Bill POV.

Nu Scott ligt te slapen kijk ik toe hoe Adam Gijs aan het instoppen is. Het is echt zo lief om te zien.

Wanneer Adam Gijs een nachtkusje heeft gegeven kijkt hij op en ziet hij mij staan en ik glimlach even naar hem.

Ik zet langzaam een stap naar achter zodat Adam de deur achter zich dicht kan trekken. Heel even denk ik na of het wel een goed idee is, maar ik duw hem dan toch voorzichtig tegen de muur en begin hem te kussen. "Nog een laatste keer voordat ik getrouwd ben," fluister ik en hij neemt mij mee naar de slaapkamer.

In de slaapkamer duwt hij mij op het bed waarna hij bovenop mij komt liggen en mij opnieuw begint te zoenen en ik zoen hem terug.

Wanneer we helemaal uitgekleed zijn pakt Adam een condoom en doet die om waarna hij in mij begint te bewegen.Wanneer we allebei zijn klaargekomen gooit Adam het condoom weg en leg ik mij dicht tegen Adam aan. "Bill, zou je mij, ehm, van onder willen ontmaagden?" Vraagt Adam dan en ik kijk hem verbaasd aan.

"Ik dacht dat je dat op z'n minst al met Oliver had gedaan? Omdat je zo zeker was dat je met hem geen kinderen kon krijgen," zeg ik verbaasd.

"Via hem niet, via mij is het nooit uitgeprobeert," bekend hij dan en ik knik even.

"Ik doe het," zeg ik en ik druk mijn lippen weer op die van hem waarna ik op hem ga liggen.

"Weet je het zeker?" Vraag ik dan en Adam knikt en ik geef hem een lief kusje.

Wanneer ik hem heb voorbereid ga ik voorzichtig in hem. "Oh God," breng ik uit, ik had niet verwacht dat hij zo strak zou zijn. Ik kijk even naar Adam zijn gezicht en wacht tot hij zich weer helemaal ontspant. "Ben je er klaar voor?" Vraag ik dan lief en ik zie Adam knikken. Ik druk mijn lippen dan opnieuw op die van hem en begin in hem te bewegen en langzaam voer ik het tempo steeds sneller op totdat ik met een luide kreun in hem klaarkom. "Wow, had je niet eerder kunnen zeggen dat dit zo goed zou zijn?" Vraag ik dan aan Adam en hij draait zich naar mij toe.

"Wist je dat nog niet dan?" Vraagt hij verbaasd.

"Dit was ook een eerste keer voor mij," beken ik dan. "En voordat je het vraagt, nee, ik heb daar geen spijt van," zeg ik en Adam knikt en ik leg mij dicht tegen hem aan.

"Ik ga dit missen, ik ga ons missen," zegt Adam zachtjes en ik leg mijn hand op zijn wang.

"Ik ook, maar ik wil geen overspelige echtgenoot zijn. Het is al erg genoeg dat ik hem de afgelopen jaren zo heb bedrogen," zeg ik zachtjes en Adam knikt.

"Ik begrijp het, het is ook niet erg. Ik denk dat ik alleen nu pas voor de volle 100% besef dat ik jou nooit de mijne zal mogen noemen," zegt Adam en ik geef hem een kusje.

"Sorry," zeg ik zachtjes.

"Geen sorry Bill, jij kan er ook niks aan doen," zegt Adam en ik knik even.

"Wat we wel kunnen invoeren is één keer per maand met Gijs en Scott een dagje weg. Dat is voor hun ook leuk," zeg ik en Adam knikt.

"Dat klinkt als een super idee," zegt hij en ik glimlach even waarna ik probeer te slapen.


De volgende morgen word ik wakker met Adam z'n armen om mij heen en ik glimlach even, totdat ik besef wat voor een dag het vandaag is. "Hmm, Bill, gaat het wel?" Hoor ik Adam vragen en ik draai mij naar hem toe.

"Ik ben gewoon nerveus, denk ik," zeg ik zachtjes.

"Het komt wel goed, jij houdt van Tom, Tom houdt van jou en hoe jaloers ik ook ben en hoe graag ik vandaag ook in zijn plaats had willen staan, ik, ik weet dat hij jou gelukkig gaat maken," zegt Adam en ik knik even. "Kom, je moet je gaan klaarmaken," zegt Adam waarna ik opsta en mijn pak aan begin te doen.

"Adam, kan je even helpen met de stropdas?" Vraag ik dan en Adam komt er gelijk aan. Wanneer de stropdas goed zit kijkt hij mij aan waarna ik zijn lippen op die van mij voel.

"Oh fuck, sorry, we zouden hiermee stoppen vandaag," zegt Adam en hij wilt weglopen, maar ik pak snel zijn hand vast.

"Het is okay, ik ben nog niet getrouwd. We hoeven pas te stoppen zodra we vandaag dit huis verlaten," zeg ik dan en Adam knikt. "Oh, Adam, is het okay als Nicole en Ryan de komende 3 weken ook hier is?" Vraag ik dan, voordat ik het vergeet te vragen.

"Dat is okay," zegt hij met een glimlach. "Dan ga ik nu de kinderen klaarmaken," zegt hij en ik knik even waarna ik mijn haar begin te doen.


Ik sta inmiddels voor het altaar tegenover mijn Tomi. Even kijk ik de zaal in en zie Adam zitten. Hij probeert mijn blik te beantwoorden met een glimlach, maar de glimlacht bereikt zijn ogen niet en ik zucht even. "Ben je okay?" fluistert Tom en ik knik. Hij is zo knap in zijn pak en natuurlijk matchen we, wat we bewust hebben gedaan.

Wanneer we elkaar ons jawoord hebben gegeven kijk ik opnieuw de zaal in en zie dat Adam de zaal heeft verlaten. Ik neem het hem ook niet kwalijk, het is ook moeilijk voor hem. Tom en ik wisselen dan onze ringen uit waarna onze lippen elkaar vinden. "Ik hou van je," zegt Tom tegen mij.

"Ik hou ook van jou Tomi, voor altijd," zeg ik dan en ik geef hem een knuffel waarna het feest kan beginnen.

"Waar is papa?" Vraagt Gijs aan mij en ik kijk even naar Tom.

"Ga hem maar zoeken," zegt Tom en ik knik even.

"Je vader komt zo terug," zeg ik dan tegen Gijs waarna ik op zoek ga naar Adam.

Op de WC hoor ik zachte snikjes achter één van de deuren vandaan komen en ik open de deur en zie Adam. Ik heb Adam gebroken, ik ben te lang doorgegaan. "Het spijt me Adam, het spijt me zo," zeg ik zachtjes en ik trek hem dicht tegen mij aan. "Maar het komt goed, de pijn die je nu voelt, het zal niet voor eeuwig zijn," zeg ik terwijl ik hem blijf troosten totdat hij weer gekalmeerd is.

Zodra Adam zich weer kan vertonen neem ik hem mee. "Gijs, ik heb je papa gevonden hoor," zeg ik dan tegen mijn kleine jongen waarna hij gelijk met Adam meegaat.

"Dat duurde lang," zegt Tom.

"Ja, sorry, Adam voelde zich niet lekker, maar nu gaat het weer een stuk beter," zeg ik dan, ook al is het een leugen. Alhoewel, als je verdriet hebt voel je, je ook niet super, dus zo'n grote leugen is het nu ook weer niet.

"Je bent ook te goed voor deze wereld," zegt Tom en hij drukt een kus op mijn wang waarna hij mij meetrekt de dansvloer op.


Wanneer we van iedereen afscheid hebben genomen en in ons hotel zijn gearriveerd voel ik hoe Tom zijn armen om mij heen legt. "Liefje, wat dacht je van een huwelijksbaby om ons gezin compleet te maken?" Vraagt Tom en ik draai mij naar hem toe en knik.

"Dat idee bevalt mij wel," zeg ik en ik trek Tom het bed op.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahaha nog 1 erbij !

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen