Bill POV.

Vandaag is de dag dat Scott voor het eerst naar Adam zal gaan. Adam is de afgelopen week vaak hier geweest zodat Scott goed aan hem heeft kunnen wennen. En aangezien Tom de afgelopen week ook de hele week vrijaf had genomen van z'n werk kon ik ook niet de fout ingaan, alleen met zoenen in dit geval, want nu al seks met iemand zou te snel zijn.

Zodra de bel gaat loop ik met Scott in mijn armen naar de deur en Gijs komt natuurlijk ook gelijk aangerend. Ik open dan de deur en Gijs geeft Adam een stevige knuffel. "Ik kreeg straf," zegt Gijs met een pruillip en Adam kijkt mij even aan.

"Hij wou een tekeningetje maken op Scott zijn gezicht, alleen praat Gijs nu niet meer tegen Tom," zeg ik en Adam knikt.

"Zodra hij terug is zal hij weer tegen Tom praten. En ik zal erop letten dat hij het niet opnieuw probeert," zegt Adam en ik knik.

"Dank je," zeg ik waarna ik Scott voorzichtig aan Adam geef. "Je weet z'n voedingsschema en slaapschema?" Vraag ik en Adam knikt.

"Natuurlijk, geen zorgen Bill. Ik weet dat je alleen langskomen niet fijn vindt, maar bellen kan ook he," zegt Adam en ik knik.

"Ik weet het," zeg ik en ik pak de maxi cosi zodat Adam Scott daarin kan leggen. "En hier de rest van z'n spulletjes," zeg ik en Adam knikt.

"En hoe is Tom eronder?" Vraagt Adam dan en ik glimlach even.

"Hij houdt al net zoveel van Scott als dat hij van Ryan en Nicole houdt," zeg ik en Adam knikt.

"Dat is mooi, dat was ook de bedoeling natuurlijk met dat hebben van 3 vaders gebeuren, maar ehm, waarom noemde je Gijs niet?" Vraagt Adam.

"Oh, daar zit voor Tom nog een pijnpunt dat Gijs wel geboren mocht worden en ons kindje een aantal weken daarvoor al was overleden, maar het gaat al beter. Daarnaast laat hij het niet aan Gijs merken, het heeft gewoon wat meer tijd nodig," zeg ik en Adam knikt begrijpend.

"We spreken elkaar nog en dan zien we elkaar weer over een week," zegt Adam en ik knik waarna ik Gijs nog een kus geef om daarna de deur te sluiten. Ik schrik even wanneer Tom zijn armen om mij heen legt waarna ik mij omdraai. "Ik vind het fijn dat jij en Adam zo goed door één deur kunnen," zegt Tom dan.

"Ja, Adam is geweldig," zeg ik met een zucht.

"Wat?" Vraagt Tom en ik kijk hem aan.

"Ik zei niks," zeg ik en ik druk mijn lippen op die van Tom.

"Ryan wilt dat jij z'n appel schilt," zegt Tom dan wanneer hij mij loslaat en ik knik waarna ik naar de keuken loop.

"Zo jongen, zal ik die appel dan maar schillen," zeg ik waarna ik begin te schillen.De bruiloft van Tom en mij is morgen al zover en ik ben letterlijk nog nooit zo nerveus geweest. "Bill, je kan mij traditioneel vinden, maar ik denk dat we de nacht van tevoren apart moeten slapen," zegt Tom en ik kijk hem verbaasd aan.

"En dat zeg je nu pas? Waar moet ik dan heen?" Vraag ik en Tom lacht even.

"Naar Adam natuurlijk. Dan neem je Gijs en Scott mee en dan houd ik Nicole en Ryan hier. Dan kan je hem gelijk vragen of hij het een probleem vindt om de komende 3 weken met 4 kinderen te zitten," zegt Tom.

"Maar, ik kan niet 3 weken zonder de kinderen Tom," zeg ik, lichtelijk in paniek en Tom pakt mijn armen vast.

"Lieverd, we videobellen elke dag, ik weet zeker dat Adam dat geen probleem vindt. Daarnaast zijn wij vast te druk met andere dingen," zegt Tom met een knipoog en ik bloos even.

"Ja, de omgeving zal vast heel mooi zijn," zeg ik en ik steek mijn tong naar Tom uit en hij lacht even. "Nja, ik zal mijn tas wel halen en Gijs en Scott," zeg ik dan tegen Tom, wetende dat wanneer ik Tom morgen weer zie dat, dat voor het altaar zal zijn.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  En geen seks
  Please laat ze dan geen seks hebben!!
  Please!!
  Smeek niet snel maar nu welxD

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen