[Important/Belangrijk] Got no time to die
Note:
No worries, ik stop niet ofzo;)

WinterDawn

Lieve lezers,
Ik heb een hele lange tijd al niks meer van mij laten horen via dit verhaal en dat heeft een reden.

Seizoen 2 kwam tot een einde, het zou mij rust geven en wat tijd geven om bezig te kunnen gaan aan seizoen 3. Maar ik vond de rust niet en mijn drive om te schrijven was verdwenen.
"Geen probleem, eind februari zijn de testdagen in Barcelona en vanaf half maart begint F1 helemaal weer, dan geeft mij dat wel weer inspiratie!"
Ik was klaar en helemaal hyped voor het allereerste weekend van de Formule 1, had mijn wekkers juist ingesteld om alle trainingen, de quali en de race te kunnen gaan kijken tot dat ene bericht kwam dat het niet door ging. Wat baalde ik, maar ik denk jullie net zo hard.
Daar ging mijn hele plan om de inspiratie van die weekenden op te doen en te verwerken in TTM. Alles was geregeld om het hele seizoen te kunnen schrijven, maar ik kon niks uit mijn vingers krijgen.

Toen niet alleen de eerste race maar alles werd geannuleerd, werd mijn writers block die ik inmiddels had gekregen alleen nog maar groter al had ik de eerste drie episodes met moeite kunnen schrijven en tsja, ook school begon uiteindelijk meer aandacht van mij te vragen in de laatste periode van het schooljaar.
Ik kreeg uiteindelijk het idee na enkele weken bezig te gaan met het verder schrijven van TTM in het Engels, want dat lukte mij toch op een of andere manier beter. Dus besloot ik maar om de eerste episode te gaan omzetten naar het Engels en daar de 4K woorden in te verwerken. Nou dat is makkelijker gezegd dan gedaan om eerlijk te zijn.
Voor 3x04 heb ik maar een klein gedeelte van wat het normaal zou zijn, ook in het Engels, want ik weet niet waar ik de moed en mijn inspiratie vandaan moet halen om verder te gaan tot vandaag.
Het nummer van Billie Eilish voor de nieuwe Bond film zorgde ervoor dat ik mijn interesse terug kreeg in TTM, dat er nieuwe ideeën door mijn hoofd heen spookten, maar bedacht ik mij dat ik eigenlijk na bijna een half jaar nog weinig mensen, waaronder mijn lezers, eigenlijk op de hoogte heb gebracht van mijn plannen.

Wat ik wil gaan doen, is op mijn eigen gemak de episodes waar ik op het moment van schrijven inspiratie voor heb, te gaan uitwerken met wat voor een plot er al klaar staat en dit in het Engels te gaan doen.
Zodra seizoen 3 af is, ga ik alle data opnieuw indelen voor de release. Dat betekend dat ik de eerste drie episodes voorlopig laat staan, maar om zet naar het Engels en het huidige seizoen vanaf episode 1 weer ga laten beginnen.
Voor seizoen 1 en 2 ga ik als ik klaar ben met het schrijven van seizoen 3 de 'reboot' variant (dus de Engelse 4K words versie) bezig en kan het zijn dat de data van 'aangepast' dus ineens gaat veranderen. Op zich wil ik het zodanig doen dat het plot van de episodes niet veranderd, maar dat er meer detail en gevoel in zit dan wat er nu in beschreven staat.
Ik ga de Nederlandse variant opslaan op Dropbox en deze dan via een url beschikbaar maken voor wie de oude versie nog een keer wil terug lezen.

Wanneer ik uiteindelijk het derde seizoen ga plaatsen is dus nog niet duidelijk want ik wil rustig de tijd nemen om seizoen 3 goed uit te werken voor jullie, maar ook graag nog de andere 'short' stories door middel van one shots uploaden. Tot seizoen 3 gaat beginnen, zal dit bericht blijven staan en is er nog geen TTM, maar ik ga mijn best doen.

Het gaat dus verder, maar geef me dat kleine beetje tijd om er aan te werken.

Love you all,

WinterDawn

Reacties (1)

 • VampireMouse

  *hugs and kissis* love yaaaaaaaaa misss yaaaaaaaaaaa 😃🥰🥰🥰🥰🥰

  3 weken geleden
  • Winterdawn

   Love and miss ya 33 ❤️❤️

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen