Tom POV.

"Papa, hebben mama en jij ruzie?" Vraagt Ava die de kamer in komt gelopen en ik hurk voor de kleine meid neer.

"Nee hoor liefje, mama is gewoon wat verdrietig, maar dat komt vanzelf wel goed," stel ik haar gerust en ik neem haar in mijn armen.

"Mag ik tv kijken?" Vraagt ze en ik knik.

"Ga je gang," zeg ik en ik zet de TV op een zender die voor haar veilig is waarna ik mijn laptop pak. Eens kijken of ik kan vinden waar Nils zou kunnen zijn.Na een hele tijd te hebben gezocht ben ik nog geen stap verder gekomen. Hij heeft waarschijnlijk nog geen huis gekocht, en zelfs als ie dat wel doet zal hij er alles aan doen om niet gevonden te worden. Zelfs al zijn social media accounts heeft hij verwijdert. Ik had gehoopt straks bij Bill met wat leads te komen, in plaats daarvan moet ik hem gaan vertellen dat Nils en Brooke vinden een mission impossible lijkt te zijn. Ik klap mijn laptop dicht en zucht even. Ik had het mij waarschijnlijk makkelijker voorgesteld, maar iemand die duidelijk niet gevonden wilt worden is amper te doen.

"Mark, lieverd, kan jij op je zusje letten bij de tv, dan kan ik eten koken," zeg ik tegen Mark.

"Maar mama kookt toch altijd?" Vraagt hij dan.

"Vandaag doe ik het, en toen jij nog klein was heb ik ook wel eens gekookt, mama die doet het gewoon graag," zeg ik, want het is echt niet dat ik niet kan koken, Bill houdt van koken, dus waarom zou ik dat dan in de weg staan door zelf vaker te koken?


Wanneer het eten klaar is loop ik naar boven om Bill wakker te maken, maar hij ligt niet meer in bed. Ik loop dan door naar de badkamer en hoor Bill nog net overgeven. "Gaat het wel?" Vraag ik bezorgd.

"Het gaat weer," komt na even het antwoord waarna hij de badkamer uit komt gelopen.

"Bill, voordat we gaan eten en alle kinderen erbij zitten, ik moet je wat vertellen. Ik heb geprobeert Nils te vinden, maar zelfs al z'n socials zijn verwijderd. Ik vind het heel erg, maar in plaats van een korte periode zou het wel eens bijna onmogelijk kunnen zijn om Nils en Brooke te vinden," zeg ik zachtjes.

"Dus ik moet maar accepteren dat ik mijn dochter maar één keer heb kunnen vasthouden?" Vraagt Bill.

"Voor nu, ja, sorry Bill," zeg ik zachtjes en ik wil hem een knuffel geven, maar hij duwt mij aan de kant en snelt naar beneden en even later hoor ik de deur dichtvallen waarna ik met een zucht naar de eettafel loop. "We eten vanavond even zonder mama," zeg ik dan zachtjes en ik hoop dat Bill niks stoms gaat doen.

Bill POV.

Ik pak mijn gsm en bel naar Henry. "Bill? Wat een genoegen," zegt Henry.

"Ik zie je zo in hotel Linda," zeg ik dan waarna ik gewoon ophang en daar een kamer reserveer. Zodra ik in die kamer ben aangekomen stuur ik het kamernummer naar Henry toe en houd ik de deur op een kier terwijl ik naakt op het bed ga liggen.

Wanneer de deur dan opengaat komt Henry er aan gelopen en hij kijkt mij verlekkerd aan en komt bij mij op het bed en begint mij te zoenen en ik zoen hem terug. "Houdt je niet in," zeg ik dan terwijl Henry zich uitkleed en vrijwel gelijk daarna in mij gaat en ik laat een luide kreun horen, maar in plaats van dat het aflijdend werkt blijft er nu alleen maar een schuldgevoel over en zodra Henry met een luide kreun is klaargekomen laat hij zich naast mij vallen. "Ik ga weer," zeg ik dan en ik kleed mij snel aan en snel de hotelkamer uit.


Tom POV.

Wanneer de voordeur eindelijk opengaat, terwijl ik de kinderen allemaal op bed heb gekregen, gelukkig, loop ik gelijk naar de voordeur toe en ik zie Bill mij schuldbewust aankijken. "Ik heb seks gehad met Henry, het spijt me Tomi," zegt Bill.

"Je blijft maar zeggen dat het je spijt, maar toch doe je het nu voor de tweede keer met Henry! Ik snap dat het kut is dat je een miskraam hebt gehad en nu ook nog eens Brooke bent kwijtgeraakt, maar je hebt mij nog en onze kinderen zijn er ook nog! Ik hou verdomme van je! Ik bied je telkens mijn hulp aan, maar je doet er gewoon niks mee!" roep ik uit.

"S.Sorry, ik zal mijn leven beteren en dit keer meen ik het echt, seks helpt toch niet meer," zegt Bill zachtjes en ik loop naar hem toe en net wanneer ik hem wil knuffelen rent hij langs mij heen. Even blijf ik verbaasd achter waarna ik hem volg richting de wc's en ik wrijf over zijn rug terwijl hij zijn maaginhoud leegt.

Wanneer hij klaar is help ik hem overeind. "Ik vermoed dat je de restjes van het avondeten die ik voor je heb gemaakt niet meer hoeft?" Vraag ik en ik zie Bill even nadenken.

"Ik heb eigenlijk best wel trek. Kan je het voor mij opwarmen, dan zie ik wel hoe ver ik kom," zegt Bill en ik knik waarna ik naar de keuken loop.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ook echt hulp zoeken nu!
    En Bill is zwangerxD

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen