Bill POV.

Ik loop naar de woonkamer waar Gijs gelijk op mij komt afgerent. "Hey jongen," zeg ik en ik geef een aai over zijn bol.

"Papa, waar is Tomi?" Vraagt Gijs dan.

"Tom is naar huis, wij blijven voor nu bij jouw andere papa, Scott komt morgen ook," zeg ik en Gijs knikt.

"Gaan we hier wonen?" Vraagt Gijs en ik lach even.

"Jij woont hier sowieso al half he. Voor mij zal het niet voor altijd zijn," zeg ik en Gijs knikt.

"Maar jij en papa zijn lief samen," zegt Gijs en ik voel mijn wangen even rood kleuren.

"Vrienden kunnen ook lief zijn samen," zeg ik dan maar en Gijs knikt waarna hij alweer naar zijn zusjes gaat kijken en ik kijk even naar Adam en glimlach naar hem.In de avond, wanneer de tweeling slaapt komt Gijs de bank op gesprongen. "Ik wil filmpje kijken!" roept hij uit.

"Op dit tijdstip is er niet echt iets voor jou op tv," zeg ik dan.

"Maar ik kan wel een videoband voor jou klaarzetten," zegt Adam dan tegen Gijs en ik kijk hem verbaasd aan.

"Heb jij nog videobanden?" Vraag ik verbaasd.

"Ja, en zolang de videorecorder nog werkt doe ik ze ook niet weg," zegt Adam terwijl hij ertussen kijkt om er dan één voor Gijs op te zetten die tussen ons in gaat zitten.


Wanneer de video nog niet af is, is Gijs al tegen mij aan in slaap gevallen en ik lach even. "Ik zal hem in zijn bedje leggen," zegt Adam dan en hij tilt Gijs voorzichtig op waarna hij met hem naar boven loopt en ik zet ondertussen de video uit.

Wanneer Adam weer beneden is komt hij weer op de bank zitten en ik schuif dichter naar Adam toe en leg mijn hoofd op zijn schouder, want stiekem ben ik ook best wel moe. "Adam, wat denk jij? Ben ik te snel met Tom getrouwd?" Vraag ik dan zachtjes.

"Als je een dag voor je huwelijk nog met mij in bed ligt, dan is dat wel de conclusie ja," zegt Adam eerlijk en ik zucht even.

"Ik kan het huwelijk nu alleen niet meer kosteloos terugdraaien tot een moment dat ik er wel echt klaar voor ben," zeg ik zuchtend.

"Hoe voel je, jezelf eronder? Op dit moment, voel je vooruitgang?" Vraagt Adam.

"Ik, als ik niet hoogzwanger was geweest had ik je meegetrokken naar jouw bed," zeg ik naar alle eerlijkheid. "Maar ik wil echt samen met Tom blijven, maar ik weet gewoon niet hoe ik mijn seksuele gevoelens voor jou voor altijd kan uitschakelen," zeg ik zachtjes terwijl ik mijn hoofd nog steeds op zijn schouder heb liggen.

"Misschien moet je met Tom in relatietherapie? Dan kan je dit probleem ook aankaarten en op die manier jullie huwelijk redden." Stelt Adam voor.

"Wat als ik niet te redden ben? Misschien ben ik wel niet gemaakt voor monogamie en heb ik altijd die tweede man in mijn leven nodig om het met Tom spannend te houden," zeg ik.

"Dat zijn allemaal dingen waar je dan achter kunt komen. Proberen is het altijd waard Bill, want je houdt wel van Tom," zegt Adam en ik knik.

"Ik ga het ook wel proberen," zeg ik dan en ik voel Adam knikken waarna ik moet gapen.

"Kom, ga slapen," zegt Adam en hij helpt mij overeind waarna hij mij naar de logeerkamer helpt.

"Mag ik bij jou in bed slapen, alsjeblieft?" Vraag ik dan.

"Okay, vooruit, maar alleen zodat ik je goed in de gaten kan houden zodat ik Tom op tijd kan bellen als het zover is," zegt Adam.

"De bevalling van Scott zit nog steeds in je hoofd, hmm?" Vraag ik en Adam knikt waarna ik met hem meega naar zijn kamer waarna ik mij tot aan mijn boxer uitkleed om dan het bed in te kruipen. Ondertussen kijk ik toe hoe Adam zich ook ontdoet van de kleding en kijk naar zijn litteken. "Sorry daarvoor, door mij heb je dat litteken nu," zeg ik zachtjes.

"Jij hebt mij alleen maar zwanger gemaakt, dat ik het niet natuurlijk heb kunnen doen kwam door complicaties, zelf hebben wij nergens schuld aan, maar dat het niet echt sexy is weet ik," zegt Adam terwijl hij naast mij in het bed kruipt en ik ga met mijn vinger over het litteken heen.

"Die litteken zorgt er niet voor dat je ineens minder mooi bent," besluit ik dan en Adam kijkt mij even aan en ik breng mijn gezicht dichter naar die van hem wanneer één van de tweeling begint te huilen, dus ik trek mij terug, gered door één van mijn dochters.

"Ik ga wel, ga jij maar vast proberen te slapen," zegt Adam en ik knik even waarna Adam de slaapkamer uitloopt en zodra hij weer terug is lig ik al in dromenland.


De volgende ochtend wanneer we net klaar zijn met het ontbijt gaat de bel. "Ik ga wel, het zal Tom zijn," zeg ik dan en Adam knikt waarna ik naar de voordeur loop om die te openen. "Hey," zeg ik dan waarna ik Scott zijn armpjes om mijn benen voel en ik lach even.

"Tomi!" Hoor ik Gijs roepen en hij rent naar Tom toe en Tom geeft hem kort een knuffel.

"Gijs, ga maar met je broertje naar de woonkamer," zeg ik en Gijs pakt Scott z'n handje en neemt hem mee. "Tom, ik wou zeggen dat ik echt van je hou," zeg ik dan zachtjes.

"Ik hou ook van jou, maar ik denk dat hoe het nu gaat voor deze week beter is, daarna zien we wel verder," zegt Tom.

"Dat snap ik, maar wat als ik vandaag of morgen moet bevallen? Hoe doen we het dan verder?" Vraag ik dan, het kan ook nog een kleine twee weken duren, maar het kan altijd.

"Dat zien we dan wel weer, goed? Maak je daar maar geen zorgen om," zegt Tom en ik knik even waarna ik hem een knuffel geef. "We houden wel contact, het hoeft geen week te zijn waarin we ook geen contact hebben." zegt Tom en ik knik even en kijk naar zijn hand, maar zie de trouwring niet meer zitten.

"Waar is je trouwring?" Vraag ik dan.

"Die heb ik afgedaan, zodra alles weer okay is kan hij altijd weer om," zegt Tom en ik knik even waarna Tom weer vertrekt en een zucht verlaat mijn mond en ik besluit mijn trouwring dan ook maar tijdelijk af te nemen en ik doe de ring in mijn broekzak. Waarom zou ik hem wel dragen als Tom hem ook tijdelijk niet meer draagt?

Reacties?

Reacties (2)

  • Luckey

    Omdat je hem pijn heb gedaan sukkel

    4 weken geleden
  • Luckey

    Omdat je hem pijn heb gedaan sukkel

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen