James Ian Oliver Mccain

"Oh dat is geen probleem. Ik wacht hem wel op na dat stomme clubje van hem." James’ grijns werd iets groter nadat Brianna dat had gezegd. James mocht haar wel, ze was net zo gemeen als hij. De manier waarop ze ook echt meedacht om het anderen zo moeilijk mogelijk te maken mocht hij wel.
"Trouwens, die leuke vriend van jullie zit in het box team. Misschien kan hij mee enkele klappen uitdelen." Zei ze daarna.
James vond het stiekem wel jammer dat ze echt achter Blaine aan leek te zitten.
Hij zag het eigenlijk niet voor zich dat Blaine het zou doen. Aan de andere kant verrastte Blaine hem vanochtend ook plots. Hij was eigenlijk wel nieuwsgierig geworden of hij het zou durven.
‘Als we hem zien dan zullen we het hem vragen’ grijnsde James. Hij wilde nog iets zeggen maar iemand onderbrak het gesprek dat hij samen met Brianna en Adam had. ‘Goedemorgen,, Ik hoorde van Puck dat je ook in een sportteam zit?’ Vroeg een nog onbekende stem ze. ‘Ik ben Novan, ik ga vanmiddag naar de try outs, zit je in het football team?” Normaal gesproken durfde niemand dat en het was ook geen gedrag wat James dan ook van iemand pikte. Het was blijkbaar een nieuwe, want anders zou hij het wel laten. James draaide zich om naar de jongen en viel even stil zodra hij zag dat het de langere jongen van eerder was. In de les viel hij al op. Het was nog nooit eerder gebeurd maar James besloot om niet onaardig te gaan doen tegen hem.
‘James.’ Antwoordde hij met zijn naam om zich toch te kunnen voorstellen. ‘Football en Hockey. Dus we zullen zien of je het red, nieuwe’
Hij zei het met een kleine glimlach om niet te vijandelijk over te komen, maar hij wilde ook weer niet te zacht overkomen.

Mercedes Jones

Ze schudde lachend haar hoofd om Brittany, waarna het drietal naar hun lockers liep. De meid had altijd haar hart op de juiste plaats zitten. Ze maakte alles toch een stuk zonniger door alleen al aanwezig te zijn.
Ondertussen begon Mercedes zich wel zorgen te maken om Rachel. Door de vele indrukken van deze ochtend, realiseerde ze zich nu pas dat Rachel ergens mee leek te zitten. Ze leek ook anders te zijn dan voorheen. De ‘oude’ Rachel had allang de aandacht opgeëist, maar ze leek rustiger en geduldiger. Mercedes merkte ook iets van pijn in haar ogen op. Soms had ze wel een goede mensenkennis, vooral als het draaide om haar allerbeste vrienden.
"Wat wilde je vertellen, Rach?" Vroeg Kurt die blijkbaar hetzelfde dacht als zij. Soms leek het wel alsof hij haar gedachten kon lezen.
‘Ja, wat is er mis, Rach? De les kan wachten, jij bent veel belangrijker’ zei Mercedes. Ze kon zich soms erg bemoederen om haar vrienden en wanneer het nodig was, deed ze dat ook. Mercedes zag aan Rachel dat het niet zomaar iets was en zou het liefst haar eerdere opmerking terug willen nemen. Ze dacht dat Rachel zuchtte om de les en niet dat er daadwerkelijk iets was. Als haar vrienden met iets zaten was dat nooit iets om te minimaliseren.
‘Je weet dat je ons alles kunt vertellen. We zijn er voor je’ stelde Mercedes haar nogmaals gerust. Ze wilde ervoor zorgen dat ze zich echt op haar gemak voelde.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen