Bill POV.

"Papa, de baby's hebben de hele nacht gehuild," zegt Monica die in de woonkamer bij mij op schoot is komen zitten.

"Ach, liefje, hebben ze jou ook de hele nacht wakker gehouden?" Vraag ik dan en Monica knikt.

"Maar ik ben braaf in bed blijven liggen, want ik was niet bang," zegt ze en ik glimlach even. Dat hebben we haar in ieder geval goed geleerd.

"Ik ben trots op je," zeg ik en ik druk een kus op haar voorhoofd. "Ga nu maar met Joey spelen," zeg ik en Monica knikt en ik sta op en loop naar Jasper z'n kamertje waar die in z'n eentje aan het spelen is. "Liefje, ik ga eten klaarmaken, kom je ook?" Vraag ik en hij kijkt even op waarna hij weer doorspeelt. Ik haal hem wel wanneer het eten daadwerkelijk klaar is.

Wanneer ik Sam, en bijna gelijk ook Eve hoor huilen snel ik naar de babykamer voordat Caleb wakker wordt. "Kom maar schatjes," zeg ik en ik til eerst Sam op en daarna Eve. Laat deze twee nog maar zo lang mogelijk baby blijven en in de woonkamer leg ik ze voorzichtig in de box. "Jullie flesje komt er ook aan," zeg ik waarna ik naar de keuken loop om het ontbijt plus de flesjes klaar te maken.

"Hulp nodig?" Hoor ik Caleb ineens achter mij vragen en ik draai mij om.

"Jij hoort nog te slapen," zeg ik.

"Het is okay, Bill, het is veel werk, ik zou mij schuldig voelen als ik jou niet zou helpen," zegt Caleb en ik glimlach even. Hij blijft zo lief voor mij, ondanks dat hij mij met Tom moet delen, en ja, ik noem het nu al delen met dat Tom en ik gisteren de liefde hebben bedreven, of was het nog gewoon seks? Ik weet het eigenlijk niet.

"Dank je, je bent een schat," zeg ik en ik geef de flesjes voor Sam en Eve aan Caleb. "Als jij Sam en Eve hun flesjes geeft, dan ga ik verder met het ontbijt," zeg ik en Caleb knikt waarna hij de keuken uitloopt.

Wanneer ik mijn gsm voel trillen neem ik op. "Hey Bill, ik vond het vannacht echt leuk met jou, misschien binnenkort op herhaling?" Vraagt Tom dan.

"Volgende week dan? En dit keer gewoon overdag," zeg ik, want ik kan Caleb niet weer de hele dag in zijn eentje laten opdraaien voor de kinderen, niet zolang Tom en ik nog niet zijn getrouwd.

"Dat is goed, we bellen nog," zegt Tom waarna ik ophang en ik zucht even. Ik ben helemaal vergeten te zeggen dat ik vannacht met hem ook leuk heb gevonden, maar dat weet hij hopelijk wel.

Wanneer het ontbijt klaarstaat loop ik opnieuw naar Jasper z'n kamertje. "Kom je nu liefje?" Vraag ik.

"Stuk!" zegt hij en hij laat zijn speelgoed zien.

"Dat kan je andere papa wel maken," zeg ik en ik pak het uit zijn hand waarna ik Jasper op til zodat hij met ons mee kan eten.Na het eten laat ik Caleb op de bank tegen mij aanliggen, want hij is overduidelijk nog steeds moe. "Caleb, als ik besluit met Tom te trouwen, misschien moet jij je dan ook openstellen aan andere mannen of vrouwen en een tweede man of vrouw zoeken zodat je niet alleen met de kinderen bent wanneer ik weg ben," zeg ik dan en het is egoïstisch dat ik dit eigenlijk helemaal niet wil. Ik zou te jaloers zijn, maar ik moest dit gewoon voorstellen. Hij mij met Tom accepteren, maar ik hem niet willen delen?

"Bill, wil je dat echt?" Vraagt Caleb die weer wat rechter is gaan zitten.

"Nee, je weet dat ik dan jaloers ga zijn, maar het zou oneerlijk zijn als jij het wel voor mij accepteert en ik het niet voor jou," zeg ik zachtjes en Caleb pakt mijn hand vast.

"Als jij het niet wilt voor mij dan doe ik het ook niet, daarnaast weet ik sowieso dat ik nooit iemand ga ontmoeten die zo geweldig is als jou," zegt Caleb en ik krijg tranen in zijn ogen en sla mijn armen om Caleb heen.

"Nu voel ik mij wel schuldig dat mijn gevoelens voor Tom aan het terugkeren zijn, in een vrij rap tempo," zeg ik zachtjes.

"Het is okay," zegt Caleb die mij nog steeds vasthoudt.

"Ik ga Tom denk ik eens vragen of er een oplossing zou zijn voor jou en de kinderen in de week dat ik dan niet bij jullie ben. Ik ga niet besluiten met hem te trouwen voordat daar een oplossing voor is," zeg ik en Caleb glimlacht en ik druk een kus op zijn wang waarna ik mijn telefoon erbij pak. Tom heeft het geld en misschien heeft hij niet altijd de beste ideeën, maar als hij een oplossing kan kopen dan weet hij wel iets, zolang Caleb ook okay is met de oplossing komen we er dan wel uit.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Tom doet nu alles als je maar terug komt 🤣

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen