Bill POV.

Wanneer ik het huis van mijn opa en oma binnenloop kijken mijn grootouders mij verbaasd aan. "We hadden jou gisterenavond al terug verwacht," zegt mijn oma.

"Sorry, ik was bij Tom wezen slapen, op de bank," zeg ik en mijn oma knikt wat ik als teken opvat dat het weer okay is.

Ik zou eigenlijk nog het dorp in willen, maar lopend is dat amper te doen, maar voor mij is er geen andere optie. "Ik ga even het dorp in," zeg ik dan en ik geef mijn grootouders ieder een kus waarna ik vertrek.Een uur later ben ik eindelijk in het dorp aangekomen en ik koop wat kaarsjes, maar ook een cadeautje voor Tom die ik hem aan het eind van mijn verblijf hier wil geven. Nadat ik geslaagd ben vertrek ik weer en moet ik weer dat hele uur terug lopen.


Vandaag is mijn laatste dag hier, een week eerder dan verwacht. Blijkbaar zijn mijn ouders er achter gekomen dat Timothy is verhuisd en zijn ze nu okay met mijn terugkomst. Ik heb kaarsjes neergezet op het nachtkastje in Tom z'n slaapkamer waarna ik terug de woonkamer in loop. "Tomi, laten we deze dag een dag maken om nooit te vergeten," zeg ik en ik steek mijn hand naar Tom uit, die hij natuurlijk gelijk aanpakt.

"Ik wil niet dat je morgenochtendvroeg vertrekt," zegt hij zachtjes en ik geef hem een knuffel.

"Ik wil ook niet gaan Tomi, maar we bellen iedere dag, 100%," zeg ik lief en Tom knikt waarna ik hem meeneem naar de slaapkamer.

"Hmm, je hebt wel je best gedaan," zegt Tom en ik glimlach even.

"Kijk Tomi, voor jou," zeg ik en ik geef hem mijn cadeautje die hij voorzichtig uitpakt. "Zodra ik thuis ben mail ik je die foto die we samen hebben gemaakt, die kan je dan in dat fotolijstje zetten," zeg ik en ik kus hem even.

"Dank je, je bent echt lief," zegt Tom en hij drukt mij op mijn rug en begint mij liefjes te zoenen.

Na even wanneer we allebei naakt zijn pakt Tom een condoom en doet die om en gaat voorzichtig in mij. "Wow," Brengt Tom uit en ik bloos even waarna hij in mij begint te bewegen en ik laat een kreun horen.

Wanneer we allebei zijn klaargekomen laat Tom zich uit mij glijden en ik hoor hem even slikken. "Wat is er Tomi?" Vraag ik en ik ga wat rechter zitten.

"H.Het condoom is gescheurd," zegt hij en ik zie de paniek in zijn ogen en pak dan zijn hand vast.

"Tomi, geen zorgen, het maakt niet uit, ik ben schoon en jij ook neem ik aan, verder is er niks om ons zorgen over te maken," stel ik hem dan gerust en ik geef hem een knuffel. Van mijn part hadden we het op voorhand al zonder condoom mogen doen. De enige reden dat ik met Timothy het wel veilig wou doen is omdat ik wist dat hij vreemdging en daarom er niet op durfde te vertrouwen of hij wel schoon was. Ik snap Tom zijn paniek dan ook niet. Denkt hij nu echt dat ik een SOA zou hebben?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahaa ik wist hetxD
    Bill moet een kind krijgen gewoon

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen