Tom POV.

Vandaag komt Caleb naar hier. Ik denk echt dat ik verliefd op hem aan het worden ben. Ik snap nu ook waarom Bill verliefd op hem is geworden.

Wanneer ik Caleb aan zie komen rijden stap ik mijn huis uit en zodra hij uit de auto is gestapt begroet ik hem met een zoen. "Heb je nog steeds dat aparte gevoel in je buik?" Vraag ik dan en ik zie Caleb knikken. "Dat kan ook wel een paar dagen duren," zeg ik en ik neem Caleb mee naar achter het huis waar ik een kleed heb klaargelegd waar we dan samen op gaan zitten.

"Ik heb van alles en nog wat in de mand gestopt, ik hoop dat er iets bij zit wat je lekker vindt," zeg ik en Caleb kijkt in de mand.

"Ik ben niet zo kieskeurig hoor," zegt hij en ik leg mijn hand op zijn wang. Ik voel mijn hart sneller kloppen wanneer ik hem aankijk.

"Ik hou van je," floep ik er dan uit waardoor Caleb mij eerst even verbaasd aankijkt waarna hij zijn lippen op die van mij drukt.

"Ik hou ook van jou, ik ben nog nooit zo snel verliefd op iemand geworden. Tegen Bill zei ik gisteren nog dat ik niet zeker ben wat dat tussen jou en mij is, maar nu ben ik dat wel en misschien was ik dat gisteren zelfs al," zegt Caleb.

"Oh, fuck, dat was ik haast vergeten. Is Bill wel okay met ons?" Vraag ik en Caleb glimlacht even.

"Zolang jij en ik er niet met elkaar vandoor gaan is hij er okay mee. Ik denk dat ie het idee zelfs fijn vindt omdat we dan samen een groot gezin zouden kunnen vormen," zegt Caleb en ik knik tevreden waarna ik Caleb weer zoen.

Ik pak dan een cupcake met een hartje uit de picknickmand en geef die aan Caleb. "Awh, dat is zo lief," zegt Caleb waarna hij er een hap van neemt.

"Caleb, ik, voor jou wil ik eens proberen zwanger te worden. Ik bedoel, ik heb kinderen met Bill, jij hebt kinderen met Bill. Nu draag jij een kind van ons drieën, dus een kind van jou en mij zou dan nog missen," zeg ik en Caleb kijkt mij met grote ogen aan.

"Bill zei dat jij dat nooit zou willen," zegt Caleb.

"Dingen veranderen, maar het hoeft niet he, ik bedoel, ik kan ook wel begrijpen dat de kinderen die er nu zijn en de kleine die er over 9 maanden zal zijn genoeg is," zeg ik en Caleb knikt en hij begint mij weer te zoenen.

"Ik zal er over nadenken, maar eerst moeten we maar kijken of het werkt en of alles niet te druk is," zegt Caleb en ik knik begrijpend.

"Wat denkt Bill eigenlijk precies over ons?" Vraag ik dan.

"Hij denkt dat we elkaar heel erg leuk vinden," zegt Caleb.

"Dus hij heeft niet door dat we gek op mekaar zijn, dat we zelfs van elkaar houden?" Vraag ik.

"Nee, ik denk dat hij denkt dat we het rustiger aanpakken dan dat," zegt Caleb en ik knik. Waarschijnlijk zou dat ook logischer zijn, maar waarom rustig aan doen als je al zeker bent?

"Dan zal hij wel verbaasd zijn als jij straks thuiskomt," zeg ik.

"Hoezo dat?" Vraagt Caleb nieuwsgierig.

"Hierom," zeg ik en ik pak een ring tevoorschijn en neem Caleb z'n hand vast. "Lieve Caleb, ik weet dat het erg snel is, maar onze gevoelens zijn dan ook in een rap tempo komen opzetten, wil je met mij trouwen?" Vraag ik dan.

"Wat is het plan met wonen nadat we getrouwd zijn?" Vraagt Caleb dan. "Ik bedoel, ik woon graag op de manier hoe ik nu woon," zegt hij er nog achteraan.

"Bill vindt de manier hoe jullie wonen ook fijner dan hoe hij altijd met mij heeft gewoont. Maar we vinden wel een oplossing die jullie fijn vinden. Ik doe alles voor jou en Bill. Ik zal dit huis houden mochten de kinderen hier later willen wonen, of één van hen. Jullie huis is te klein voor ons allemaal, maar misschien een land met meerdere huizen met een normale grootte? Dat klinkt als een perfecte oplossing," zeg ik en Caleb glimlacht.

"Dan, ondanks dat het erg snel is, wil ik met je trouwen. Ik voel gewoon dat het klopt, is dat raar?" Vraagt Caleb.

"Dat is helemaal niet raar. Ik heb het nooit uitgesproken, maar ik heb jou eigenlijk altijd al aantrekkelijk gevonden, maar gisteren heeft er houden van van gemaakt," zeg ik waarna ik de ring om Caleb z'n vinger schuif en Caleb dicht tegen mij aantrek. "Ik zou graag de moeite willen nemen om jullie kinderen beter te leren kennen," zeg ik dan en Caleb glimlacht even.

"Andersom wil ik dat ook graag," zegt Caleb en ik weet dat de kinderen van Bill en mij wat moeilijker tot acceptatie over zullen gaan dan die van Caleb en Bill, met dat hun kinderen nog wat jonger zijn.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dit word nog wat

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen