Bill POV.

De volgende morgen eet ik snel mijn ontbijt op waarna ik gelijk op sta. "Ik ben weg," zeg ik tegen mijn grootouders.

"Waar ga je heen?" Vraagt mijn oma dan.

"Naar Tom," zeg ik vrolijk.

"Dus er is een klik?" Vraagt mijn oma.

"Ja, gelukkig wel, anders zou ik niet weten wat ik hier kon doen," zeg ik en mijn oma lacht even.

"Okay, veel plezier. Kan je Tom dan vertellen dat het okay is als hij pas om 2 uur begint te werken vandaag? Dan kan hij ook blijven eten," zegt mijn oma en ik knik.

"Ik zal het hem zeggen," zeg ik waarna ik het huis uit ga. Gisteren was ik nog aan het klagen en nu loop ik vrijwillig dat stuk naar Tom z'n huis.Wanneer ik bij Tom z'n huis ben aangekomen zie ik dat hij al buiten is, maar Tom is volgens mij dan ook echt een buitenmens. "Hey Tom," zeg ik dan en Tom draait zich gelijk om.

"Oh, hey Bill, had jou niet zo vroeg verwacht," zegt Tom dan en normaal houd ik ook van uitslapen, maar mijn opa en oma ontbijten liever gezamenlijk.

"Ik kon gewoon niet wachten om jouw paarden te ontmoeten," zeg ik met een brede glimlach. "Oh, mijn oma zei dat ze jou om 2 uur verwacht voor werk, je mag ook blijven eten, ik weet niet of dat lukt met Lisa?" Vraag ik.

"Oh, dat is geen probleem, Lisa is vandaag met de klas weg. Ze zal rond achtten pas terug zijn, dus kan allemaal precies," zegt Tom en ik knik tevreden. "Kom, dan nu de paarden," zegt Tom en ik volg hem naar de weide.

"Die zijn echt mooi," zeg ik bewonderend en Tom glimlacht even.

"In de stad kom je die niet veel tegen he," zegt Tom.

"Nee, hooguit politiepaarden, een enkele keer," zeg ik dan en Tom knikt.

"Okay, nou, dit is Storm, en dat is Summer," zegt Tom met een glimlach. "Summer is het beste voor beginners, wil je proberen?" Vraagt Tom en ik knik. "Okay, geef mij even," zegt Tom waarna hij de benodigde spullen haalt en Summer klaarmaakt. "Kom maar," zegt Tom dan tegen mij en ik loop naar hem toe.

Ik probeer dan op Summer te komen, maar door mijn onhandigheid val ik terug, maar Tom weet mij op te vangen en ik kijk hem aan. Hij is eigenlijk echt superknap. Langzaam breng ik mijn gezicht dichter naar die van hem, maar wanneer onze lippen elkaar bijna raken loopt Tom gewoon weg waardoor ik alsnog op de grond val.

"Tom!?" roep ik en gelijk sta ik op zodat ik achter hem aan kan lopen.

"Wat was daar de bedoeling van Bill!?" Roept Tom uit.

"Wat!? Ik deed niks!" Roep ik terug en Tom zucht even.

"Je wou mij kussen," zegt hij dan, nu wat rustiger.

"Echt niet," zeg ik ter verdediging en Tom zucht even.

"Ik weet wat ik zag Bill. Okay, luister, we mogen gewoon niet dat close worden. Als ik de zoen nu zou beantwoorden, geen probleem. Nog geen gevoelens, want we kennen elkaar pas sinds gisteren. Alleen, hoe gaat dat over een paar weken zijn?" Vraagt Tom.

"Weet je hoeveel mensen een vakantieliefde nemen? Dat is ook altijd een risico. Soms gaat het goed, is het gewoon voor de vakantie, maar soms is dat ook lastiger als er echt gevoelens in het spel komen en ze ver uit elkaar wonen. Maar toch hebben deze mensen dan het risico durven nemen," zeg ik dan.

"Nou, ik niet. En ik zoen iemand pas wanneer ik diegene echt leuk vindt," zegt Tom waarna ik het maar accepteer. Ik weet zelf toch ook niet waarom ik hem wou zoenen. "Opnieuw proberen?" Vraagt Tom en ik knik waarna we weer naar Summer toelopen en Tom mij opnieuw helpt.


Wanneer het tijd is lopen Tom en ik samen naar het huis van mijn grootouders en Tom pakt gelijk de werktuig waar hij mee moet werken. Ondertussen ga ik tegen de muur van het huis staan terwijl ik toe kijk hoe Tom aan het werk is, zonder shirt aan.


Wanneer ik aan de eettafel zit kijk ik toe hoe Tom met mijn grootouders aan het kletsen is. Mijn grootouders lijken echt dol op Tom te zijn. Ik vraag mij dan ook af of mijn ouders iemand als Tom wel zouden accepteren? Ze hebben eigenlijk ook nooit een duidelijk antwoord gegeven waarom ik weg moest. Wat er zo verkeerd was aan het feit dat ik seks had met Timothy? Ik ben al 17. Eigenlijk hadden ze daar toch nooit een probleem over mogen maken? Maar aan de andere kant, dan had ik Tom nooit ontmoet. "Bill? Ben je er nog bij?" Vraagt mijn opa ineens en ik kijk hem gelijk aan.

"Ehm, ja, sorry," zeg ik waarna ik weer naar Tom kijk. Was hij maar wat opener over het idee om samen te zijn, al was het maar voor de lol. Hoe gaat hij anders iemand vinden als hij het dorp amper uitkomt? Misschien moet ik er ook maar niet meer aan denken. Een goede vriendschap is ook fijn, en dat is waar Tom wel open voor staat.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha alleen je ouders zijn bang op een babyxD

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen