Ik zie een kleine hand, ik kijk mijzelf aan. De donkere kringen die onder mijn ogen staan zijn niet gekend. Het meisje wat terug kijkt in de spiegel heeft striemen en blauw plekken. Om de hand die naar het spiegelbeeld wordt uitgestoken zit geen verband. Langzaam aan verschijnt de badkamer in Amsterdam voor mijn ogen. Met de bruin gespikkelde tegels, de grijze vloer. Het kleine raampje en het felle winterzonnetje wat door het raam schijnt. De toilettas van mijn moeder staat open voor mij op de wasbak.

Ik voel hoe ik een spuit klaar maak in mijn vingers, de hoofdpijn is ondragelijk. Ik wordt er misselijk van. Ik voel een naald door mijn huid gaan en schrik er van. Het volgende moment sta ik weer in de badkamer, de witte tegels kijken mij aan, het licht staat aan en het luxe wandmeubel straalt van nieuwheid. Is dit het nu dan? My mind is playing tricks on me. Ik poets mijn tanden, de hoofdpijn wordt ondragelijk. Daarna is het weg, mijn hoofd word licht en vult zich met watjes. Wat heb ik gedaan, verschrikt loop ik naar mijn slaapkamer.

Ik hoor een deur dicht gaan en schrik van de persoon die in mijn kamer staat. Mijn hoofd doet zeer, mijn longen schreeuwen om lucht. Alles voelt gek aan, wat gebeurt er met mij? Ik voel 2 armen om mij heen. "Dunya? Je hoeft niet alleen in te ademen. In door je neus en uit door je mond" Hoor ik Georg zeggen. Toch zie ik mijn vader voor mij staan, Zijn ogen spuwen vuur. Achter mij hoor ik de deur dicht vallen en komt oma de woonkamer binnen lopen. "Dag Bernhard, ach Dunya kom eens hier voor een knuffel." Oma gaat op haar hurken zitten.

Weer voel ik twee armen om mij heen, deze keer hebben ze mij stevig vast. "Rustig in door je neus en uit door je mond." Een van de armen wrijft over mijn rug heen. Dit voelt goed. IN mijn hoofd hoor ik Jörg iets tegen mijn moeder zeggen. "Ik kon haar niet tegen houden. Sorry, ik heb mijn best gedaan." Ik kijk over de schouder van mijn oma, mijn moeder is een slanke vrouw, met lang donkerbruin haar en twee prachtige blauwe ogen. Ze ziet er onverzorgd en moe uit. "Help me alsjeblieft" hoor ik mijn moeder fluisteren.

Weer voel ik de hand over mijn rug strijken. Mijn hartslag bonkt in mijn keel. Ik trek dit niet meer. Ik weet niet meer wat echt is, wat gebeurt er met mij? het volgende moment valt de deur weer in het slot. Ik voel hoe mijn haar ruw wordt vast gepakt en hoe ik naar de woonkamer wordt gesleept. Een hand pakt mij bij mijn keel en trekt mij van de grond af. "NU ben ik er helemaal klaar mee. Jij gaat je gedragen! Ik ga het je leren" het volgende moment voel ik een tafel tegen mijn hoofd aan, waarna ik met mijn hoofd op het beton sla. Even is het zwart voor mijn ogen. "Hey, kijk mij eens aan? Dunya!" Georg schud me door elkaar. Mijn naam blijft in mijn oren hangen.

Met grote ogen kijk ik Georg aan. Zijn gezicht staat bezorgd. Zijn hand brengt hij naar mijn hoofd, waarop ik reageer door weg te draaien van hem. Mijn ademhaling zit hoog, ik voel mijn hart in mijn keel kloppen. Op dat moment word de deur open gemaakt door Simone en komt ze met een matras binnen lopen. "Kijk, kan jij ook gaan slapen. Slaap lekker!" Waarna ze weer vertrekt.

Tom P.O.V:
Ik doe het licht in de badkamer uit, loop naar mijn kamer en open daar de deur. Achter de deur staat Michael. Hij heeft enkel een boxer aan, hij duwt de deur dicht waarna hij mij tegen diezelfde deur aan drukt. Hij gaat voor mij staan, waarna hij langzaam iets dichterbij komt met zijn mond. Zijn lippen raken bijna de mijne. "Eindelijk voor mij alleen" fluistert hij zacht, zijn adem streelt mijn nek, ik krijg er kippenvel van. Zijn zachte lippen drukt hij in mijn nek, even grom ik tussen mijn tanden. Dit voelt zo heerlijk! Zijn lippen vervolgen hun weg en gaan naar beneden, hij drukt zachte kusjes op mijn sleutelbeen. Zijn adem voelt warm. God! Schokkend adem ik uit. Zijn lippen drukken zachte kusje op mijn borst. Zijn tong draait een rondje om mijn tepel. Voor ik kan kreunen stopt hij en verplaatst zijn kusje naar beneden. Voor mij navel blaast hij even. Mijn hoofd voelt licht, ik voel mij high. Hij plaatst zijn lippen onder mijn navel en zuigt hier kort aan. Ik spreid mijn vingers over de muur uit, en bijt op mijn lip om niet te kreunen. Deze jongen maakt me gek! Zijn lippen vormen een weg naar beneden, bij de rand van mijn boxer stopt hij. Ik voel hoe ik mijn adem los laat, mijn boxer schuurt onprettig dicht langs mijn heiligdom. God! Deze jongen maakt mij gek! Triomfantelijk loopt hij naar het bed en gaat hier vervolgens in liggen. "Slaap lekker Tom!" zegt hij hard en knipoogt even naar mij.

Ik loop naar het bed toe, hoor bij Dunya de deur dicht gaan en mijn moeder die naar de badkamer loopt. Snel ga ik naast Michael liggen. "Hoe was je school dag eigenlijk? Nog leuke chicks in je klas?" om niet te laten merken waar we eigenlijk mee bezig zijn vraag ik deze vraag. Hij rolt boven op mij, drukt zijn bekken tegen dat van mij aan. Hij plaatst een vluchtig kusje op mijn lippen voor hij antwoord. "Niet echt, wel een boel fans. Zit wel een meissie in mijn klas die totaal geen interesse heeft in jullie. Best grappig om te zien. Kom ik niet zo veel tegen hier" Ik wil hier iets op zeggen, maar Zijn mond snoert de mijne, hij plaatst zijn lippen op die van mij en dwingt mij mijn mond te openen door met zijn tong over mijn lip te likken.

Dunya P.O.V.
Georg stopt zijn poging om mijn hoofd te pakken, hij staat op en loopt naar de badkamer. Snel ga ik in bed liggen. Mijn hoofd en bonkt. Ik weet niet meer wat werkelijk gebeurd en wat zich in mijn hoofd afspeelt. Niet veel later hoor ik Georg op het matras op de grond gaan liggen.

De zon schijnt in mijn ogen, daarnaast voel ik enorm geklop in mijn hoofd. Langzaam ga ik via mijn zij recht op zitten. het duurt even voor de wereld stopt met draaien en ik kan gaan staan. Op het moment dat ik ga staan voel ik gelijk een vlaag van misselijkheid over mij heen komen. Het lijkt wel alsof ik een enorme kater heb. Langzaam aan loop ik zo stil mogelijk naar beneden. Ik groet Dom die aan de eettafel zit en vervolg mijn weg naar de keukenla waar de paracetamol ligt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen