Bill POV.

"Bill, sorry dat je ons kind bent verloren, maar dit is ook onze dochter, Brooke," zegt Nils en ik slik even.

"W.Wat, hoe?" Vraag ik.

"Je herinnert je die ene nacht echt niet meer he?" zegt Nils.

"Ehm, niet echt nee," zeg ik zacht. "Mag ik haar zien?" Vraag ik dan.

"Ja, natuurlijk, je kan vandaag nog langskomen," zegt Nils.

"Okay, nog steeds hetzelfde adres?" Vraag ik dan.

"Ja, ja, nog steeds dat appartement," zegt Nils.

"Okay, dan zie ik je straks," zeg ik waarna ik ophang en Tom kijkt mij vragend aan. "Blijkbaar heeft Nils mijn kind ter wereld gezet," zeg ik zachtjes. "Ik wist echt niet dat ik hem ook genomen had, die nacht blijft een zwart gat," zeg ik en Tom knikt en geeft mij een zoen.

"Ik ga met je mee naar daar," zegt Tom dan.

"Echt waar?" Vraag ik en Tom knikt.

"Natuurlijk," zegt Tom en ik glimlach even.

"Oh, ehm, ik ben zo terug," zeg ik en ik ren naar de wc waar ik moet overgeven.

Wanneer ik weer terug ben in de woonkamer staat Tom alweer klaar met een glas water. "Dank je," zeg ik met een glimlach en ik drink het water langzaam op.

Wanneer de oppas er eenmaal is kunnen Tom en ik vertrekkenBij het appartement van Nils aangekomen druk ik op de bel waarna we naar binnen kunnen en voor zijn deur staat hij al te wachten. "Hey Bill, oh ehm, en Tom," zegt ie, dat laatste klinkt alsof hij teleurgesteld is dat Tom mee is, maar dat kan mij niks schelen.

We volgen Nils dan naar binnen en ik zie de kleine meid al vrij snel liggen. "Mag ik haar oppakken?" Vraag ik dan en Nils knikt waarna ik Brooke voorzichtig optil. "Hey liefje, ik ben je papa he," zeg ik en ik geef haar een kusje. "En dit hier is Tomi, je stiefpapa," zeg ik en ik geef Brooke voorzichtig aan Tom.

"Hey, wie zegt dat Tom haar vast mag pakken?" Vraagt Nils boos.

"Accepteer het Nils, Tom is haar stiefpapa. Net zoals jouw toekomstige vriend of vriendin haar stiefpapa of mama zal worden," zeg ik dan en het irriteert mij echt dat Nils zo doet. Ik pak Brooke dan weer terug en leg haar voorzichtig in haar bedje. "Over een paar dagen ben ik terug om goede afspraken te maken hoe we het met Brooke verder gaan doen," zeg ik dan en ik pak Tom zijn hand en loop met hem het appartement uit. "De volgende keer ga ik wel alleen, ik irriteer mij echt aan het feit dat hij zo tegen jou doet," zeg ik en Tom knikt en geeft mij een kneepje in mijn hand.


Een paar dagen later.

"Voel je, je vandaag wat beter?" Vraagt Tom aan mij.

"Nog steeds wat misselijk, maar niet heel erg meer. Ik voel mij goed genoeg om met Nils te bespreken hoe we het verder gaan doen met Brooke," zeg ik dan en Tom knikt en hij drukt een kus op mijn wang.

"Dan zie ik je vanmiddag?" Vraagt Tom.

"Ik zal niet langer dan een uur wegblijven, ik wil niet te lang met Nils in een ruimte zijn," zeg ik en Tom knikt begrijpend en ik geef hem nog een laatste zoen waarna ik het huis uitga.


Bij het appartement van Nils aangekomen druk ik op de bel, maar ik krijg geen gehoor wanneer ik zijn buurvrouw zie. "Mevrouw, weet u misschien waar Nils is?" Vraag ik dan aan haar.

"Hij is gisteren vertrokken met zijn dochtertje, ik dacht dat ze naar het buitenland zijn verhuisd, maar een land heeft ie nooit genoemd," zegt de vrouw en ik bedank haar even. Hij is er dus gewoon vandoor gegaan? Wat heb ik hem misdaan dat hij mij m'n dochter willen afnemen.

Ik probeer de pijn in mijn hart te negeren en pak mijn GSM en probeer eerst Nils te bellen. "Dit nummer is niet in gebruik," krijg ik dan vrij snel te horen en ik bijt in mijn lip. Even denk ik erover na om Henry te bellen, maar druk uiteindelijk toch Tom z'n nummer is.

"Schat, is alles okay?" Is wat Tom gelijk aan mij vraagt en ik slik even.

"Nils is er met Brooke vandoor," zeg ik dan.

"Oh, Bill," zegt Tom en ik hoor de medelijden in zijn stem.

"Tomi, ik kom nu naar huis. Ik heb je nodig," zeg ik zachtjes waarna ik alweer ophang en naar huis loop.


Thuis aangekomen loop ik gelijk naar Tom toe en druk mijn lippen op de zijne terwijl ik hem tegen de muur aanduw. "Tomi, ik wil je, please," smeek ik, maar Tom houdt mij van zich af.

"Bill, we doen het niet meer zo. Afgelopen anderhalve maand heb ik mij laten gebruiken voor de seks zodat je het niet meer nodig zou vinden om het met andere mannen te doen, maar het is maar een tijdelijke oplossing. Je moet met je pijn leren dealen en seks is daar niet de oplossing voor. En wat betreft Brooke, we vinden haar wel, ze kunnen niet ineens van de aardbodem zijn verdwenen," zegt Tom terwijl ik hem boos aan kijk.

"Dan zoek ik het wel bij iemand die het wel wilt!" Roep ik uit en ik wil naar de voordeur lopen, maar Tom is daar gelijk voor gaan staan.

"Ik wil alleen maar het beste voor je, seks is geen oplossing voor de verwerking van alles, ik hou van je Bill en ik laat het niet meer toe," zegt Tom.

"Laat mij er dan gewoon langs! Al die andere mannen, degene die ik nog herinner dan waren sowieso veel beter dan jou!" Roep ik in mijn woede en ik hoor Tom even zuchten en denk een kans te zien om toch het huis te kunnen verlaten, maar Tom trekt mij tegen zich aan.

Ik probeer tegen te strippelen, maar ik krijg mijzelf niet los dus geef ik het op. Tranen beginnen dan over mijn wangen te lopen en Tom houdt mij alleen maar steviger vast. "Het komt wel goed, we zoeken iemand die kan helpen met de juiste verwerking en daarnaast doen we er gewoon alles aan om Brooke te vinden en als we Nils weten te vinden hebben we Brooke normaal ook gelijk gevonden," zegt Tom zachtjes en het verwondert mij dat Tom zoveel geduld met mij heeft. "Je bent sterk Bill, en ook al voelt dat nu niet zo, je kan dit," zegt Tom en ik knik zachtjes.

"Tomi, het spijt mij, van al die maanden, en ook al waren we op een break, ik had nooit seks mogen hebben met anderen, dat was fout. Alles wat ik gedaan heb was fout en daarna gebruikte ik jou ook nog voor de seks om te pijn voor even te verzachten en, ook dat was fout, het was geen eens romantisch meer zoals het wel tussen ons hoort te zijn," zeg ik zachtjes.

"Het is okay schat," zegt Tom en hij veegt mijn tranen weg.

"Ik ga even slapen, ik ben ineens ontzettend moe," zeg ik dan en Tom knikt begrijpend waarna hij mij loslaat.

"Ik zal de kinderen zeggen jou niet te storen, en voor het avondeten maak ik je wakker," zegt Tom en ik knik dankbaar waarna ik naar boven loop om in bed te gaan liggen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihihi

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen