Bill POV.

Ik kijk naar Tom en Maria terwijl ik Henry z'n hand op mijn rug voel. "Ik wil weer seks met je, net zoals laatst," fluistert Henry in mijn oor en ik duw zijn hand van mijn rug.

"Dat was een fout," zeg ik dan.

"Een daarom flirtte je vandaag de hele tijd met mij?" Vraagt Henry.

"Dat was ook fout, je kan beter gaan, ga naar je vrouw," zeg ik waarna ik naar Tom en Maria toeloop en mijn armen om Tom heensla. "Sorry schat, ik wist niet dat het zo diep zat," zeg ik terwijl ik de voordeur hoor dichtvallen. De seks met Henry op de WC in het ziekenhuis was fout. Het lijkt wel alsof iedere keer wanneer ik toch weer even de pijn voel van mijn verloren baby dat ik seks heb. Het is dom dat ik dat met Henry heb gedaan omdat ik vanwege Maria al de rest van mijn leven aan Henry vastzit. "Maria, ik moet even met Tom praten," zeg ik dan tegen haar en Maria knikt en ik neem Tom mee naar boven.

"Tomi, waarom heb je mij niet verteld dat je er zo mee zat? Je leek er telkens zo rustig onder," zeg ik zachtjes en ik kus zijn tranen weg.

"Sorry, ik dacht dat ik er mee om kon gaan," zegt hij en ik knik even. "En dan kwam er ook nog bij dat ik jaloers begon te worden op Henry, niet alleen vanwege Maria, maar ook vanwege jou," zegt Tom en ik bijt in mijn lip.

"Ik heb seks met Henry gehad, in het ziekenhuis een week terug," zeg ik dan en gelijk gaat Tom wat verder bij mij vandaan zitten.

"Het spijt mij Tomi, i.ik, ik verwerk de miskraam totaal niet goed, je moet mij helpen Tomi," zeg ik terwijl een paar tranen mijn ogen verlaten en tot mijn verbazing voel ik Tom zijn armen om mij heen.

"Ik help je, het is okay, ik vergeef je," zegt Tom terwijl hij mij tegen zich aanhoudt. "En bovenal hou ik van je," fluistert Tom nog en ik knik. Er zijn echt dagen dat ik mij wel goed voel, maar ook dagen dat ik mij echt klote voel en nu moet ik ermee leven dat Henry achter mij aan gaat blijven zitten met dat ik hem vanwege Maria niet uit mijn leven kan verbannen zoals eerst met normale one night stands wel mogelijk was.Anderhalve maand later.

We zitten in de periode dat de baby normaal zou zijn geboren. "Hier, wat water," zegt Tom en hij geeft het glas aan mij en ik knik dankbaar en drink het langzaam op.

"Ik voel mij echt niet lekker, deze maand hakt er teveel in," zeg ik zachtjes en Tom komt naast mij zitten en legt zijn arm om mij heen.

"Ik ben allang blij dat je mij nu als afleiding gebruikt," zegt Tom.

"Bij jou is de seks nooit alleen maar afleiding," zeg ik en dat is ook zo, bij Tom is het gewoon veel meer. "Ik ben zo moe Tomi," zeg ik en ik leg mijn hoofd op zijn schouder en voel hoe Tom liefdevol over mijn schouder wrijft. "Kom ik er ooit overheen?" Vraag ik zachtjes, het duurt ten slotte nu al 7 maanden.

"Dat gaat je lukken, ik ben er zeker van. Ik had eerder moeten beginnen met jou er doorheen te helpen," zegt Tom en hij drukt een kus op mijn wang waarna Joshua begint te huilen en ook Andy is wakker geworden. "Sorry schat, ik ga even naar die twee jongens toe, maar ik ben zo snel mogelijk weer terug," zegt Tom en ik knik waarna ik op de bank ga liggen wanneer mijn gsm begint te trillen. Ik kijk op mijn gsm en zie dat ik een aantal foto's heb binnengekregen van een baby van nog geen week uit, maar van wie het afkomstig is?

Ik vraag dan wie het is en krijg dan nog een foto van Nils en die baby waarna ik zijn nummer in druk. "Kan je stoppen met die foto's sturen!? Ik heb het al moeilijk genoeg met het feit dat ik rond deze periode zou hebben moeten bevallen van ons kind!" Roep ik woedend uit wanneer hij opneemt en Tom, die blijkbaar alweer beneden is gekomen legt gerustellend zijn hand op mijn schouder.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Hahaha niks heeft je kind 🤣
  Is dit een trend in je verhalen?

  4 weken geleden
  • syllie1992

   Op dit moment welxD

   4 weken geleden
  • Luckey

   Ik merk het 🤣
   Is heel veel achter elkaar nu

   4 weken geleden
  • syllie1992

   Hihi, ik weet het:PMaar ben in mijn hoofd bezig met andere soort ideeën voor in de verhalen:D

   4 weken geleden
  • Luckey

   Oh Ben benieuwd!!
   Ik ben aan uitzoeken welke nog meer las 🤣

   4 weken geleden
  • syllie1992

   Hihi okay:D

   4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen