Bill POV.

"Adam, kan jij Tom bellen?" Vraag ik dan.

"Huh, hoezo? Je weeën zijn niet begonnen hé?" Vraagt Adam en ik lach even.

"Nee, ik denk dat het tijd is om Tom de waarheid te vertellen. Het idee dat ik anders de meiden nooit zou kunnen vertellen dat ik hun andere papa ben, het is te pijnlijk," zeg ik eerlijk, daarnaast wil ik ook gewoon een deel van hun leven kunnen zijn, zoals Adam en ik met Gijs en Scott doen.

"Dus ik moet hem bellen en vragen naar hier te komen?" Vraagt Adam.

"Ja, als je dat zou willen doen," zeg ik en Adam knikt waarna hij begint te bellen. "Sorry als jullie straks getuigen zijn van een ruzie, maar ik zal het proberen snel weer op te lossen zodat iedereen weer door één deur kan met elkaar," zeg ik zachtjes.

"Hij komt er gelijk aan," zegt Adam en ik knik even.

"Nerveus?" Vraagt Adam.

"Ja, nogal, zelfs voor de bruiloft was ik minder nerveus," beken ik en Adam knikt begrijpend. En ondanks dat Adam na meer dan een jaar verder nog steeds gevoelens voor mij heeft ben ik blij met de vriendschap die hij mij biedt.Wanneer de bel gaat weet ik dat het Tom moet zijn, dus leg ik de meiden even in de box. "Hey schat, het verbaasd mij dat je hierheen bent gegaan," zegt Tom wanneer hij de woonkamer in komt en ik adem even diep in en uit. Even kijk ik naar Adam die mij een bemoedigende glimlach geeft.

Ik loop naar Tom toe en zucht even. "Er is iets belangrijks dat ik je moet vertellen," zeg ik zachtjes en Tom kijkt mij vragend aan, duidelijk nog niet vermoedend wat ik hem wil gaan vertellen. "Zoey en Alicia, ik ben hun andere vader," zeg ik dan maar gelijk, voordat ik straks terugkrabbel.

"Huh, wat? Hoe?" Vraagt Tom verward.

Ik kijk even naar onder en weet gewoon dat ik Tom over de hele affaire moet vertellen. Dan is alles er in één keer maar uit. "Ik heb een affaire gehad met Adam, maar ik kan je verzekeren dat jij gewoon Ryan's vader bent. De seks begon pas toen ik net wist dat ik zwanger was van Ryan en het eindigde een nacht voor onze bruiloft," zeg ik, dat laatste ook zodat Tom niet hoeft te twijfelen of hij wel de vader is van ons ongeboren kind. Ik schrik wanneer ik een klap in mijn gezicht voel en kijk Tom geschrokken aan terwijl Adam tussen ons in komt staan om Tom wat op afstand te houden.

"Je blijft van Bill af," zegt Adam boos, maar toch rustig.

"Alsof jij hem tijdens jullie huwelijk toen niet ongewenst hebt aangeraakt!" Roept Tom woedend uit.

"Ik was toen een ander mens," zegt Adam zuchtend waarna Tom zich weer op mij richt.

"Jij komt nu met mij mee naar huis," zegt Tom en hij grijpt mijn arm vast en trekt mij mee.

"Je doet me pijn!" Roep ik uit.

"Tom, Bill blijft hier totdat jij gekalmeerd bent," zegt Adam dan en Tom laat mij los en ik wrijf even over mijn arm.

"Waarom zou ik dat moeten accepteren? Bill is MIJN man, niet die van jou!" Roept Tom woedend naar Adam.

"Ik zeg dit alleen maar om Bill EN jou te beschermen. Straks doe je nog meer waar je later spijt van gaat hebben. Je bent nu boos en het nieuws doet waarschijnlijk pijn, maar erover praten werkt beter wanneer de ergste woede weg is. Als je, je GSM gewoon aanhoudt bel ik je wanneer jullie kind komt en bovenal ik zal Bill niet aanraken op een manier die meer dan vriendelijk is," zegt Adam en Tom zucht.

"Okay," zegt Tom dan waarna hij wegloopt en Adam sluit de deur. Ik sla mijn armen dan om Adam heen en laat mijn tranen de vrije loop.

"Tom heeft mij echt nog nooit geslagen Adam, of mij hard vastgepakt of wat dan ook," snik ik.

"Het is okay. Ik ken dat gevoel. Wanneer je woedend bent denk je soms niet na, hij deed je niet express pijn. Ik bedoel, hij heeft je hier laten blijven, dat betekent dat hij inziet dat hij eerst rustig moet worden voordat jullie er verder goed over kunnen praten," zegt Adam.

"Maar wat als hij van mij wilt scheiden? Ik wil hem niet kwijt," snik ik.

"Er was niks dat mij liet denken dat hij van jou wilt scheiden, hij noemde jou nog steeds zijn man," zegt Adam en ik knik even.

"Dank je, je bent echt een goede vriend Adam," zeg ik zachtjes waarna Adam mij loslaat. "Mag ik vanavond in jouw armen slapen? Als vrienden, bedoel ik dan," zeg ik en ik kijk Adam hoopvol aan.

"Dat is geen goed idee. Je weet dat ik het wel zou willen, ik wil niets anders dan weer eens met jou in mijn armen slapen, het is gewoon geen goed idee," zegt Adam dan. "Ik ga de logeerkamer op orde maken, de kamer is niet heel ruim, maar ik verwacht dat een goed gesprek met Tom er morgen al in gaat zitten, dus voor één nacht is het te doen," zegt Adam waarna hij naar boven loopt.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Dit zag ik niet aan komen
  Te leuk!!
  Hopelijk komt het goed !! Moet anders doe ik je wat!

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Blij dat ik voor een verassing heb kunnen zorgen:P

   We zullen zien of het goedkomt;)

   3 weken geleden
  • Luckey

   Je doet het maar 😝

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen