Bill POV.

"Waarom doe je, je trouwring af?" Vraagt Adam achter mij en ik draai mij gelijk om.

"Tom draagt de zijne ook niet meer," zeg ik dan.

"Maar dan moet jij hem toch wel gewoon blijven dragen? Dat straalt voor hem meer uit dat jij hem terugwilt. Als jij hem nu ook afdoet lijkt het voor hem net alsof jij het hebt opgegeven," zegt Adam en hij pakt de ring uit mijn zak en schuift die weer om mijn vinger terwijl hij mijn hand vast blijft houden en ik kijk hem even aan. Waarom moet Adam nu ook zo knap zijn? Ik druk mijn lippen op die van Adam en voel hoe hij mij terugkust en zijn hand op mijn wang legt. Wanneer ik de bekende pijn in mijn buik voel onderbreek ik de kus gelijk.

"Niet nu," breng ik met een pijnlijke kreun uit.

"Ik zet de kinderen in de auto en bel Tom," zegt Adam waarna hij zijn telefoon vast pakt en de woonkamer in loopt.Wanneer Adam de kinderen in de auto heeft gezet komt hij terug naar mij en helpt mij ook naar de auto. "Tom rijdt gelijk door naar het ziekenhuis," zegt Adam en ik knik dankbaar en terwijl Adam naar het ziekenhuis rijdt houd ik mijn hand op mijn buik.


Bij het ziekenhuis aangekomen helpt Adam mij weer uit de auto. "Papa, komt alles goed?" Vraagt Gijs dan en ik knik.

"Je broertje of zusje komt. Ik zal okay zijn," zeg ik en Gijs knikt.

"Ik zal ervoor zorgen dat Gijs zich niet te veel zorgen maakt tijdens het wachten," zegt Adam.

"Dankje," zeg ik waarna Adam mij naar binnen brengt waar Tom al staat te wachten. "Tomi," zeg ik zachtjes waarna er weer een nieuwe wee komt opzetten.


Wanneer ik eenmaal in een bed lig kijk ik even naar Tom. "Tom, kan je mijn hand vasthouden?" Vraag ik dan.

"Straks wanneer de baby echt bijna komt," zegt Tom en ik bijt in mijn lip. Dit is niet hoe ik de geboorte van mijn laatste kind had voorgesteld en ik veeg snel een traan van mijn wang.

Wanneer de bevalling eindelijk echt kan beginnen pakt Tom eindelijk toch mijn hand vast en ik begin te persen.

"Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon." Ik krijg dan mijn zoon in mijn armen gelegd en even kijk ik naar Tom.

"Ben je nog steeds okay met de naam Jerry?" Vraag ik dan en Tom knikt waarna hij met zijn zijn vinger over Jerry z'n wangetje gaat en hem dan van mij overpakt. "Tom, we moeten in relatie therapie," zeg ik dan, de sfeer is nu zo ongemakkelijk dat ik denk dat het echt nodig is om alles weer in orde te krijgen.

"Ik zal er over nadenken, okay?" zegt Tom en ik knik even waarna hij Jerry weer voorzichtig aan mij teruggeeft. "Ik ga even wat koffie drinken," zegt Tom dan waarna hij de kamer uitloopt en ik zucht even.

"Gefeliciteerd met de kleine Jerry," zegt Adam die binnen komt gelopen en Gijs loopt naar mij toe gevolgd door Adam.

"Dank je," zeg ik en ik zucht even. "Tom praat haast meer tegen jou dan tegen mij," zeg ik zacht terwijl Adam Gijs bij mij op bed zet zodat hij Jerry goed kan zien.

"Het komt wel goed Bill, ik haat het om je zo te zien. De geboorte van je kind hoort iets moois te zijn en nu ben je juist verdrietig," zegt Adam en ik knik even.

"Je bent zo lief," zeg ik zachtjes.

"Daar ben ik je beste vriend voor," zegt Adam en ik knik even waarna Tom weer terug is. "Dan ga ik maar weer naar huis met de kinderen," zegt Adam en hij pakt Gijs weer van het bed waarna hij de kamer uitloopt en Tom weer naast mij komt zitten en Jerry van mij overneemt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Jerry heeft wel een timing zegxD

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen