Foto bij Hoofdstuk 14.

We zitten samen achter mijn bureau, Harry met zijn koffie en ik met mijn thee. We hebben ons ontbijt uitgestald en zitten zowel te eten als te werken. De ruimte tussen ons is zeker geen meter, maar ik vind het niet erg. Harry lijkt er niet eens echt erg in te hebben en laat mij de verschillende functies van een macbook zien. Zodra ik dat voor elkaar heb, neem hij een contacten lijst door. Laat zien hoe de telefoon werkt en hoe ik door verbind en andere functies die handig zijn.
"Dus als ik nu in mijn kantoor zit, en jij drukt hierop, kun jij alles horen." Ik voel een grijns op mijn gezicht ontstaan, "je geeft in 1 klap, je privacy op. We weten allebei, hoe dol jij bent op je privacy". Ik knipoog naar hem en geef hem een zetje, hij kijkt naar mijn hand die zijn arm raakt. Dan vliegen zijn ogen in die van mij, op 1 of andere manier schrik ik hiervan. Als reactie duw ik mijn stoel achteruit en sta ik op, nu ik eenmaal sta, heb ik geen idee wat ik nu zal doen.

Het gevolg is een ongemakkelijke stilte, maar Harry staat ook op en focust zijn blik weer op mij. "Sorry, ik had belooft afstand te houden. Wil je dat ik ga?" Ik kan er niks aan doen maar laat een lach ontsnappen, "en dan? Dit is jou kantoor, daar heb je niet goed over na gedacht." Dan moet hij ook lachen en wijst weer naar de stoel naast zich, waar ik op ga zitten, terwijl hij zijn eigen stoel wat verder weg schuift.
"Ik moet mij nu echt focussen op deze manuscripten, mijn vader wil ze voor de lunch op zijn bureau hebben." Ik knik begrijpelijk en nadat ik er voor gezorgd heb dat hij voorzien is van genoeg materiaal en extra drinken ga ik naar mijn kantoor. Daar ben ik druk met van alles, ik krijg behoorlijk handigheid in het aannemen van berichten, het helpen van mijn collega's en als snel is het een uur voor de lunch.

"Hey, stoor ik?" Ik zie David zijn hoofd om de hoek van mijn kantoortje steken en ik geef hem een bemoedigende glimlach, "nee natuurlijk niet, kom binnen." Hij gaat tegen over mij zitten, terwijl ik wat afmaak voel ik hoe hij naar mij kijkt. "Dus, je bent lekker op dreef. Als beetje gewend aan je nieuwe baas?" Ik doe mijn mond open, als de deur open gaat en Harry al pratende binnen komt. "Oké ik heb echt even je hulp nodig, althans, meer je mening." Als hij ziet dat ik niet alleen ben, veranderd in een klap zijn relaxte houding.
"Ik wil je zo spreken Georgia, je hebt 5 minuten met hem." Verbaast kijk ik als hij de deur van mijn kantoor dichtslaat en weer verdwijnt, terwijl David mij vragend aankijkt. "Hij wil je mening? Jullie relatie lijkt iets beter."
"Ja, ik wilde zeggen dat wij sinds gisteren beter met elkaar over weg kunnen. Jij moet ook gemerkt hebben dat hij een boel gedaan heeft, jullie minder werk van hem hebben." David knikt, "klopt. Maar hij leek niet zo blij met mijn aanwezigheid bij jou, enig idee hoe dat kan? Jullie hebben toch niet? Aangezien hij in zo'n goed humeur is, denken veel mensen het wel." Met grote ogen kijk ik hem aan, "wat? Nee? Hoe kun je!" Kwaad sla ik mijn armen over elkaar, "rustig maar. Het is alleen dat elke assistente van Styles onder hem ligt binnen een paar dagen." Kwaad sta ik op, hou mijn deur open en kijk David dodend aan. "Wel, ik niet. Fijne dag nog, David." Als hij langs mij loopt, geef hij mij een glimlach. "Ik ben blij, dat het niet gebeurt is, begrijp me niet verkeerd." Ik draai met mijn ogen, "eruit!" Dan loopt hij weg en ik ga richting Harry zijn kantoor, nog steeds kwaad sla ik de deur van zijn kantoor dicht.
"Iedereen denkt, dat nu wij, wij... nu wij elkaar kunnen uitstaan, dat wij seks hebben gehad. Doe er iets aan, jij bent hun baas." Het kost mij moeite een vloeiende zin uit mijn mond te krijgen, ik voel mijzelf gewoon zo boos. Als ik Harry aan kijk zie ik dat hij mij bestudeerd, "wie denken dat precies?" Ik haal mijn schouders op, "dat weet ik niet precies. Maar ik kon David zijn hoofd wel tegen mijn bureau slaan, waar haalt hij het lef vandaan zoiets tegen mij te zeggen?" Ik wring mijn handen in elkaar, waarna ik ze in vuisten bal. Tot mijn verbazing begint Harry even te lachen, het was kort en snel. De glimlach ligt nog op zijn lippen, "ik zal ervoor zorgen dat die roddel snel verdwijnt, Georgia." Ik loop naar de lege stoel aan zijn kant van het bureau en ga naast hem zitten, "waarom lach je?"
Zijn hoofd gaat scheef mijn kant op, zijn ogen scannen mijn gezicht en ik zie hem nadenken. Hij trekt even zijn neus op, waarna hij zijn hand over zijn kin haalt. "Ik weet niet of ik dit nu mag zeggen, maar ik vind het heerlijk als je zo vel bent. Ik geniet ervan, vind het zelfs schattig. Dit bedoel ik niet verkeerd, maar gepast." Hij knipoogt en pakt van wat papieren van zijn bureau, "ik wilde dit met je bespreken." Hij verteld over een verhaal, waar hij niet zo goed weet wat hij er mee moet. Hij verteld verschillende scenario hoe dit kan gaan, voor de schrijver als voor het bedrijf. We zijn diep in gesprek, als Harry zijn mobiel afgaat. Ik zie dat het zijn wekker is, een vinger met een ring met de letter H zet hem uit. Dan vloekt hij luid, grijpt de stapel papieren van zijn bureau en springt omhoog. "Fucking hell, ik was de tijd vergeten. Breng dit naar het kantoor van mijn vader, snel." "En die dan?" Ik wijs naar de papieren waar wij in verdiept waren, "die komt later. Of vind jij het de moeite waard?" Ik knik, "ik denk, als je het de kans geef, het best succesvol kan worden." Dan noteert hij wat op de voorkant van de kartonnen map en legt het op de stapel in mijn handen, "go Georgia."

Ik doe wat hij mij gevraagd heb en ik snel mij naar het kantoor van zijn vader, helaas zit hij aan zijn belachelijke dure bureau. Hij tovert een smerige grijns op zijn gezicht als ik binnen kom en de papieren op zijn bureau leg, "alstublieft. Deze komen van Harry, we zijn iets laat, sorry daarvoor." Meneer Kenwright staat op en loopt naar zijn raam, dan staart hij naar buiten met zijn handen op zijn rug. Ik adem diep in, in welke serie zou hij dit gezien hebben? Maar als hij niks zegt en ik net bedenk dat ik maar beter kan gaan, draait hij zich om.
"Er gaan geruchten door de gangen Georgia June, ik mag hopen dat ze niet waar zijn?" Ik tuit mijn lippen, voel de woede opnieuw opborrelen. "Waarom denken mensen dit? U moet blij zijn dat Harry en ik de wapens hebben neer gelegd, voor de duidelijkheid, ik heb geen seks met Harry gehad." Dan draai ik mij om en wil weg lopen, maar zoals zo vaak gaat hij door met praten. "Waarom noem je hem Harry? Ik dacht dat het duidelijk was dat je hem met respect aansprak."
"Part of the deal, Harry en ik hebben het bij gelegd. We hebben afspraken gemaakt en tot nu toe werkt het prima, mag ik gaan?" Hij knikt, maar ik hoor zijn waarschuwende woorden nog heel goed. "Pas maar op dat jullie niet te dicht naar elkaar toe groeien, het zal zonde zijn als je zijn hart breekt, als hij weet wat jij hier echt doet."

Ik zijn hart breken? Laat mij niet lachen, wij worden nooit zo close dat, dat ooit kan gebeuren.Wauw! Ik was zo verrast toen ik opeens zag dat uit het niets Perfect Paper, zomaar in de kudo toppers staat. Dank hiervoor, jullie zijn te lief.(H)
Een hoofdstukje op kerstavond, speciaal voor jullie! Maar ik verwacht dat jullie eerder met familie, vrienden en geliefde zijn nu.
Hele fijne feestdagen allemaal en dat jullie met veel gezondheid, liefde, warmte en geluk het nieuwe jaar in gaan.
Een nieuw jaar waar ik weer druk ga schrijven voor jullie!

Heel veel liefs,

Jane(H)

Reacties (1)

 • LeLouisx3

  Dank je wel lieve Jane voor het hoofdstukje.

  Ik krijg het gevoel dat die vader er alles aan zal doen om Harry en June uit elkaar te houden. Kan hij ontslagen worden of omver gereden door één van zijn eigen chauffeurs?

  9 maanden geleden
  • bels

   Haha maar echt he.... *ik moet vaak zo lachen om je reacties *
   Helaas... het is zijn bedrijf, ik denk niet dat we hem kunnen ontslaan. Omver gereden worden is altijd nog een optie :p

   9 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen