Tom POV.

Bill is uiteindelijk toch een zwangerschapstest gaan doen. Hij wilt gewoon van die onzekerheid af.

Wanneer hij weer terug het huis in komt gelopen kijk ik hem vragend aan. "Negatief, als het goed is ben ik nu echt helemaal uit de gevarenzone," zeg Bill en ik voel de opluchting van hem afkomen.

"Ik zei het je toch, waarschijnlijk zei hij maar wat," zeg ik.

"Of ik heb een keer geluk gehad," zegt Bill en ik knik, dat kan natuurlijk ook.Die avond merk ik aan Bill dat hij ieder moment mij antwoord op Sebastian kan krijgen. "Ik weet wat je wilt Bill, maar ik kan het niet. Ik wil niet meer herinnert worden aan mijn fout," zeg ik dan, ook al weet ik dat ik Bill hiermee teleurstel.

"Maar Tom, waarom niet? Denk je dat ik het in het begin niet moeilijk vond om Maria op te voeden? Het was sowieso voor ons allebei een uitdaging om een drieling op te voeden, maar 1 die mij altijd deed denken aan het werk wat ik heb gedaan, omdat Maria niet echt van jou was..." maar Bill maakt zijn zin nooit af en gelijk kijk ik naar achter waar Maria staat.

"Is Tom niet mijn echte vader?" Vraagt ze en ik zie een traan over haar wang rollen.

"Liefje, sorry, het was niet de bedoeling dat je hier zo achter zou komen," zegt Bill en hij wilt naar haar toelopen, maar gelijk rent ze naar boven. "Oh, fuck, ik heb het verpest," zegt Bill.

"Het is okay, ze moet het eerst maar verwerken. En dan praten we met haar zodat ze het allemaal begrijpt. Ik denk dat ze oud genoeg is om het te begrijpen," zeg ik en Bill knikt even, maar ik zie dat hij zich schuldig voelt. "We hadden het haar toch sowieso een keer moeten vertellen," zeg ik en Bill knikt even en ik leg mijn arm om hem heen.

"Papa, we moesten van Maria onze kamer uit," zegt Patrick die samen met Stella beneden is gekomen.

"Ga anders even naar buiten totdat jullie zusje het weer okay vind," zeg ik en ze knikken waarna ze de voordeur uitgaan.

"Bill, één dag in de week mag Sebastian langskomen. Niet vaker dan dat, want dat is gewoon te druk. Het is al erg genoeg dat ik iemand van net 20 heb zwanger gemaakt als oude man," zeg ik en Bill zucht.

"Jij en ik zijn in de 30, dat is niet oud, maar goed, 1 dag in de week. Ik regel het," zegt Bill en hij geeft mij een knuffel en ik hoop maar dat ik net zo makkelijk van Sebastian kan houden als Bill dat kan. "Ik ga toch met Maria proberen te praten. Ik haat het idee dat ze nu boos en verdrietig is," zegt Bill en hij loopt al naar boven.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Arme meid
    Maar ze had een erger papa kunnen krijgen

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen