Tom POV.

Wanneer Bill wel heel lang wegblijft sta ik voorzichtig op om naar de wc te lopen. "Bill?" Vraag ik waarna de deur opengaat.

"S.Sorry, ik werd gewoon vreselijk misselijk," zegt hij zachtjes en ik neem hem in mijn armen.

"Als je probeert ietwat te kalmeren, dan verdwijnt die misselijkheid vast ook," zeg ik en Bill knikt even. "Had je de morning after pil al genomen?" Vraag ik dan.

"Nee, die wou ik zo nemen," zegt Bill.

"Okay, goed, want ik denk niet dat ie had gewerkt als je hem zo weer uit zou kotsen," zeg ik en Bill knikt. "Hoeveel uur terug, ehm, was de daad?" Vraag ik zachtjes.

"Eerste ronde? Een uur of 15 terug," zegt Bill en ik knik even.

"Okay, dan heb je nog wel even, dus eerst relaxen, en zodra de misselijkheid verdwenen is die pil pakken," zeg ik en Bill knikt waarna we weer terug naar de bank lopen en Bill legt zijn hoofd op mijn schouder. "Heeft Nils jou eigenlijk nog zelf proberen te contacteren?" Vraag ik dan aan Bill.

"Ehm, nu je het zegt, nee, ik heb niks meer van hem gehoord. Eigenlijk best raar," zegt Bill en ik knik en geef hem een kus.

"Misschien toch een schuldgevoel?" Vraag ik.

"Misschien," zegt Bill en ik zie dat Bill een nieuwe huilbui probeert te voorkomen.

"Het komt goed," fluister ik en Bill knikt langzaam.

"Tomi, de afgelopen maand heeft Sebas bij mij gelogeerd," zegt Bill dan.

"Sebas?" Vraag ik en ik zie Bill met zijn ogen draaien.

"Jouw zoon, Tom, Sebastian?" zegt Bill.

"Oh, waarom?" Vraag ik.

"Susie was naar haar ouders en die wonen wat verder. Tomi, Sebas is zo'n geweldig kind, als ik van hem kan houden moet jij dat toch ook kunnen? Ik zou het echt leuk vinden als hij hier af en toe eens een paar dagen kon zijn. Hij noemde mij ook papa, pff, alleen die gedachte maakt mij alweer emotioneel, dit keer wel op de goede manier natuurlijk," zegt Bill en ik bijt in mijn lip.

"Ik zal er over nadenken, vanavond krijg je mijn antwoord," zeg ik en Bill knikt tevreden, waarschijnlijk omdat hij weet dat dit nu het enige antwoord is dat ik hem kan geven.

"Ik denk dat ik die pil nu wel veilig kan nemen," zegt Bill dan en ik knik en hij pakt die pil en wat water en slikt het dan weg wanneer zijn telefoon gaat. "Tomi, kan jij even kijken wie het is?" Vraagt Bill dan en ik knik en pak zijn gsm.

"Ehm, Bill, wie is Timothy?" Vraag ik dan en Bill draait zich gelijk om.

"Één van mijn fouten van de afgelopen maanden vermoedelijk. Ik kan mij niet herinneren dat ik één van mijn one night stands mijn nummer heb gegeven, maar ik kan mij waarschijnlijk wel meer niet herinneren," zegt Bill. "Blokkeer het nummer maar," zegt Bill en hij loopt de keuken in, maar in plaats van te blokkeren neem ik op, zonder iets te zeggen.

"Oh, Bill, ik dacht al dat je niet meer zou opnemen. Drie weken terug is het alweer. Ik wil diezelfde avond herbeleven. Oh, ik was vergeten te vertellen dat het condoom was gescheurd, maar je bent wel schoon, toch?" En ik voel de woede naar boven komen.

"Nu luister jij eens goed, als Bill zwanger is omdat jij dat hem niet gelijk hebt verteld dan kom ik jou persoonlijk vermoorden!" En gelijk daarna hang ik op en ik zie Bill mij geschrokken aankijken.

"Ik ben niet zwanger, toch?" Vraagt hij en de angst is van zijn gezicht af te lezen, dus gelijk sta ik op.

"Nee, nee, natuurlijk niet. Die gast zegt maar wat, het condoom is vast niet eens echt gescheurd. Hij heeft vast gewoon je naam opgezocht en probeert jou, ons, bang te maken," zeg ik geruststellend en ik neem Bill in mijn armen.

Wanneer ik de baby voel bewegen leg ik gelijk Bill zijn hand op mijn buik en aan de glimlach op Bill zijn gezicht te zien doet dit hem goed.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te schattig gewoon!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen