Tom POV.

"Tomi, weet jij misschien iemand die mij zou kunnen helpen?" Vraagt Bill tussen het eten door.

"Ehm, nja, toen je er met Bushido vandoor was is er iemand die mij erg heeft geholpen zodat ik er voor de kinderen kon zijn," zeg ik dan en Bill bijt even in zijn lip.

"Sorry Tomi, ik had die jaren met jou en de kinderen nooit mogen missen," zegt Bill.

"Je hoeft geen sorry meer te zeggen om iets wat allang achter ons ligt schat. Maar ik zou haar kunnen bellen voor jou om een afspraak te maken?" stel ik dan voor.

"Okay, maar wel morgen, ik denk niet dat ze nu nog op een telefoontje zit te wachten," zegt Bill en ik knik.

"Ja, natuurlijk bel ik haar dan morgen pas," zeg ik met een glimlach en Bill knikt even. "Ehm, Bill, dat overgeven duurt nu toch al een aantal dagen?" Vraag ik aan Bill die knikt. "Ehm, ik weet niet of dit gevoelig ligt, maar zou het kunnen dat je zwanger bent? Ik bedoel, de seks wou je de laatste tijd snel, snel, snel en het kan zijn dat ik daardoor een keer of twee geen condoom heb kunnen pakken," zeg ik dan eerlijk.

"Oh, fuck, sorry Tomi, ik weet dat jij het nu al te druk vindt," zegt Bill en ik knik.

"Maar het is okay, we kunnen het," zeg ik en Bill knikt en dat hij nu dan zwanger is van mijn kind is beter dan dat hij recent zou zijn bevallen van Nils z'n kind, maar dat zeg ik natuurlijk niet hard op. Ik wil Bill niet weer verdrietig maken. Ergens is er dan toch twijfel, wat als het kind toch niet van mij is, maar van Henry?

"Heb je het met Henry wel veilig gedaan?" Vraag ik dan maar, gewoon voor de zekerheid.

"Ehm, nee, maar ik heb niet het idee dat ik als ik zwanger ben al meer dan anderhalve maand zwanger ben en vandaag doet er op dat punt niet toe," zegt Bill en ik zucht even. Ik vraag mij echt af waarom hij zo onvoorzichtig is op het gebied van seks. Hij weet dat hij zwanger kan worden en dat is geen eens het enige risico.

"Laten we maar gaan slapen," zeg ik dan.

"Ben je nu boos Tomi?" Vraagt Bill.

"Nee, nee, het is okay," zeg ik waarna ik naar boven loop.De volgende ochtend zitten Bill en ik te wachten totdat de uitslag zichtbaar wordt op de zwangerschapstest. "Zie Tomi, ik ben 3 weken zwanger, dus het kind kan geen eens van Henry zijn," zegt Bill en ik leg mijn arm om Bill heen. Maar nog steeds heeft hij geluk gehad, als hij vruchtbaar was geweest toen hij het met Henry deed op de wc's van het ziekenhuis was hij nu zwanger geweest van hem, maar ik ben blij dat het kind gewoon van mij is en ik zal van hem of haar houden zoals ik van al onze kinderen hou.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!!!!

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen