Tom POV.

Ik voel hoe Bill met zijn hand over mijn wang streelt. De kans dat Bill zwanger is hoeft niet heel groot te zijn, toch? Zelf ben ik compleet zelfstandig en ondanks dat ik 18 ben zou ik het heel misschien aan kunnen. Van Bill weet ik dat hij er nog lang niet klaar voor is en hij weet geen eens dat hij nu het risico loopt om zwanger te zijn. Ik tover dan uiteindelijk weer een glimlach op mijn gezicht, want ik voel dat Bill onzekerder aan het worden is.

"Je hebt helemaal gelijk, er is niks om ons zorgen over te maken," zeg ik dan en ik druk een kus op Bill zijn lippen en neem hem dicht tegen mij aan.

"Tomi, ik moet zo weg, mijn ouders zijn er deze avond al. En als ik over jou vertel flippen ze en dan kan ik hier echt nooit meer komen," zegt Bill dan.

"Bill, je bent over 4 maanden al 18, dan kunnen ze je niet meer stoppen," zeg ik en Bill knikt even. "Ik wou dat je hier kon blijven," zeg ik dan nog.

"Ik wou dat ik komende week nog samen met jou had gehad, daarna had ik wel teruggemoeten, want ik wil mijn school afmaken, maar ik hoop over 5 jaar hierheen te verhuizen," zegt Bill en ik knik even. Vijf jaar is een lange tijd, maar ik hoop dat hij iedere vakantie deze kant uit weet te komen.

"Wie had ooit gedacht dat jij dat ooit zou zeggen," zeg ik dan en Bill lacht even.

"Dankzij jou voel ik mij wel thuis in deze omgeving," zegt Bill en ik knik even waarna we maar onze kleren aandoen.

"Kan je echt niet nog een uurtje blijven?" Vraag ik dan, maar Bill schudt zijn hoofd.

"Sorry Tomi, maar ik bel je morgenavond zodra ik terug thuis ben," zegt Bill en ik geef hem een stevige knuffel terwijl ik de tranen voel opkomen.

"Ik kan dit niet, dat afscheid nemen," zeg ik en Bill legt zijn hand op mijn wang.

"Niet huilen Tomi, het is niet voor altijd," zegt Bill en ik knik even.

"Maar in de stad, daar wonen vast veel leuke jongens en, straks ontmoet je iemand anders," zeg ik en Bill glimlacht lief.

"Geen één is zo leuk als jij," zegt Bill en ik weet toch weer een glimlach op mijn gezicht te toveren. "Tot snel Tomi," zegt Bill en ik knik.

"Tot snel," zeg ik zacht waarna ik toekijk hoe Bill wegwandelt. Gelukkig heeft ie vanmorgen al afscheid van Lisa kunnen nemen, maar het liefst wou ik dat het afscheid nemen niet nodig zou zijn. Kon Bill hier maar voor altijd blijven, maar ik snap ook waarom het op dit moment niet mogelijk is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hij moet ook snel terug komen
    Anders haal ik hem wel 🤣

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen