Foto bij Hoofdstuk 47.

Harry Edward Styles


Als ik de deur sluit blijf ik er even voor staan, ik luister naar de gebroken, maar tegelijkertijd zo gelukkige stem van Belle. Ze is zo blij bij het horen van Zayn zijn stem, ik hoor haar lachen en huilen. Ik besef dat ik iets goeds gedaan heb, waardoor ik mijzelf geen houding kan geven. Hierdoor zwaar geïrriteerd loop ik naar beneden, het ziet er prachtig uit. Isabelle heeft echt haar best gedaan met het versieren, dit overtreft alle andere feesten tot nu toe.
Ik besluit mijzelf op te sluiten in mijn kantoor, ik laat mijzelf altijd pas zien als iedereen gearriveerd is. Dramatisch optreden hoort bij mij.
De gasten zie ik langzaam binnendruipen door het raam van mijn kantoor, mijn humeur wordt er beter op als ik Avril zie met de dokter.
Fucking hell.... ze is geil!

Iedere gast is geblinddoekt, in de hoopt dat zo mijn onderkomen privé blijft. Dit feest is dan ook speciaal en gewild, want iedereen wil zien waar ik woon, hoe ik leef en boven al.... hoe ik eruit zie.
Ik staar naar mijn papieren op het bureau, ik weet dat ik mijn zaken leven te weinig aandacht geef. Helemaal nadat ik neer gestoken ben, maar Isabelle is mijn grootste afleiding. Ik weet dat ik het op orde moet krijgen, straks denken mensen nog dat ik het niet serieus neem.

Oké nee, dat zal nooit gebeuren.

Het half uur is voorbij en ik weet dat ik nu terug moet lopen naar Isabelle, ik besluit haar nog even de tijd te geven en ik schenk mijzelf een scots in en luister met gesloten ogen naar de stemmen en muziek die al te horen is. Uiteindelijk na 20 minuten kom ik met een zucht omhoog en weet ongezien naar boven te komen, als ik mijn kamerdeur open zie ik Isabelle op het voeteneinde van mijn bed zitten. Ze heeft mijn telefoon in mijn handen en schrikt op, ik zie dat ze naar een zwart scherm staart.
Ze geeft mij een waterige glimlach, maar ik negeer het. Ik loop naar de spiegel toe en bekijk mijzelf, ik haal mijn hand oor mijn haar en besluit dat ik er klaar voor ben.
"We gaan, ik heb een hoop zakenpartners die ik moet spreken." Haar ogen worden groot en ze geeft snel mijn mobiel terug, die ik in de binnenkant van mijn pak laat glijden. Ik loop de kamer uit, richting de trap. Ze tippelt achter mij aan, maar ik wacht niet. Ik loop door, de trap af, naar de achterkant van het huis. Daar is de grote ruimte voor voornamelijk feesten, ik heb ervoor gezorgd dat iedereen daar is voor mijn intrede.
Ik stop bij de deur en kijk achter mij, waar Isabelle staat. Ik geef haar een knikje en rijk haar mijn arm aan, "vanavond mag je naast mijn zijde staan als je dat wilt Isabelle".
Ik geef haar de keus om met mij naar binnen te gaan, aan mijn arm betekend dat ze aan mijn zijde staat. Als ze dit weigert weet iedereen dat ze simpelweg mijn bezit is, dat is heel iets anders.
Ik ben dan ook blij dat ze haar arm in de mijne haakt, "goede keuze Bell". Ik zie haar wangen iets roder worden en dan open in de deuren.
Een geluid van stemmen, klinkende glazen en gelach komt ons tegemoet. Maar onze, mijn, aanwezigheid is meteen duidelijk. Iedereen draait zich om, om naar ons te kijken. Mensen achterin de zaal zie ik rijk halzend kijken, om maar een glim op te vangen van hun gastheer, met een vrouw aan zijn zijde.
We lopen door, naar de achterkant van de zaal. Daar staat een enorme kerstboom, ik hou hiervoor halt en zet mijn vertrouwde grijns op.
"Welkom allemaal, Huize Styles is blij jullie te kunnen ontvangen. Mijn lieftallige meisje heeft het een prachtig feest voor jullie voorbereid, geniet hiervan zo goed als jullie kunnen. Zoals altijd, drink, eet, seks, het boeit mij niet. Zolang jullie mijn regels niet overtreden, wordt het een prachtige avond".
Ik zie hoe mijn dreiging meteen effect heeft, maar zodra ik een glas champagne van de tafel naast ons pak en deze ophef, vervalt de spanning. De band in de hoek zet de kerstnummers in en de mensen gaan door met wat ze deden, alleen nu af en toe nieuwsgierig naar ons kijkend.
"Wat houdt dat in, welke regels meneer?" De grote bruine ogen van Belle kijken naar mij op, ik aait even over haar wang voor in antwoord geef. "Niemand weet hoe ze hier komen, of waar mijn huis precies staat. De regels zijn simpel, probeer daar niet achter te komen, sluip niet rond en probeer al helemaal niks te stelen. Ook haat ik opdringerigheid, dus ook dat wordt afgestaft". Ik zie een ontzet gezicht voor mij, "afgestraft?"
Ik buig naar Isabelle toe en zet mijn lippen tegen haar oor, "het huis is vol met mijn leden, ik aarzel niet en laat mijn mannen afrekenen met de gene die mijn regels aan hun laars lappen". Isabelle kijkt rond, "wat als het een vrouw is?" Ik grinnik even, "jij weet beter dan iedereen, wat ik met vrouwen doe".
Daar laat ik het bij en ik loop weg, ik bekijk de mensen die hier gekomen zijn en begroet er heel veel.
Maar zodra mijn oog op Avril valt, weet ik dat zij van alle vrouwen de gene is die ik wil. Mijn vingers glijden zacht over de blote huid van haar rug, die haar groene jurk bloot geeft. Haar lichaam verstijft, als ik dicht bij haar ga staan en haar naam over mijn lippen laat komen zie ik haar een beetje ontspannen en ze kijkt mij met een glimlach aan.
"Heer Styles, u heeft een prachtig feest neer gezet, ik geniet er van". Mijn wenkbrauwen vliegen omhoog en ik grinnik, "heer? Waar heb ik deze eer aan te danken?" Ik zie aan haar dat ze maar 1 ding wil, mij.
"U ziet er echt uit als een heer, leek mij niet meer dan beleeft om u zo aan te spreken". Mijn arm krult om haar middel en ik trek haar naar mij toe, "zeg meer van zulke dingen en ik geef je een avond die je nooit zal vergeten".

De tijd glijd langzaam voorbij, ik heb mijzelf in een stoel gezet met Avril op mijn knie. Avril heeft zich totaal aan mij overgeven en ik heb zelden zo'n onderdanige vrouw gezien, ze voert mij, aanbid mij en ik weet dat ik op dit moment alles met haar kan doen.
Ik buig mijzelf voorover om haar, haar eerste wel verdiende kust te geven. Dan kruisen mijn ogen die van Isabelle, de woede, jaloezie en walging is te zien. Ik voel automatisch hoe mijn mondhoek omhoog gaat, ik voel hoe heerlijk ik het is deze blik van haar te krijgen.
Ik hou haar blik dan ook gevangen als ik mijn hand over de rug van Avril laat glijden en tergend langzaam buig ik naar Avril en kus haar. Mijn lippen van haar gestifte lippen naar haar wang, nek en oor. Dit alles doe ik, terwijl ik Isabelle blijf aankijken.
Dan trek ik mijzelf terug en kijk Isabelle met 1 opgetrokken wenkbrauw aan, ik zie hoe haar vuisten gebald zijn en ik weet dat ze jaloers is.


Nou hier zijn we weer hoor, hopelijk genieten jullie van dit hoofdstuk!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen