Bill POV.

Wanneer ik in de ochtend wakker word hoor ik Zoey en Alicia huilen en ik stap het bed uit en loop naar hun kamertje. "Lukt het Adam?" Vraag ik dan en hij draait zich om.

"Ze huilen gewoon veel. Als de één huilt begint de ander en zo gaat het telkens door. Het kan zwaar zijn, zeker in de week waarop Gijs en Scott ook hier zijn," zegt Adam en ik knik begrijpend. Ik pak Zoey dan van Adam over en houd haar dicht tegen mij aan.

"Vanaf nu hoef je het niet meer alleen te doen. Als ik hier blijf totdat Tom mij vergeeft help ik sowieso hier en anders om de week, net als met Gijs en Scott. Als je dat tenminste met Zoey en Alicia ook zo wilt doen, ik snap dat je nu er misschien niet aan moet denken om ze om de week te moeten missen," zeg ik en Adam glimlacht even naar mij.

"Het is okay Bill. We doen het dan precies zoals met Gijs en Scott. Wat mij betreft is dat gewoon okay," zegt Adam dan.

"Voel je, je nooit eenzaam in de week dat de kinderen bij mij zijn? Ik bedoel, ik heb altijd Ryan, Nicole, en hopelijk Tom straks ook weer en natuurlijk de nu nog ongeboren baby, maar jij bent dan alleen in die weken," zeg ik dan.

"Het is okay Bill, het is niet fijn, maar het is okay," zegt Adam.

"Als Tom het zou accepteren zou ik je zo laten inwonen bij ons. Ik bedoel, er is nog een kamer vrij, maar ik heb zo'n idee dat Tom dat niet meer gaat accepteren," zeg ik en Adam glimlacht even.

"Het is lief dat je aan mij denkt," zegt hij en ik glimlach even waarna ik Zoey weer terugleg aangezien de meiden nu gestopt zijn met huilen.Tom POV.

"Tomi? Ik wil naar zusjes toe," zegt Gijs en ik hurk bij hem neer.

"Die zijn bij je papa, dat weet je toch?" Vraag ik dan en Gijs knikt, maar kijkt beteutert weg en ik zucht even.

"Okay, weet je wat? Ik breng je naar je zusjes toe, ik moet toch nog even met je papa's spreken," zeg ik dan en bovenal Bill mijn excuses aanbieden. Hoe boos ik ook was, ben, ik had hem natuurlijk nooit mogen slaan.

Ik bel dan de oppas en zodra die gearriveerd is loop ik weer naar Gijs. "Kom je jongen?" Vraag ik dan en Gijs knikt en hij wilt mijn hand vastpakken en even denk ik erover om mijn hand terug te trekken, maar ik neem dan toch zijn handje in de mijne.

"Gaan we lopend Tomi?" Vraagt hij dan.

"Ja, vandaag wel," zeg ik en ik loop met Gijs naar het huis waar op dit moment z'n beide papa's zijn.

"Mag ik op de bel drukken?" Vraagt hij vrolijk en ik knik even, dus ik til hem op zodat hij de bel kan indrukken.

Wanneer de deur open gaat kijkt Adam mij even verbaasd aan waarna Gijs hem een knuffel geeft. "Hey liefje, wat doe jij hier?" Vraagt Adam en Gijs lacht lief.

"Ik wou zusjes zien," zegt hij en Adam knikt.

"Ze liggen sinds net in de box," zegt Adam en Gijs rent gelijk richting de woonkamer.

"Ik wil eigenlijk even met Bill en jou praten," zeg ik dan en Adam knikt.

"We kunnen in de keuken gaan zitten, Bill is daar al," zegt Adam en ik knik even en loop met hem mee.

"Tomi?" Vraagt Bill verbaasd wanneer ik de keuken in kom gelopen.

"We moeten praten," zeg ik en ik ga aan de keukentafel zitten en Bill en Adam gaan ook aan de tafel zitten. "Ten eerste, het spijt mij dat ik je heb geslagen, dat had ik nooit mogen doen," zeg ik.

"Dat is je vergeven," zegt Bill en ik knik even.

"En nu, Bill, waarom ben je seks met Adam blijven hebben? Als het eens een keer gebeurt, maar als je het vaker doet, waarom? Ben je verliefd op Adam?" Vraag ik dan.

"Nee, ik hou wel van hem, hij is mijn beste vriend, maar verliefd, nee. Ik weet het zelf ook geen eens. Het was gewoon fijn, daarnaast, okay, ik weet het wel. Ik was nog niet klaar om mij aan één persoon te binden. Ik had daar met jou over moeten praten. Ik wist dat Adam daarin makkelijk zou zijn, zeker toen ik wist van zijn gevoelens," zegt Bill en hij draait zich naar Adam toen. "En dat spijt mij naar jou toe," zegt Bill dan en ik zucht even.

"Ben je dan nu wel klaar om met iemand verbonden te zijn?" Vraag ik dan.

"Sinds we getrouwd zijn heb ik het niet meer met Adam gedaan, dus, denk het?" Zegt Bill.

"Bill, dat klinkt niet heel zeker," zeg ik dan en Bill kijkt naar beneden.

"Sorry, mij binden is gewoon nog steeds een zwak punt, ik weet gewoon niet of ik er al echt klaar voor was," zegt Bill dan en ik knik even, hij is nu tenminste eerlijk.

"Okay, dus als ik het goed heb begrepen ben jij wel verliefd op Bill?" Vraag ik dan aan Adam.

"Ja, maar zeg nou zelf, het is toch onmogelijk om niet verliefd te worden op Bill," zegt Adam en eerlijk gezegd heeft hij daar wel een punt.

"Okay, zou Bill hier nog een paar dagen kunnen blijven? Ik moet nadenken wat ik doe met de nieuw gewonnen informatie. Ik zal altijd bereikbaar zijn. Gijs kan ook hier blijven en dan kom ik Scott morgen nog brengen," zeg ik, want ik weet dat Bill voor mij nooit z'n vriendschap met Adam zou opzeggen en dat als we in de toekomst ruzie hebben dat hij naar Adam toe zal gaan. Daarmee moet ik dit nu ook accepteren. "Oh en Adam, zorg ervoor dat Bill voldoende rust houdt, hij wilt nogal eens te veel doen," zeg ik waarna ik opsta.

"Dus, je accepteert gewoon dat ik nog een paar dagen bij Adam blijf?" Vraagt Bill verbaasd en ik knik.

"Als je echt van mij houdt zal er niks meer gebeuren tussen jullie, is dat wel zo, dan vindt je hem misschien toch leuker dan je zelf dacht," zeg ik dan en met die woorden verlaat ik de woning.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Respect voor Tom!

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen