Tom POV.

Ik maak het ontbijt klaar wanneer Bill de kamer in komt gelopen en ik glimlach even naar hem. Tien seconden maakt niemand zwanger, dat neem ik toch aan. "Is je zusje al naar school?" Vraagt Bill dan.

"Vermoedelijk wel, gelukkig is ze vrij zelfstandig anders zou ze te laat zijn gekomen," zeg ik dan en Bill knikt even waarna hij plaatsneemt aan de tafel.

"Tomi, zou je überhaupt ooit seks met mij willen of ben ik zo afgrijselijk?" Vraagt Bill en mijn mond valt even open. Denkt hij dat nu echt? De enige reden waarom ik zo in paniek schoot was omdat we het dan onveilig zouden hebben gedaan met het risico op zwangerschap en voor nu zijn we gewoon nog te jong voor een baby en Bill wil sowieso de komende 12 a 13 jaar nog geen kind. Eigenlijk dacht ik daar ook aan. Het kon mij persoonlijk niet eens schelen dat ik het dan niet zou herinneren.

"Je bent prachtig Bill. Natuurlijk wil ik mijn eerste keer wel met jou hebben. Denk je dat ik mijzelf nooit heb afgevraagd hoe het zou voelen om seks te hebben? Dat heb ik en dat wil ik met jou meemaken. Als je wilt voordat je weer terug naar Duitsland gaat," zeg ik dan en ik leg mijn hand op die van Bill.

"Echt waar?" Vraagt Bill en ik knik. "Dan moeten we er iets moois van maken," zegt Bill en ik knik waarna we weer verder gaan met het eten van ons ontbijt.Na het ontbijt vertrekt Bill weer naar zijn opa en oma en ik laat mij zuchtend op de bank vallen. Wat hou ik toch van Bill, maar de liefde mag niet veel groter worden, want over een paar weken is hij alweer weg.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahah iets zegt me
    Dat gaat verder

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen