Bill POV.

Caleb is inmiddels 3 maanden zwanger en op dit moment is hij in de slaapkamer samen met Tom. Stiekem vraag ik mij af wat Tom en Caleb daar al die tijd doen, maar is het wel zo'n goed idee om te gaan kijken?

Uiteindelijk overwint mijn nieuwsgierigheid en ik loop naar de slaapkamer en open voorzichtig de deur. Ze zijn naakt, ze zoenen en Caleb is in Tom aan het stoten. Zijn ze nu al bezig voor een kind van alleen hun samen? Of is dit gewoon omdat Tom misschien ook ergens een eerste keer met Caleb in wou hebben? Tom lijkt het in ieder geval lekker te vinden terwijl hij altijd zei dat hij niet kon voorstellen dat het lekker kon zijn. Ik schud even met mijn hoofd waarna ik stilletjes de deur weer sluit.

"Papa?" Hoor ik Monica ineens achter mij zeggen en gelijk leg ik mijn vinger op mijn lippen.

"Je papa en Tom vinden het even fijn om samen te zijn," zeg ik en ik neem Monica de woonkamer in.

"Komt Tomi hier wonen?" Vraagt Monica.

"Nee, maar we worden wel één grote familie," zeg ik dan en Monica giechelt.

"Tomi is zo lief papa," zegt Monica en ik glimlach naar haar.

"Ik weet het schat," zeg ik, alleen moet Caleb de kinderen van mij en Tom nog steeds officieel ontmoeten, maar Tom zich volop in de fase om de kinderen daarop voor te bereiden.

Tom POV.

"Wow, Caleb, ik wist niet dat, dat zo geweldig zou zijn," zeg ik en Caleb glimlacht even naar mij.

"Ik ben blij dat ik jouw eerste keer op die manier zo goed heb kunnen laten zijn," zegt Caleb en hij geeft mij een zoen. Ik leg mijn hand op Caleb zijn buik waar duidelijk een buikje aan het ontstaan is.

"Ik hou van jullie," zeg ik dan, doelend op zowel Caleb als de baby.

"Wij houden ook van jou," zegt Caleb en ik trek hem dichter tegen mij aan.

Na even kleden we ons weer aan en hand in hand lopen we de woonkamer in. "Tomi!" Roept Monica en ze rent naar mij toe en geeft mij een knuffel.

"Monica is nog enthiousiaster wanneer ze jou ziet dan wanneer ze Bill of mij ziet," zegt Caleb lachend en ik glimlach even naar hem terwijl ik Monica op til.

"Dat komt omdat ze weet dat haar papa's gek op mij zijn," zeg ik dan met een knipoog en ik knuffel Monica. Monica voelt haast ook al als een soort dochter van mij, ik ben zo gelukkig met het leven dat ik nu ben begonnen te lijden. En zolang mijn koning gedrag niet opnieuw de kop opsteekt zal ik Bill, Caleb en alle kinderen ook nooit teleurstellen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Nee alleen Bill word buiten gesloten
    Zo langzamerhand

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen