Bill POV.

We zijn inmiddels op de bestemming van onze huwelijksreis en Tom pakt mijn hand vast. "Dit worden zulke mooie 3 weken," zegt Tom en ik glimlach even.

"Dat sowieso," zeg ik en ik geef Tom een zoen waarna we naar ons hotel vertrekken. "Ik ben nu alleen wel moe na de reis, kunnen we in bed blijven? Dan gaan we morgen wel wat meer op pad," zeg ik en Tom knikt.

"Natuurlijk schat," zegt hij en wanneer we eindelijk de hotelkamer in lopen laat ik mij gelijk op het bed vallen. "Schatje," zegt Tom lachend en hij komt naast mij liggen en legt zijn armen om mij heen.

"Tomi, kan jij geloven dat we sinds gisteren echt getrouwd zijn?" Vraag ik dan.

"Het is net een droom, maar ik ben superblij dat jij mijn man bent," zegt Tom en hij drukt een kus op mijn wang.De volgende dag lopen Tom en ik hand in hand over het strand. "Denk je dat het ons lukt om deze huwelijksreis al zwanger te worden?" Vraagt Tom.

"Ik weet het niet. Toen ik met Adam Scott probeerde te maken duurde het drie maanden. Ik hoop natuurlijk dat het nu met jou sneller lukt. Ook al die extra seks bevalt mij ook wel," zeg ik met een knipoog en Tom lacht even.

"We zullen wel zien dan. De gok nemen dat je binnen een jaar zwanger bent?" Vraagt Tom en ik knik.

"Binnen een jaar moet zeker lukken," zeg ik, daar ben ik zelfs van overtuigd. "Zullen we hier even gaan zitten?" Vraag ik dan aan Tom die knikt waarna we ons in het zand laten neerzakken.

"Ik hou van je, echtgenoot van me," zegt Tom en ik bloos even.

"Ik hou ook van jou Tomi," zeg ik en Tom drukt zijn lippen liefdevol op de mijne en het maakt nu even niet uit dat we in het openbaar zijn, we zitten tenslotte nog volop in onze wittebroodsweken.


De drie weken samen met Tom zijn omgevlogen, maar we hebben het echt leuk gehad. Daarnaast heeft Tom ook de komende week nog vrij van z'n werk, dus hebben we nog een week met elkaar. Natuurlijk nu wel met de kinderen erbij, want die wil ik niet nog een week missen. "Bill, wil je gelijk de kinderen halen, of tot morgen wachten?" Vraagt Tom.

"Ik wil ze nu halen, ik wil geen dag langer zonder ze," zeg ik eerlijk en Tom knikt begrijpend. De afgelopen drie weken ben ik nog niet zwanger geworden, of het moet de laatste paar dagen zijn gebeurt, maar ik weet in ieder geval dat het snel gaat gebeuren, daar ben ik zeker van.


We zijn nu bij Adam's huis aangekomen en ik druk op de bel en tot mijn verbazing is het Nicole die de deur open doet. "Papa's!" roept ze vrolijk uit en Tom en ik krijgen gelijk een knuffel van haar.

"We hebben je gemist liefje," zeg ik en ik druk een kus in haar haar. "Waar is Adam?" Vraag ik dan, want we kunnen natuurlijk niet zomaar vertrekken, daarnaast moeten Gijs, Ryan en Scott ook nog ergens zijn.

"Boven," zegt Nicole dan en ik knik even.

"Ik ben zo terug," zeg ik en ik kijk even naar Tom.

"Is goed liefje, wij wachten hier," zegt Tom en ik knik waarna ik naar boven loop.

"Adam?" Vraag ik dan aangezien ik niet weet waar hij boven is. Die vraag was voor Nicole misschien nog net wat te ingewikkeld, of misschien ook niet. Kinderen boeken zo snel zoveel vooruitgang dat het Tom en mij nog steeds verbaasd en ik weet zeker dat Adam hetzelfde heeft.

"In de badkamer," hoor ik dan en ik open de badkamerdeur en stap naar binnen.

"Waarvoor zit je hier?" Vraag ik dan en Adam zucht even. "Adam?" Probeer ik zodat hij alsnog gaat praten.

"Ik denk dat we een klein probleempje hebben," zegt hij zacht en ik kijk hem vragend aan. Hij haalt een zwangerschapstest achter zijn rug vandaan en laat hem dan aan mij zien waar duidelijk een positieve uitslag staat en ik slik even.

"Weet je het zeker?" Vraag ik dan en hij haalt een tweede test tevoorschijn en ik zet mij ondertussen op de badrand.

"Het spijt me Bill, ik dacht aangezien jij de enige man bent die zwanger kan worden die ik ken dat de kans wel heel klein zou zijn dat ik dan ook zwanger zou kunnen worden," zegt Adam zachtjes en ik zie een traan over zijn wang lopen.

Ik kan nu wel in paniek raken, maar daar schieten zowel Adam als ik niks mee op. Ik loop naar hem toe en hurk bij hem neer. "Het is ook mijn schuld. Ik had voor de zekerheid gewoon een condoom moeten pakken," zeg ik en ik slik even en weet dat het kind mij nooit papa zal noemen, niet als ik Tom niet wil kwijtraken en dat wil ik niet. "Je hoeft het niet alleen te doen, als een goede vriend zal ik je tijdens de zwangerschap helpen. Daarnaast zal ik jou ook helpen met de kleine als haar favoriete oom," zeg ik zachtjes.

"En wie is dan de zogenaamde vader?" Vraagt Adam.

"Een one night stand, ja, dat is gelijk het excuus waarom de vader niet in zijn of haar leven is. Het spijt mij dat ik niet zijn of haar vader kan zijn, maar het komt goed," zeg ik dan en Adam knikt maar en ik geef hem een knuffel. "Je kan mij wel altijd bellen als er iets is, want daar zijn we vrienden voor," zeg ik en Adam knikt en ik weet dat ik hem pijn doe, het doet mij ook pijn, maar het is het beste.

"Ik zal Scott even halen, dan kunnen jullie naar huis," zegt Adam en ik knik waarna ik opsta en Adam loopt naar het kamertje van Scott en pakt hem en geeft hem dan aan mij waarna ik naar beneden loop en gelijk Gijs en Ryan om mijn benen heb hangen en ik lach even waarna we naar huis vertrekken.


Wanneer de kinderen thuis slapen ga ik beneden tegen Tom aanzitten. "Adam is zwanger," zeg ik dan tegen Tom.

"Huh, hij is nog steeds single, toch?" Vraagt Tom en ik knik.

"Een one night stand, die dingen gebeuren," zeg ik dan tegen hem.

"Maar wie is er nu zo dom om het onveilig te doen met een one night stand?" Vraagt Tom.

"Tomi, niet zo gemeen he. En ze deden het veilig, het kan ook dan misgaan," zeg ik dan.

"Hoe weet jij er zoveel vanaf?" Vraagt Tom.

"Je kent mij, ik vraag altijd door," zeg ik dan en Tom knikt.

"Dat is inderdaad één van je specialiteiten," zegt Tom en ik lach even en druk een kus op zijn wang. Het spijt mij dat ik tegen Tom moet liegen, maar het is het veiligst. Ik zorg wel dat dit werkt. Daarnaast krijgen Tom en ik volgend jaar vanzelf ons nieuwe kindje, ik hoop alleen dat Adam het allemaal wat gaat trekken, want hij blijft mijn beste vriend.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik wist gewoon dat je Adam zwanger liet wordenxD

    Tom gaat er achter komen
    Hij gaat ook op Bill lijken

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen