Tom POV.

Het was voor mij een rare ervaring om dit keer zelf te moeten bevallen. Het deed pijn en fijn was het zeker niet, maar wanneer ik naar Joshua kijk was dat het allemaal waard. Ik heb het bij Bill nooit eerder gesnapt. Hij was iedere keer duidelijk in veel pijn, en ik ben dan ook niet bij alle bevallingen geweest. Maar de bevallingen waar ik bij was had ie duidelijk veel pijn, maar wanneer hij onze kinderen dan zag leek de pijn gelijk verdwenen. Na vandaag snap ik hem wel.

"Bill, volgens mij hoorde ik je gsm," zeg ik dan waardoor Bill uit z'n trance ontwaakt, maar dat is blijkbaar wat Joshua met hem doet. Hij kijkt even op z'n gsm en zucht.

"Ik moet even naar een ander deel in het ziekenhuis om Maria bij Henry langs te halen," zegt Bill dan.

"Sms hem mijn kamernummer zodat ze hierheen kunnen komen. Ik wil namelijk liever dat je bij mij blijft," zeg ik zachtjes en Bill knikt even.

"Dan doe ik dat," zegt hij en wanneer hij het sms'je heeft geschreven pakt hij met z'n hand het handje van Joshua.

Wanneer de deur opengaat kijk ik op en ik zie een man de kamer in komen gelopen. Voor zijn leeftijd is hij nog aardig knap, maar toch hoop ik dat dit Maria d'r bio papa gaat blijken te zijn. Beter dan een knappe man rond Bill z'n leeftijd. Niet dat ik Bill dan niet zou vertrouwen, maar wat je hart doet? Deze man is tenminste getrouwd en als hij de vader blijkt te zijn zal hij vooral zonder Bill dingen met Maria doen neem ik aan. Dat is voor mij al fijner. "Hallo," zeg ik vriendelijk tegen de man die knikt, maar ook vrij snel weer vertrekt. Alhoewel, hij praat nog met Bill buiten terwijl Maria Joshua aan het bekijken is.

"Hij is zo lief," zegt Maria en ik glimlach even terwijl ik ongeduldig wacht totdat Bill klaar is met het gesprek met die man, die Henry.Één week is voorbij gegaan en vandaag komt de uitslag van de vaderschapstest met de post. Dat is de reden waarom Henry hier ook al de hele dag zit. Elke keer wanneer Bill lacht om een grap die Henry maakt leg ik mijn arm steviger om Bill heen. "Zo grappig is ie niet," mompel ik.

"Zei je wat Tomi?" Vraagt Bill en hij kijkt mij aan.

"Nee, ik zei niks," zeg ik en geef hem een kusje waarna ik hem toch weer wat losser laat.


Wanneer de post er uiteindelijk is rent Maria gelijk naar de deur om de post te pakken. "Ik maak hem open," zegt ze en gelijk scheurt ze de envelope open waarna ik haar oogjes vlug over de lettertjes zie gaan. "Jij bent mijn papa!" roept Maria dan vrolijk uit en ze geeft Henry een stevige knuffel en Bill loopt er ook heen.

"Gefeliciteerd met het hebben van een dochter," zegt Bill dan en hij geeft Henry een stevige knuffel.

Bwaah, waarom verdient die Henry überhaupt een knuffel? Ik ben degene die nu zijn dochter kwijt is! Ik voel tranen achter mijn ogen prikken waarna ik wil weglopen, maar Maria komt nu naar mij toe. "Maar jij blijft ook nog mijn papa," zegt Maria dan tegen mij en gelijk neem ik mijn kleine meid in mijn armen. Mijn tranen inhouden lukt nu toch al niet meer.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hormonen lekker
    Maar Maria is wel lief om Tom te zeggen!

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen