Bill POV.

Nu ik al een paar weken weg ben uit Engeland begin ik zelf ook steeds meer te beseffen dat videobellen niet hetzelfde is. En dan ben ik ook nog eens regelmatig misselijk. Ik had nu graag Tom bij mij gehad, maar voordat ik Tom weer zie kan nog wel even duren. Ik wil net mijn laptop dichtklappen wanneer ik weer snel naar de wc ren om mijn maaginhoud te legen.Tom POV.

Ik ben weer aan het werk en kijk naar de plek waar Bill altijd stond toe te kijken hoe ik werkte. "Tom, is alles wel okay?" Vraagt Betsy ineens en ik kijk geschrokken op. Ik was toch niet weer aan het dagdromen?

"Ja, ik ben okay," zeg ik dan maar waarna ik doorga met mijn landwerkzaamheden.

"Je mag ook toegeven dat je Bill mist," zegt ze en ik zucht even. "Hij heeft ons nog over jullie verteld, vlak voordat z'n ouder arriveerden," zegt ze dan en ik knik even. "Jij bent misschien wel de enige die we echt met onze kleinzoon vertrouwen. Zeker omdat jij van het geheim afweet," zegt Betsy en ik knik even.

"Ik hoop dat hij snel in een vakantie weer hierheen kan komen," zeg ik dan.

"Ik moet eerlijk zijn Tom, ik vrees ervoor. In de eerst volgende vakantie willen zijn ouders naar Frankrijk, met kerst gaan wij die kant op en daarna willen zijn ouders op wintersport in het voorjaar," zegt Betsy en ik zucht even. Daar gaan alle vakanties waarin hij deze kant uit had kunnen komen.

"En ik wou op zijn verjaardag die kant op, maar het ziet er niet naar uit dat ik op tijd genoeg geld bij elkaar ga krijgen," zeg ik zuchtend.

"Dat leggen Hank en ik dan wel bij, goed? Je moet toch ook de kans krijgen om elkaar toch weer eens te zien," zegt Betsy en ik knik dankbaar. Bill heeft echt geweldige grootouders.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik wist van BillxD
    Die groot ouders zijn zo lief

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen