Bill POV.

Wanneer Caleb later die dag thuis komt, komt hij bij mij op de bank zitten en legt zich dicht tegen mij aan. "Bill, Tom en ik gaan ook trouwen," zegt Caleb dan ineens en ik kijk hem met grote ogen aan. Dit had ik niet zien aankomen.

"Oh, ik dacht dat, dat nog wel een paar jaar kon duren," breng ik verbaasd uit.

"Bill, jij en ik waren ook nog geen jaar samen toen we ons verloofden," zegt Caleb.

"Dat weet ik, maar jij en Tom waren nog helemaal niet officieel samen. Ik bedoel, ik zag wel dat jullie elkaar leuk vonden en amper van mekaar konden afblijven, maar leuk genoeg om te trouwen? Dat nog niet," zeg ik waardoor Caleb rechter gaat zitten.

"Bill, ken je dat gevoel dat je gewoon voelt dat alles klopt? Dat heb ik met Tom nu, ik weet ook niet waar het vandaan komt, maar het is er gewoon," zegt Caleb.

"Vindt je mij überhaupt nog wel leuk genoeg om mee getrouwd te blijven? Of ga je liever alleen met Tom verder?" Vraag ik dan.

"He, wat, Bill, ik hou ook van jou en jij zal ook voor altijd mijn man blijven. We zijn dan gewoon een soort van met z'n drieën getrouwd, ook al zijn het uiteindelijk drie aparte ceremonies geweest," zegt Caleb en ik glimlach dan toch weer en druk mijn lippen op die van Caleb. "Oh, en Tom heeft misschien nog een idee zodat wij ons ook prettig voelen in de manier van wonen, maar daar komt hij letter op terug," zegt Caleb en ik knik met een glimlach.De volgende dag gaat de bel en Caleb doet de deur open en niet veel later komt Tom binnen gelopen. "Dus jij wilt onze kinderen leren kennen, hmm?" Vraag ik en Tom knikt en geeft mij een zoen.

"Papa?" Hoor ik Monica ineens naast mij zeggen en ik laat Tom weer los.

"Oh, sorry lieverd, je kent Tom toch nog wel?" zeg ik dan en Monica knikt.

"Waarom kuste jullie zoals jij en papa?" Vraagt Monica dan en ik bloos even.

"Nou, papa en ik houden net zoveel van Tom als dat we van elkaar houden," zeg ik dan.

"Dus hij is mij derde papa?" Vraagt Monica.

"Hmm, nja, hij is eerder jouw stiefpapa," zeg ik dan en Monica knikt en geeft Tom een knuffel. Monica is dan ook de makkelijkste en lijkt daarom nu al gek op Tom.

"Zal ik de andere kinderen maar halen?" Vraagt Caleb dan.

"Ja, graag," zegt Tom en hij tilt Monica op en drukt een kus op haar wang wat Monica doet giechelen.

"Jij bent lief," zegt Monica tegen Tom en ik glimlach even waarna ik ga kijken of Caleb misschien wat hulp kan gebruiken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha leuke kinderen

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen