Bill POV.

Vandaag is de dag dat ik mijn nachtelijke date met Tom ga hebben. "Papa, ik wil nog niet slapen," zegt Monica en ik ga met mijn hand door haar haartjes.

"Dat snap ik. Maar als je niet slaapt ben je morgen moe he," zeg ik en Monica knikt waarna ik een boek pak. "Zal ik je anders voorlezen?" Vraag ik en Monica knikt.

"Ook voor mij?" Vraagt Joey en ik lach even.

"Ook voor jou," zeg ik en ik zet Joey bij mij op schoot.Wanneer de tweeling in slaap is gevallen leg ik Joey voorzichtig in zijn bed en stop ze allebei in. Jasper ging net gelukkig gelijk slapen. Ik wou gewoon dat de kinderen al zouden slapen voordat ik vertrek. Dan zorg ik er ook voor dat ik weer terug ben voordat ze wakker worden.

"Ik denk dat ik maar ga," zeg ik tegen Caleb wanneer ik de woonkamer weer in kom gelopen. "Je red het wel alleen vannacht? Ik weet dat Eve en Sam nog altijd veel wakker worden," zeg ik en Caleb knikt.

"Het komt goed, ik hou van je," zegt Caleb.

"Ik hou ook van jou," zeg ik en ik geef hem nog een klein kusje waarna ik het huis verlaat.


Bij Tom aangekomen loop ik gelijk door naar het tuinhuis en klop op de deur. "Kom maar binnen!" Roept Tom en gelijk open ik de deur.

"Oh, je dacht die vorige date was mislukt omdat ik bijna gelijk vertrok, dus laten we die overdoen?" Vraag ik dan en Tom lacht even.

"Dat is precies wat ik dacht, en ik ben ook niet zo goed in iets romantisch verzinnen, maar dat weet je," zegt Tom en ik knik waarna ik aan het tafeltje ga zitten. Tom neemt tegenover mij plaats en neemt mijn hand vast. "Ik hoop dat je het eten lekker vindt," zegt Tom en ik neem gelijk een hap.

"Hmm, het is heerlijk, alleen het heeft ook ergens een aparte smaak. Wat zit er in?" Vraag ik dan.

"Geen idee, je weet dat ik zelf niet kook," zegt Tom. Ik ben zo gewend geraakt aan het feit dat Caleb wel alles zelf voor mij kookt dat ik vergeten was dat Tom dat niet doet. Eigenlijk is dat ook maar beter zo, want ik denk niet dat ik dat dan zou durven te eten.


Een hele tijd zitten Tom en ik nog aan dat tafeltje te praten en dan voornamelijk herinneringen ophalen met elkaar. Wanneer een korte stilte valt staat Tom op en steekt zijn hand naar mij uit, die ik natuurlijk aanneem. "Bill, je weet dat ik niks wil forceren, maar twee weken terug leek je er okay mee," fluistert Tom en ik kijk even naar het luchtbed die Tom hier speciaal heeft neergelegd. Ik druk mijn lippen op die van Tom waarna ik naar het luchtbed loop. Ik doe mijn shirt uit en laat die op de grond vallen waarna ik op het luchtbed ga zitten. Tom gooit zijn shirt ook uit en komt bij mij zitten om mij weer te kunnen zoenen.

"T.Tomi, i.ik hou van je," fluister ik dan tegen zijn lippen aan.

"Ik hou ook van jou," zegt Tom terug en hij duwt mij op mijn rug waarna hij mijn broek en boxer uitdoet. Ik laat gelijk een kreun horen wanneer hij mijn penis in zijn mond neemt.

"Tomi, ik wil je," Kreun ik en Tom weet niet hoe snel hij zijn eigen broek en boxer uit moet doen.

"Bill, wil je dit echt? Je kan nu nog terug," zegt Tom en hij kijkt mij vragend aan waarna ik knik en ik voel Tom bij mij naar binnengaan. Even kijkt hij mij nog aan waarna hij begint te bewegen totdat we allebei zijn gekomen.

"Oh, Tomi, dat was fijn," zeg ik en ik sta op zodat ik de wekker op mijn gsm kan aanzetten zodat ik in de ochtend op tijd thuis ben.

Ik leg mij weer naast Tom en hij slaat zijn armen om mij heen. "Ik vond het ook heel fijn," zegt Tom en zijn lippen vinden mij. Ik weet dat het misschien nog wel even kan duren voordat ik weer genoeg van Tom hou om hem als mijn tweede man te nemen, maar voor nu heb ik het idee dat Tomi hier ook gelukkig mee is. Ik leg mij daardoor dicht tegen Tom aan en val in slaap.


Ik word wakker van mijn wekker en zet hem snel uit waarna ik bijna gelijk opsta. "Moet je echt nu al weg?" Vraagt Tom wanneer ik mij aan het aankleden ben.

"Ja, dit alles, het kan alleen werken als we onze afspraken goed nakomen. En de afspraak die ik heb gemaakt is om voordat de kinderen wakker worden, dat ik dan terug thuis ben," zeg ik en Tom knikt begrijpend. "Ik hoor nog van je," zeg ik en ik glimlach even naar hem waarna ik het tuinhuis verlaat.


Thuis aangekomen hoor ik dat het stil is, wat betekent dat ik de tijd goed heb ingeschat. Met kleine kinderen ben je namelijk nooit zeker. Ik loop naar de slaapkamer en leg mij naast Caleb en druk een kusje op z'n neus. "Hmm, Bill?" Vraagt hij en hij opent zijn ogen.

"Ja, ik ben thuis schat, het was niet de bedoeling je wakker te maken," zeg ik dan.

"Het is okay," zegt Caleb, maar ik zie dat hij nog moe is.

"Heb je wel genoeg kunnen slapen?" Vraag ik dan.

"Sam en Eve hebben haast de hele nacht gehuild, dus niet echt," zegt Caleb eerlijk.

"Okay, ga dan nog maar slapen, zodra de eerste kinderen wakker worden regel ik alles," zeg ik liefjes.

"Heb jij wel genoeg geslapen dan?"

"Meer dan jou." En ik kijk met een glimlach hoe Caleb weer terug in slaap valt en zodra ik de eerste geluiden hoor sluip ik de slaapkamer uit. Hoe moet dat wanneer ik ook met Tom zou trouwen? Tom heeft zoveel mensen om hem heen die voor hem werken. Caleb moet het allemaal alleen doen in de week dat ik er telkens niet ben. Daar moet ik nog wat op verzinnen, maar ik heb nog de tijd.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ze moeten daar met zijn allen wat op verzinnen

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen