Bill POV.

Ik klop op Tom z'n slaapkamerdeur. "Ga weg Bill! Rot op!" Hoor ik Tom en ik zucht even, maar weggaan ben ik niet van plan, want dan geef ik Tom alleen maar gelijk.

"Tom, alsjeblieft, ik wil niet dat je zo doet. I.Ik ben verliefd op je," beken ik dan waarna hij de deur toch opent.

"Zolang geleden is het nog niet uitgegaan tussen jou en je vriend," zegt hij dan.

"Hij was een grote fout. Fouten maak je als tiener, maar ik vind je leuk en wat daarmee ook gebeurt, jij zal nooit tot één van die fouten worden berekend," zeg ik dan en ik zie dat Tom op zijn lip bijt.

"Mijn ouders zouden mij hebben aangemoedigd om het te proberen, maar, ik durf het niet Bill. Het idee dat jij weer terug naar Duitsland moet over een paar weken, ik wil daar niet eens aan denken," zegt Tom.

"Kijk naar alle technologie tegenwoordig, we hoeven elkaar niet te missen, fysiek misschien, maar verder?" Zeg ik en Tom slikt even.

"Okay, we proberen het, ik weet toch dat jij mij anders later wel weet te overtuigen," zegt Tom en ik voel hoe hij een kort kusje op mijn lippen drukt.

"We kunnen dit," zeg ik en Tom knikt en ik ben dankbaar dat hij het toch wilt proberen. De eigenlijk best korte tijd die ik hier uiteindelijk ga zijn moet ik niet laten verpesten door het langzaam aan te pakken, ook al zal ik natuurlijk wel rekening houden met Tom z'n gevoelens.Vandaag is Tom jarig en ik ben onderweg naar zijn feestje, ook al zal ik daar als enige zijn. Er zijn al wat dorpsgenoten geweest en zelfs mijn opa en oma zijn al geweest, maar ik heb er niet zoveel aan om bij al die mensen erbij te gaan zitten.

Ik klop op z'n deur en Tom doet bijna gelijk de deur open en slaat zijn armen om mij heen. "Dat je, je opa en oma nog niks hebt verteld," zegt Tom.

"Hmm, als die het aan mijn ouders vertellen zit ik zo weer thuis. Ik vertel het ze wel op mijn laatste dag hier," zeg ik en Tom knikt begrijpend. "Fijne verjaardag trouwens," zeg ik en ik duw mijn lippen op die van hem waarna ik met hem meega naar binnen.

Tom geeft mij een drankje en ik drink het voorzichtig op.


Later die avond liggen Tom en ik op zijn bed te zoenen, ook al moet ik er wel bij zeggen dat Tom dronken is. Tom trekt zijn shirt uit en ik trek die van mij ook uit.

Na even zijn onze broeken ook uit en voel ik Tom zijn lippen opnieuw op die van mij. Na even voel ik hoe hij in mij gaat en ik laat een kreun horen terwijl Tom begint te bewegen, maar dan leg ik mijn hand op zijn schouders en Tom kijkt mij even aan. "Niet nu je dronken bent," zeg ik zachtjes en ik duw hem voorzichtig naast mij waarna ik tegen hem aan ga liggen.


Wanneer ik de volgende ochtend wakker word kijk ik even naar Tom die nog aan het slapen is.

Wanneer hij wakker wordt zie ik hem even verbaasd kijken waarna hij haast uit bed valt. "Bill, zeg me dat we het niet gedaan hebben en is dat wel zo, please zeg dat we het veilig deden," zegt Tom en ik zie de bezorgdheid op zijn gezicht. Ik snap waarom hij bezorgd is over het feit dat hij dan zijn eerste keer niet zou herinneren, maar ik snap niet waarom het zo belangrijk is voor hem om het veilig met mij te doen, ik heb niks en hij lijkt mij ook niet.

"Geen zorgen, ik besefte op tijd dat jij jouw eerste keer goed moet kunnen herinneren. Onze eerste keer samen moet sowieso mooier zijn dan dit. Je bent niet meer dan 10 seconden in mij geweest," zeg ik dan en ik neem zijn hand vast.

"10 seconden?" Vraagt hij, toch nog geschrokken.

"Sorry, ik had het nog wat eerder moeten stoppen, maar 10 seconden kan je nog steeds nauwelijks seks noemen," zeg ik dan en Tom zucht.

"Tomi, is er wat?" Vraag ik en ik ga rechter zitten.

"Nee, er is niks, okay?" zegt hij en hij drukt een kusje op mijn mond waarna hij opstaat om zich aan te kleden. "Ga je naar je opa en oma terug, of blijf je nog even?" Vraagt Tom dan.

"Als ik nog mee mag ontbijten, graag," zeg ik.

"Ja, natuurlijk, ik pak ook even een paracetamol voor mijzelf. Daarna zal ik ontbijt voor je maken," zegt Tom waarna hij de kamer uitloopt.

Ik bewonder hem voor het feit dat hij sinds z'n vijftiende al voor zichzelf zorgt, ik zou dat zeker niet kunnen.

Ik zucht even om mij dan aan te kleden. Waarom heb ik eigenlijk het gevoel dat Tom er niet aan moet denken om überhaupt ooit seks met mij te hebben? Ik hoop eerlijk waar dat mijn gevoel onjuist is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Te leuk!!!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen