Bill POV.

Het is alweer een paar weken verder en ik ben nog steeds regelmatig misselijk. Vandaag heb ik een afspraak bij de dokter. Mijn ouders weten van niks, want dan gaan ze weer overbezorgd zijn. Daar heb ik geen zin in.

Wanneer ik eindelijk bij de dokter terecht kan volg ik hem en ga ik tegenover hem zitten. "Wat is het probleem?" Vraagt hij dan.

"Ik ben al weken wat misselijk, voornamelijk in de ochtend, maar ook op andere momenten," zeg ik dan en ik zie de dokter wat in zijn computer kijken.

"Ben je recent seksueel actief geweest?" Vraagt hij dan.

Ik weet persoonlijk niet wat die vraag er toe doet, maar ik knik dan toch langzaam. "Was het veilig?" Vraagt de dokter dan.

"Ja, totdat het condoom scheurde," zeg ik dan waarna ik de dokter iets zie pakken.

"Doe deze test dan maar," zegt de dokter en hij geeft mij een zwangerschapstest.

"Ehm, dit is een zwangerschapstest?" zeg ik verward.

"Hebben je ouders je nooit verteld dat je zwanger kunt worden?" Vraagt de dokter en ik schud langzaam mijn hoofd waarna ik de test toch maar ga uitvoeren en hem daarna voor de dokter op tafel leg. "Positief," zegt de dokter na een aantal minuten en ik slik even.

"U verteld niks aan mijn ouders toch?" Vraag ik dan.

"Nee, dat zal ik niet doen," zegt hij dan en ik knik dankbaar waarna ik hem een hand schud om dan te vertrekken. Ik wil dit helemaal niet, ik wil mijn school afmaken. Ik ben nu ook totaal niet geschikt om vader te zijn, of moeder, of hoe je het ook zou moeten noemen.Wanneer ik thuis ben aangekomen loop ik gelijk door naar mijn slaapkamer en kijk even naar mijn laptop. Ik weet dat ik nu met Tom had afgesproken, maar ik heb er even geen behoefte aan. Ik leg mij dan op bed terwijl een zucht mijn mond verlaat. Ik kan dit echt niet.


Tom POV.

Ik zit al een uur achter mijn laptop te wachten totdat Bill online komt, maar hij komt maar niet. Alle andere keren was hij precies op tijd, maar nu is hij al een uur te laat. Ik sla dan toch maar mijn laptop dicht, want nu zal hij wel niet meer komen. Zou hij mij nu al zat zijn? Of is hij er morgen wel gewoon weer? Ik hoop echt dat dit iets eenmaligs is, anders heeft hij op zijn verjaardag heel wat uit te leggen, want of hij nu wilt of niet, ik ga die kant uit.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Hij heeft zeker wat uit te leggen

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen