Foto bij 01.

Lief dagboek,
Vandaag is het de eerste dag van het nieuwe jaar. New year, new me.
Dat zeggen de queens altijd bij ons op school. Of ik ze geloof is een tweede. Maar dit jaar word alles anders, we zijn eindelijk seniors. Tessa, Nicky, Mila en nog wat andere gaan allemaal over. Na dit jaar studeren we af en gaan we allemaal onze eigen kant op. Het zou alleen tof zijn geweest als mijn ouders er bij konden zijn.

"D i don't have all morning. Hurry your ass up" klonk een stem vanaf beneden. Daneliya stopte met schrijven en legde haar dagboek toen neer op de vensterbank. Met een zucht kwam ze overeind, riste haar tas van de grond af en liep toen haar kamer uit. Onder de trap stond haar tante, Jenna, ongeduldig te wachten. "Finally" zuchtte ze "Breakfast is ready". "It didn't burn?" grinnikte Daneliya. Jenna rolde haar ogen en gooide toen de theedoek naar haar toe.
"Hey i've been coocking for 3 hours, i'm not used to take care of others". Daneliya wierp een blik op de ontbijt tafel. De toast was half aangebrand en de bacon had ook zwarte plekjes. "I can see that". Jenna haalde het bord met bacon van tafel toen Daneliya er net eentje van wou pakken. "Hey".
Jenna grinnikte. "None for you then" ze zette het bord op het aanrecht.
"Do you need a ride?" vroeg Jenna. Daneliya schudde haar hoofd en dronk wat van haar koffie. "Tessa will be here soon". Jenna knikte. "Good because i've to a interview in" Jenna wierp een blik op de klok, vloekte toen en trok de slordige knot uit haar haren. "Now, can you clean up?". Daneliya knikte.
"Ofcourse, go" lachte ze en Jenna vloog de voordeur uit. Daneliya schudde lachend haar hoofd en begon toen met de spullen op te ruimen. Toen ze net het laatste bord in de kast zette reed een zwarte audi hun oprit op. Het was Tessa. Daneliya pakte haar spullen en draaide de deur op slot. "Goodmorning" lachte Tessa. "Morning" groette Daneliya terug en stapte bij haar in de auto. Toen ze de deur sloot keek ze verbaasd naar Tessa die haar vol verwachting aan staarde. "What?" vroeg Daneliya. Tessa sloeg haar op haar arm. "So, spit it out how was your date with Alex?" lachte Tessa. O boy, Alex. Daneliya was het helemaal vergeten. En het zegt al heel wat als je vergeet hoe je date is gegaan. Erger nog, Tessa heeft hun gekoppeld. Alex is een beste jongen, maar niet echt het type voor Daneliya. "Come on D, spit it out was it a succes?" vroeg Tessa. Langzaam schudde Daneliya haar hoofd. "Sorry Tessa, but he isn't my type". Tessa knikte langzaam. Daneliya voelde zich rot, Tessa had zoveel moeite gedaan om een leuke jongen voor haar te vinden, en elke keer dan wees Daneliya hem af. Op de een of andere manier klikte het gewoon niet, en ze wou zich niet anders voor doen dat ze was. Liefde moet van twee kanten komen, en niet worden geforceerd. "I get it, it was worth a try". Zonder nog iets te zeggen startte Tessa haar auto en reed ze in de richting van de school.

Bij het schoolplein spotte de meiden Mila en Nicky die bij het hek stonden te wachten. Beiden zwaaiden ze toen ze Tessa's auto zagen. "Hey goodmorning" groette Mila toen de twee naar de auto toe liepen. "Morning" mompelde Tessa en liep voor de 3 uit naar de school. Nicky keek Daneliya vragend aan en die haalde haar schouders op. De 3 meiden liepen achter Tessa aan de school binnen. "Finally" zuchtte Nicky toen ze in de school stonden "Seniors". De hal stond vol met eerste jaars leerlingen die hun rooster ophaalden en kluisjes kregen toegewezen. Daneliya wist nog heel goed toen zij daar stond, met haar overvolle rugzak en met haar bloemetjes rok die ze aan moest. Bah, wat had ze een hekel aan het ding. Ze had een harverzakking toen ze te horen kreeg dat dezelfde dag ook de klassen foto gemaakt zou worden, en ze een gat in de lucht sprong toen ze een broek kon lenen van Mila. Haar oma was woest, zo woest dat ze haar kunstgebit bijna kapot beet. Arme Jenna, ze had een uur lang een preek aan moeten horen van haar moeder over hoe opvoeding werkt. En het eerste wat Jenna deed toen ze weer thuis waren was een fles wijn los trekken. "Meisjes horen in een nette rok" had oma gezegd. Misschien in de jaren 80, waar haar oma blijkbaar nog in leefde.
"Watch it nerd". Verder in de hal was een van de eerste jaars tegen Nicole aan gelopen. Nicole, een senior maar die denkt dat ze overal de baas over is. aka queen evil. Haar handlangers, of te wel Tori en Vera liepen Nicole heupwiegend achterna. "I can't stand that bitch" gromde Nicole naast Mila. Mila greep haar vriendin beet en trok haar mee naar de kluisjes. "Okay, enough for this morning, let's survive lunch without killing someone okay?" lachte ze. Tessa wierp een blik naar Daneliya en schudde toen zuchtend haar hoofd. Jup, perfecte eerste schooldag.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen