Bill POV.

Vandaag is mijn verjaardag en nog niemand, behalve ikzelf, weet dat ik zwanger ben. Nu mijn buikje wat zichtbaarder is zijn wijdere kleding dan ook de oplossing. Ik heb wel weer gewoon online met Tom gesproken, ik wil hem ook geen pijn doen door hem ineens te negeren, ook al doet het pijn om zijn gezicht te zien, wetende dat ik zijn kind draag. En dan komt hij vandaag ook nog eens hier. Wanneer de bel gaat loop ik naar de deur waar ik Tom zie staan. "Tomi," zeg ik zachtjes en hij slaat zijn armen om mij heen.

"Ik heb je gemist," zegt hij waarna hij zijn lippen op die van mij drukt.

"Vond Lisa het niet erg dat je wegging?" Vraag ik dan.

"Die logeert bij jouw grootouders zodat ze niet alleen is," zegt Tom dan en ik knik even. "Van harte gefeliciteerd met je achttiende verjaardag," zegt Tom dan en ik glimlach.

"Dank je," zeg ik.

"Je hebt je kledingstyle verandert, zie ik," zegt Tom dan en ik kijk even naar onder.

"Oh ja, weer eens iets anders, niet mooi?" Vraag ik dan.

"Ik vind alles mooi bij jou," zegt Tom en ik lach even waarna ik hem binnen laat.

"Zijn jouw ouders niet thuis?" Vraagt Tom dan.

"Nee, die werken gewoon. Gelukkig maar dat ze werken, want anders kon jij hier nu niet zijn," zeg ik en Tom knikt begrijpend.

"Nog wat gepland voor vandaag?" Vraagt Tom dan.

"Ik wil gewoon tot 6 uur vanavond tegen jou aanliggen op de bank," zeg ik dan.

"Is dat alles?" Vraagt Tom en ik knik, normaal zou ik ook niks hebben tegen wat vrijen en gewoon een mooie dag hebben samen, maar ik wil niet dat hij mijn buik ontdekt. Ik pak Tom zijn hand vast en neem hem mee naar de bank en leg mij tegen hem aan.

"Sorry als je dit wat saai vindt," zeg ik dan en Tom drukt een kus op mijn wang.

"Ik ben okay met alles, zolang het maar met jou is," zegt hij dan en ik glimlach even. Ik weet dat ik hem eigenlijk zou moeten vertellen dat ik zijn kind draag, maar het wil mijn mond gewoon niet verlaten, het komt ook wel een keer dan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik zou het maar zeggen!!
    Tom gaat vechten voor jullie!

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen