weet niet eens meer waarom ik niet gewoon goed na kon denken vannacht. En je kent Nils? Hij is geen vriend meer, de eerste keer in de club, ik was dronken en ik heb ook met hem seks gehad. Die nacht was ik zwanger geworden, maar een paar maanden later ben ik het kindje verloren," snikt Bill, en bij die laatste zin begint hij alleen maar harder te huilen en ik trek hem dicht tegen mij aan. "Ik heb nooit doorgehad dat het zo diep zat," snikt hij nog en ik druk een kus bovenop zijn hoofd.

"Het is okay Bill, ik ben er voor je," zeg ik zachtjes en ik kan het hem niet eens kwalijk nemen van alle one night stands die hij heeft gehad. Ik had hem ten slotte gekwetst en als ik hoor wat Bill daarna nog heeft meegemaakt, dan snap ik hem wel. Nu kan ik alleen maar hopen dat we elkaar vanaf nu wel trouw kunnen blijven, maar wat als Bill nog wel zijn heil in andere mannen zoekt? Misschien moet ik dat dan ook maar accepteren totdat Bill zich weer beter in zijn fel voelt. "Ik hou van je Bill," zeg ik zachtjes en Bill kijkt weer op en ik veeg zijn tranen weg en voel hoe hij zijn hand op mijn buik legt.

"Ik hoor voor jou te zorgen, in plaats daarvan moet jij er voor mij zijn," zegt Bill zachtjes.

"Het is okay, je hebt mij nodig en dan zal ik er ook voor je zijn, je bent mijn vriend, als je mij had gebeld was ik er toen gelijk voor je geweest," zeg ik zachtjes.

"Ja, maar wat had ik moeten zeggen, ik ben iemand anders kind verloren?" Vraagt Bill en ik knik.

"Ik zou er alsnog voor je zijn geweest," zeg ik dan, maar Bill schudt zijn hoofd.

"Maar toch lief dat je dat zegt, ik ga even naar de wc," zegt Bill en hij staat op en ik kijk hem na. Het zou nog wel even kunnen duren voordat Bill eroverheen is, maar in hoeverre ik hem daarbij kan helpen zal ik dat ook zeker doen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik wist het dat die zwanger was!! Hihi
    Bill relax nu eens een keer!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen