Bill POV.

"Zullen we het nu dan gelijk doen?" Vraagt Tom en ik kijk naar Caleb, aangezien het zijn lichaam is, is hij degene die moet instemmen.

"Ja, is goed," zegt Caleb dan en ik glimlach even. Tom pakt dan een pilletje en geeft die aan Caleb die hem gelijk inslikt.

"Wil jij eerst? Hij is tenslotte jouw echtgenoot. Een echte trio komt later dan wel," zegt Tom met een knipoog en ik knik even en loop naar Caleb toe en kus hem waarna ik hem zachtjes op het luchtbed duw. We trekken onze kleding uit en het feit dat Tom toekijkt maakt mij alleen maar geiler.

"Ben je er klaar voor schat?" Vraag ik dan aan Caleb die knikt en ik zoen hem opnieuw en ga voorzichtig in hem waarna ik begin te bewegen. Beide kreunen we luid terwijl ik zijn lippen opnieuw vind en steeds sneller begin te bewegen totdat ik in hem klaarkom. Even neem ik de tijd om uit te hijgen waarna ik Caleb nog één kusje geef om dan van het luchtbed af te stappen.

Even kijk ik naar Tom, die zich al heeft uitgekleed. Daarnaast is het duidelijk dat hij al behoorlijk geil is. "Nou, het is jouw beurt Tomi," zeg ik en ik geef Tom een kusje waarna ik op een stoel ga zitten. Ik zie hoe Tom Caleb iets omhoog trekt en hem begint te zoenen. Het verbaasd mij stiekem toch hoe voorzichtig Tom met Caleb is. Dat Tom bij mij voorzichtig is wanneer we seks hebben is logisch, hij houdt van mij, maar dat is in dit geval niet aan de hand. Ik zie Tom dan voorzichtig in Caleb gaan waarna hij begint te bewegen en het tempo duidelijk zichtbaar opvoert.

"Oh, fuck, Tom!" Kreunt Caleb en ik besluit snel mijn kleding aan te trekken zodat het niet duidelijk is dat dit mij opnieuw opwindt, of toch minder duidelijk dan wanneer ik naakt ben.

"Aaaah, Caleb!" Kreunt Tom wanneer hij klaarkomt en hij laat zich naast Caleb vallen en ik besluit plaats te nemen bij mij twee liefdes en zie nog net dat Tom wat in Caleb's oor fluistert wat Caleb duidelijk doet blozen, maar ik laat het er maar bij.Na een half uur gewoon bij elkaar te hebben gezeten kijkt Caleb wat verbaasd en hij legt zijn hand op zijn buik. "Ik heb een wat apart gevoel in mijn buik," zegt hij en ik zie Tom glimlachen.

"Dat betekent dat het werkt. Als je zwanger wordt van iemand, je merkt niks tot aan de eerste symptomen. Wordt je zwanger van twee mensen dan versmelt niet alleen de zaadcel met de eicel, maar versmelten de zaadcellen ook nog eens samen waardoor het kindje genen mee krijgt van ons alle drie. Het vergt wat meer, dus daarom voel je het. Maar als het goed is doet het geen pijn ofzo," legt Tom uit.

"Nee, nee, het voelt zelfs fijn," zegt Caleb en ik zie hem even van mij naar Tom kijken en weer terug.

"Ik zal er de komende 9 maanden zoveel als mogelijk zijn," zegt hij terwijl hij ook zijn hand op Caleb z'n buik legt en ik kijk even tussen beide. Is er tussen hen nou ook iets aan het groeien of verbeeld ik het mij?

Ik besluit dan op te staan en glimlach even naar beide mannen. "Ik ga even wat te eten halen, ik neem aan dat de keuken niet is verplaatst?" Vraag ik dan aan Tom.

"Nee, als het goed is kan je zo vinden wat je zocht en anders vraag je het aan de kokkin," zegt Tom en ik knik waarna ik richting het huis loop.


Wanneer ik met eten en al weer het tuinhuis in loop kijk ik verbaasd wanneer ik Tom en Caleb zie zoenen en ik kuch even en beide schieten geschrokken overeind. "Ik heb hier wat eten, jullie favorieten," zeg ik dan.

"Wow, dank je lief," zegt Tom.

"Dank je schat," zegt Caleb ook en ik glimlach even waarna ik bij hen ga zitten. Allebei leggen ze dan hun arm om mij heen en ik kijk even naar Caleb z'n buik. Ik kan amper geloven dat daar een kindje van mij, Caleb en Tom gaat groeien. Even kijk ik weer naar Tom en Caleb en de blikken die zij elkaar geven en ik schud lachend mijn hoofd. Normaal was ik er jaloers om geweest, maar niet wanneer het om beide mannen gaat van wie ik hou, die mogen elkaar best een beetje leuk vinden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahhahaha caleb en Tom gaan ook verliefd worden 🤣

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen