Bill POV.

Een paar dagen later heb ik besloten samen met Caleb naar Tom te gaan, gewoon zodat we zelf kunnen zien welke kindermeisjes Tom beschikbaar zou stellen. We lopen naar het tuinhuis, want blijkbaar heeft Tom daar de plek gemaakt voor wanneer hij niet gestoord wilt worden. "Hey Bill, hey Caleb," zegt Tom en wij begroeten hem ook waarna we het huisje binnenlopen.

"Laat maar zien wie je als eerste optie voor ons hebt," val ik gelijk met de deur in huis en Tom pakt een foto en laat die aan ons zien.

"Ze is al wat ouder, 50 jaar, maar uiterst geschikt en ze past in jullie plaatje," zegt Tom en ik knik even.

"Zij is hier perfect voor, toch schat?" Vraag ik dan aan Caleb en hij knikt. Misschien ben ik nu wat raar dat ik inene denk aan hoe het zou zijn om een trio te hebben met Caleb en Tom.

Ik kijk dan even tussen Tom en Caleb. Waarom niet gewoon proberen? Dan zie ik wel hoe ze reageren. Ik zoen Caleb en trek Tom ook naar mij toe om hem dan ook te zoenen. Wanneer ik de zoen even onderbreek kijk ik ze allebei één voor één aan. "Bill, ik heb ineens een geweldig idee!" Roept Tom enthiousiast en ik kijk hem vragend aan. "Wat als we ook een binding met zijn drieën aangaan? Jij bent nu met Caleb getrouwd en hopelijk trouw je dit jaar nog met mij en anders begin volgend jaar. Het pilletje werkt zo dat als je het binnen een uur met 2 mannen doet dat het samensmelt tot een kindje. Het zou een goede binding tussen ons drie zijn als we met z'n drieën 1 kindje zouden hebben," zegt Tom en ik kijk even naar Caleb.

"Tom, ik weet hoe graag je nog één kleintje wilt, maar ik wil echt niet meer zwanger worden," zeg ik, hoe mooi ik het idee ook vind, mijn lichaam is er klaar mee.

"Ik doe het wel," zegt Caleb dan en ik kijk hem verbaasd aan. "Ik bedoel, het is een mooi idee om het allemaal te bezegelen en Bill zal altijd een stukje van mij bij zich hebben wanneer hij bij jou is en een stukje van jou wanneer hij bij mij is, maar eerst moet hij wel zeker weten dat hij echt ook met jou wilt trouwen," zegt Caleb dan en ik geef Caleb even een knuffel.

"Ja, ik weet het al, ik wil ook met Tom trouwen. Ik wil gelukkig worden met beide mannen van wie ik hou," zeg ik dan en ja, ik weet dat ik over 5 dagen eigenlijk nog een date met Tom zou hebben, maar wat is daar het nut van als ik mijn antwoord eigenlijk nu al weet? De gevoelens hadden gewoon even de tijd nodig om weer boven water te komen, maar helemaal weg zijn ze nooit geweest.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Word steeds leuker

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen