Santana Lopez

Ze kijkt met een brede glimlach toe hoe Brittany een tekening geeft aan Kurt. Ze is zo puur, lief en onschuldig. Santana is zo verliefd op haar vriendin.
Ze lopen daarna samen door de hallen. “Dat was lief, Britt-Britt” zegt ze zachtjes tegen haar vriendin. Ze laat haar hand in die van Brittany glijden en loopt zelfverzekerd naar haar eigen locker. Ze zucht als ze dat groepje van eerder bij elkaar zien staan. Ze heeft er geen goed gevoel bij. En ze mag dan zelf ook geen lieverdje zijn maar ze moeten van haar vrienden afblijven.
“Iets zegt me dat we dat groepje goed in de gaten moeten houden, Britt” fluistert Santana. Ze zouden nog weleens meer van plan kunnen zijn dan Slushees en dat bevalt haar niet.

Noah ‘Puck’ Puckerman

Puck kon gewoon niet bij de les blijven maar hij doet er ook niet veel moeite voor. Hij ziet wel dat Novan wel erg onder de indruk te zijn lijkt te zijn.
Hij zegt zo terug te zijn en gaat een gesprek aan met James en Adam. Puck mag de jongen wel maar is niet van plan om lang te wachten. Zijn ogen glijden weer even naar de beeldschone Brianna. Hij scant haar lichaam even met zijn ogen voor hij toch maar een paar boeken in zijn kluisje gooit.

Adam Sawyer

Adam knikt maar gewoon op de plannen van James en Brianna. Heel eerlijk kan het hem niet veel schelen.
Zijn aandacht wordt pas getrokken wanneer een onbekende jongen zich ineens in het gesprek mengt.
Adam kijkt naar hem op en glimlacht een beetje. De jongen is echt knap en hij krijgt er bestwel knikkende knieën van. Het is alleen een groot geheim dat Adam biseksueel is en hij wil ook niet dat iemand dat door krijgt.
Maar als James hem begroet heeft, steekt Adam iets hartelijker zijn hand uit naar de nieuwe.
“Adam. Welkom, Novan. Ik zit ook in het Football team” zegt hij.
Daarna gaat Blaine naar Brianna toe en laat hij de twee even met rust. Ze zouden best een leuk stel zijn eigenlijk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen