Bill POV.

"Tom, Adam wilt dat ik zijn kindje draag, ik bedoel, het kindje zal vier ouders hebben, maar dan heeft Gijs ook iemand die om de week met hem mee gaat," zeg ik, om maar gelijk met de deur in huis te vallen.

"Moet je daarvoor seks met hem hebben?" Vraagt Tom.

"Ik wil het niet experimenteel in het ziekenhuis laten doen, dat is te veel risico, dus ja," zeg ik eerlijk en ik zie Tom even nadenken. "Het zal zakelijke seks zijn, niks meer dan dat," voeg ik nog toe.

"Hmm, omdat ik het Gijs gun. Het lijkt het enige te zijn wat Gijs mist bij zijn andere pa," zegt Tom en ik knik dankbaar. Tom is ook echt geweldig om aan Gijs te denken en niet alleen aan zichzelf.

"Ik hou van je, Tomi," zeg ik en ik geef hem een zoen.Vandaag is de eerste dag om het te proberen. Ik sta in de slaapkamer bij Adam. "Mag ik eerst nog douchen?" Vraag ik dan.

"Dat is toch niet nodig? Bill, ben je nerveus?" Vraagt Adam.

"Een beetje," geef ik toe en Adam glimlacht even.

"Ga dan maar douchen, zorg dat je ontspant," zegt hij en hij pakt een handdoek en een badjas en gooit die naar mij toe waarna ik naar de badkamer loop. Ik ben bang voor de gevoelens die de seks weer gaat oproepen. Wat als die seksuele gevoelens weer gaan terugkeren?


Na het douchen doe ik de badjas aan en loop ik terug de slaapkamer in waar Adam al naakt is en ik voel mijn wangen rood kleuren. Hij loopt dan naar mij toe. De mouw van de badjas duwt hij naar beneden, waarbij hij over mijn arm wrijft en ik kijk hem recht in zijn ogen terwijl de badjas op de grond valt. "Is dit niet te intiem?" Vraag ik zachtjes, want echt zakelijk voelt dit niet.

"We pakken het rustig aan," zegt Adam en hij drukt zijn lippen op die van mij. Ik zoen hem zachtjes terug en hij begeleid mij voorzichtig naar het bed en hoe liefdevol hij dit allemaal doet verbaasd mij. Met zijn hand streelt hij over mijn lul.

"Oh, Adam, ik, ik, maak me zwanger," kreun ik, dat is ten slotte waarvoor we dit doen. Ik voel Adam zijn lul bij mijn opening en langzaam gaat hij bij mij naar binnen en we kijken elkaar recht in de ogen. Even verdrink ik in Adam zijn ogen, dus sluit ik mijn ogen maar. Adam voert het tempo op en luide kreunen verlaten mijn mond, totdat we tegelijktijdig weer klaarkomen.

Ik kijk Adam aan en hij lacht even. "Het was logischer om nu te douchen," zegt hij met een glimlach en hij steekt zijn hand naar mij uit en ik pak die aan waarna ik samen met Adam naar de badkamer loop. Onder de douche zoenen Adam en ik nog wat, ook al vraag ik mij, diep in mijn achterhoofd, af wat het nut is van alleen zoenen onder de douche.


3 maanden later.

Voor de zoveelste keer doe ik een zwangerschapstest en ik slaak een kreetje
uit wanneer hij na 3 maanden proberen eindelijk positief is. Ik gooi de test weg en vertrek snel naar het huis van Adam.


"Bill, hey," zegt Adam en hij drukt zijn lippen op die van mij en ik zoen hem terug en sla mijn armen om zijn nek en hij tilt mij naar boven en legt mij op het bed. Onze kleren gaan uit. Hij zoent mij opnieuw en ik zoen terug. "Fuck, Bill," zegt Adam en ik bloos even.

"Adam, ik wil je," kreun ik en Adam begint in mij te stoten en ik blijf zijn naam kreunen totdat we klaar zijn gekomen en ik leg mij gewoon tegen hem aan, ik weet niet eens waarom.

"Bill, waarom was je hier eigenlijk? We hadden niet afgesproken voor seks," zegt Adam.

"Ik, ehm, ik kwam vertellen dat het gelukt is, ik ben zwanger," zeg ik vrolijk en Adam geeft mij gelijk een knuffel.

"Maar waarom liet je dan alsnog de seks over je heen komen?" vraagt Adam.

"Dan had je maar niet zo seksueel aantrekkelijk moeten zijn," zeg ik beschuldigend, want dat is nog steeds, of eigenlijk, opnieuw wat dit is.

"Ik moet je wat vertellen," zegt Adam dan en ik kijk hem vragend aan. "Oliver en ik zijn uit elkaar," zegt Adam dan en ik kijk hem geschrokken aan.

"Hoe? Wanneer? Waarom?" Vraag ik en ik leg mijn hand op zijn schouder.

"Gisterenavond. Mijn gevoelens voor jou zijn teruggekomen, toen ik dat aan Oliver vertelde maakte hij het uit," zegt Adam en ik slik.

"Het proberen te krijgen van een kindje heeft alles verpest. Onze partners wisten niet wat er twee jaar geleden tussen ons is gebeurt, wij hadden beter moeten weten," zeg ik zachtjes en Adam legt zijn hand op mijn buik.

"Nee, ik ben blij dat dit kindje er komt. Ondanks dat onze seksuele relatie dit keer wat langer heeft geduurt omdat het kindje maken niet gelijk lukte komen we ook nu weer over de soort gevoelens die we hebben heen, het komt goed," zegt Adam en ik zoen hem nog één keer.

"De seks en het zoenen en alles moet vanaf nu weer stoppen, maar het contact zal ik dit keer niet verbreken, want ik wil dat je onderdeel kan zijn van de verschillende fases van de zwangerschap," zeg ik dan en Adam knikt waarna ik opsta om een half uur later het huis te verlaten.


Thuis zie ik Tom aan de keukentafel zitten en gelijk staat hij op. "Wat goed dat het eindelijk gelukt is," zegt hij en hij geeft mij een knuffel.

"Hoe weet jij dat het gelukt is?" Vraag ik wat verward en Tom lacht even.

"Ik zag de test in de prullenbak liggen, en aangezien er iets is wat ik op deze dag wou doen," zegt Tom en hij knielt voor mij neer. "Lieve Bill, we zijn nu al een aantal jaar samen en ik denk dat we nu klaar zijn voor de volgende stap, dus lieve Bill, wil je met mij trouwen?" Vraagt Tom en mijn ogen worden groot. Ben ik hier wel klaar voor? Als ik zelfs de binding van een normale relatie al benauwend vindt, niet altijd, maar op veel momenten wel. Aan de andere kant, de huwelijksaanzoeken die ik op televisie zie eindigen zo goed als altijd in een break up en dat wil ik niet. Ik weet dat ik dan altijd bij Adam terecht kan tijdelijk, maar dat eindigt geheid in hele dagen seks, alhoewel, voor Adam is het niet alleen seks.

"Bill?" Vraagt Tom onzeker. "Okay, misschien moet ik iets duidelijker zijn, we hoeven pas te trouwen wanneer die kleine in jouw buik een maand of 5 is. Je lichaam zal in perfecte staat zijn, beloofd," zegt Tom en eindelijk durf ik oogcontact met hem te maken.

"Ja, Tom, ja, ik wil met je trouwen," zeg ik en ik sla mijn armen om hem heen. Misschien dat blijdschap bij mij nu niet gelijk overheerst, maar tegen de tijd dat we trouwen zijn we al meer dan een jaar verder. Tegen die tijd zal ik er toch wel klaar voor zijn, daar ben ik van overtuigd.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw super lief!!
    Ze gaan trouwen!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen