Bill POV.

"Tom kwam vandaag met het idee om de wet aan te passen, dat één persoon met twee mensen tegelijkertijd getrouwd kan zijn. En nu zeg ik niet dat ik sowieso van plan ben om ook weer met Tom te trouwen. Ik dacht alleen, als jij er okay mee bent, dan kan ik er met Tom achter zien te komen wat er nog tussen hem en mij is. Als mijn liefde voor Tom niet gelijkwaardig kan worden aan mijn liefde voor jou, dan trouw ik sowieso niet opnieuw met hem, en ja, wat denk je?" Vraag ik en ik kijk Caleb aan.

"En wat als je meer van hem blijkt te houden dan van mij?" Vraagt Caleb en ik glimlach even en leg mijn hand liefdevol op Caleb z'n wang.

"Het is onmogelijk om meer van iemand te houden dan dat ik van jou hou, het kan hooguit op gelijke hoogte komen. Jij en ik zijn sowieso voor altijd," zeg ik en ik zie een voorzichtige glimlach tevoorschijn komen.

"En het zou jou gelukkig maken?" Vraagt Caleb dan.

"Ja, als ik er hierdoor achter kan komen dat jij de enige voor mij bent, dat zou rust geven, en in het andere scenario kan ik gewoon samen zijn met de twee mannen van wie ik hou en hoef ik geen onmogelijke keus te maken die ook mijn eigen hart zou doen breken," zeg ik dan en Caleb knikt.

"Dan, waarom niet? Als het jou gelukkig maakt," zegt Caleb en ik geef hem gelijk een stevige knuffel.

"Dank je, schat, en ik blijf hier gewoon wonen totdat ik mogelijkerwijs met Tom zou trouwen, pas dan ga ik heen en weer," zeg ik en Caleb knikt waarna we ons maar aankleden, de oppas gaat niet eeuwig met de kinderen in de speeltuin blijven. Daarnaast zullen Sam en Eve ook niet eeuwig slapen.Ik heb Tom gevraagd of hij de volgende dag Jasmijn kan langsbrengen, want ik was gewoon te ongeduldig om haar aan de andere kinderen voor te stellen. Wanneer de bel dan ook gaat snel ik naar de deur en doe die open. Gelijk krijg ik een stevige knuffel van Jasmijn en ik glimlach even. "Ik ga nog even met papa praten, jij kan naar die leuke, knappe man in de woonkamer daar," wijs ik haar.

"Mama, ik val niet op oude mannen," zegt ze en ik draai met mijn ogen, maar ik snap ook wel dat wij als volwassenen door kinderen als oud worden gezien.

"Dat hoeft ook niet, want hij is al van mij he," zeg ik en Jasmijn lacht even waarna ze naar Caleb toeloopt en ik Tom een knuffel geef. "Caleb is akkoord." Laat ik hem dan weten en ik zie dat Tom zijn ogen beginnen te stralen.

"Okay, de wet zou er over 2 weken doorheen moeten zijn," zegt Tom dan.

"Okay, mooi, dan mag je over 2 weken iets plannen," zeg ik.

"Wat dacht je er van, midden in de nacht, voor de extra sfeer, in het tuinhuis, waar niemand ons kan zien en we de privacy hebben. Romantiek, zoenen, seks," zegt Tom en eerlijk, je kan merken dat hij al jaren geen seks heeft gehad en misschien moet ik hem dat die ene nacht ook maar geven.

"Klinkt goed, Tomi," zeg ik en Tom glimlacht.

"Oh, en Bill, als we inderdaad weer gaan trouwen zou ik graag nog een kindje willen," zegt Tom.

"Nee, Tom, dat gaat sowieso niet meer gebeuren, althans, ik ga geen kinderen meer dragen. Jij en Caleb moeten zelf besluiten of jullie dat nog wel zelf willen, maar ik niet," zeg ik dan, want dat had ik bijna gelijk al besloten. Ik denk ook niet dat Caleb het fijn zou vinden als ik om de week bij hem kom terwijl ik zwanger zou zijn van Tom, en andersom ook niet. En van Tom weet ik ook zeker, die gaat nooit een kind willen dragen.

"Okay, ik snap het," zegt Tom en hij glimlacht toch weer even waarna hij besluit te vertrekken. "Ik kom Jasmijn aan het einde van de dag weer halen," zegt hij en ik knik waarna ik de deur sluit en naar de woonkamer loop.

In de woonkamer zie ik Jasmijn samen met Monica spelen. "Ze zijn lief samen he," zeg ik dan en Caleb knikt instemmend en zodra hij naast mij staat legt hij zijn arm om mij heen. "Jasmijn was bijna nooit geboren, en ik was er dan zelf trouwens ook niet meer geweest," zeg ik zachtjes en ik voel Caleb over mijn rug wrijven. "Maar uiteindelijk durfde ik het toch weer aan, toen Tom en ik besloten voor nog een kindje, ons laatste zou dat zijn, maar goed, je weet wat er toen gebeurde," zeg ik.

"Sorry daarvoor," zegt Caleb, maar ik schud mijn hoofd.

"Geen sorry, toen was het misschien niet leuk, want ik raakte Tom kwijt. Alleen, nu ben ik gewoon zo gelukkig dat ik geen spijt meer heb van die dag. Die dag bood mij ten slotte de kans om jou beter te leren kennen en bovenal kreeg ik de kans om verliefd op jou te worden en dat is iets waar ik geen spijt voor hoef te hebben," zeg ik en ik kijk naar de glimlach op Caleb z'n gezicht. "Nou, ik ga even de andere kinderen halen, als jij Sam en Eve haalt, dan ga ik tegen Joey en Jasper zeggen dat ze moeten komen," zeg ik en Caleb knikt waarna ik Joey en Jasper uit hun kamertjes haal.

Jasmijn kijkt gelijk op als de jongens de kamer in komen gelopen. "Hey," zegt ze en ze geeft Joey en Jasper gewoon een knuffel en Jasper schrikt even en rent dan gelijk naar mij. "Ik doe je niks," zegt Jasmijn lief en ze steekt haar handje naar Jasper uit en ik zie hem vol twijfel kijken.

"Hij kan wat verlegen zijn," zeg ik dan, maar tot mijn verbazing legt hij toch zijn handje in Jasmijn d'r hand.

"Jij lief," zegt Jasper dan en ik kan niks anders dan blij zijn dat Jasper zich wat meer openstelt nu. Wanneer ik Caleb met Sam en Eve binnen zie komen til ik Jasper op terwijl Jasmijn al naar de kleintjes toerent.

"Awh, die zijn nog baby," zegt ze en ik zie haar vertedert naar Sam en Eve kijken. "Mag ik er één op schoot?" Vraagt Jasmijn dan.

"Je mag zelfs één het flesje geven," zegt Caleb en Jasmijn gaat gelijk op de bank zitten. "Wie wil je, de oudste is Sam, deze kleine meid hier is Eve," zegt Caleb.

"Eve," zegt Jasmijn vrolijk en Caleb geeft Eve voorzichtig aan Jasmijn.

"Goed zo, als je zo blijft zitten kan je weinig fout doen," zegt Caleb en hij loopt naar de keuken en wanneer hij het flesje heeft gepakt helpt hij Jasmijn wat ook weer zo schattig is. Ik vind de afgelopen dagen blijkbaar alles schattig.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Jasmijn is zo lief!!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen