Bill POV.

"Tom komt eraan, blijkbaar heeft hij al een idee," zeg ik terwijl ik nog verbaasd naar Tom z'n antwoord staar.

"En hij weet dat voor mij trouwen met een tweede persoon geen optie is?" Vraagt Caleb.

"Dat weet hij ja, dat heb ik er natuurlijk gelijk bij gezet. Met dat idee hoeft hij niet te komen," zeg ik met een glimlach en Caleb knikt.

"Je bent geweldig Bill. Ook hoe je aan mij denkt, dat ik goed achterblijf op het moment dat jij niet hier bent," zegt Caleb.

"Natuurlijk. Ik hou van je, dus wil ik dat jij je goed voelt. Waarom denk je dat jouw mening voor mij telkens het belangrijkst is geweest?" Vraag ik en Caleb knikt en hij geeft mij een zoen waarna de bel al gaat. "Hmm, volgens mij meende hij het echt letterlijk dat hij er nu aan zou komen," zeg ik lachend, want Tom moet toch gelijk in de auto zijn gestapt om nu al hier te zijn.

Ik open de deur en geef Tom gelijk een knuffel waarna ik hem gebaar mij naar binnen te volgen. Ik hoor Sam huilen en gebaar Tom dat hij naast Caleb moet gaan zitten en ik pak Sam op. Ik neem hem dan mee aan ga op de stoel zitten. "Zo, heb je Caleb jouw idee al verteld?" Vraag ik dan aan Tom.

"Nee, we waren op jou aan het wachten," zegt Tom en ik knik even en voel dat Sam wat aan mijn shirt trekt, maar ik laat hem dat maar doen.

"Okay, vertel," zeg ik dan maar.

"Okay, hebben jullie nog een kamer vrij?" Vraagt Tom eerst.

"Ehm, we hebben een rommelkamer die we zouden kunnen opruimen. Het is eigenlijk de bedoeling om die kamer in te gaan delen in twee kamers. Ik bedoel, Joey en Monica delen nu nog een kamer en Sam en Eve ook. Alleen voorlopig kunnen die nog samen. Ik vermoed dat de slapeloze nachten er ook niet meer zullen zijn tegen de tijd dat we die kamer nodig hebben, dus ja, voor nu is er een kamer vrij," zeg ik dan.

"Okay. Wat nou als ik één van mijn kindermeisjes hier laat verblijven in de weken dat, dat nodig is?" Vraagt Tom dan en ik kijk even naar Caleb.

"Wat denk je lief?" Vraag ik dan aan Caleb.

"Ja, dat zou denk ik de enig mogelijke oplossing zijn," zegt Caleb en ik knik.

"Dan doen we dat, maar ik heb wel een paar voorwaarden. Ze mag niet te knap zijn. Het liefst wat afstandelijk naar de ouders toe, maar wel superlief voor de kinderen natuurlijk. Oh, als ze ook maar een beetje met Caleb flirt komt ze nergens meer aan de bak, daar kan jij ook zeker voor zorgen," zeg ik dan en Tom knikt.

"Dat komt goed," zegt Tom en ik knik tevreden. "Dan ga ik maar weer, ik bel je nog voor die nieuwe date afspraak voor volgende week," zegt Tom en ik knik even en hij drukt een kus op mijn wang waarna hij het huis verlaat.

"Schat, je weet toch dat ik nooit iets met zo'n kindermeisje zou doen?" Vraagt Caleb en hij zet zich op de rand van de stoel waar ik op zit en Sam kijkt hem nieuwsgierig aan.

"Dat weet ik, maar ik neem liever het zekere voor het onzekere," zeg ik en Caleb lacht even en hij pakt Sam van mij over.

"Je bent lief. En misschien ietwat jaloers," zegt Caleb en ik lach even. Ik weet dat ik dat ben, en ik denk dat ik van geluk mag spreken dat zowel Caleb als Tom dat jaloerse karakter niet zo hebben zoals ik dat heb.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha wat jaloersxD

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen