Nadine opent de deur als ze me door het raam aan ziet komen. 'Dat is snel' merkt ze op. Ze nodigt me uit om aan tafel te zitten. Nadine schenkt thee in. 'Alsjeblieft, dit zal helpen.' vragend kijk ik haar aan. 'Waarvoor?' ze glimlacht. 'Heb je je wolf al ontmoet?' ik knik. 'Dat is goed. Je gaat binnenkort je partner ontmoeten, maar het zal niet makkelijk zijn. Dat begrijp je zodra je hem ontmoet.' 'Oke?' Nadine neemt een slok van haar thee. 'Hij heeft al een vrouw, maar dat is niet zijn ware partner. Hij is getrouwd omdat hij al lang gezocht heeft. Echter kon hij jou niet vinden. Je bent pas net 18 en omdat jij en je wolf elkaar nog niet hadden ontmoet, moest hij een keuze maken. Je zult het begrijpen als je hem ziet.' Nadine biedt me een koekje aan die op het schoteltje liggen voor haar. Dankbaar neem ik het aan. 'Nadine?' ze kijkt me vriendelijk aan. 'Wat moet ik doen? Iedereen vraagt me of ik hier ga wonen.' Nadine knikt. 'Begrijpelijk. Er zijn lang geen tweelingen geboren. Iedereen is verrast en nieuwsgierig. Maar alleen jij kunt die keuze maken Tallulah.' ik zucht. 'Het was makkelijker als jij een oplossing zou hebben.' Nadine grinnikt. 'Alles komt goed.'
Na het gesprek maak ik een rondje door het dorp. Ik denk terug aan gisteren. Alle mensen die ik heb ontmoet waren erg vriendelijk. Crystal, de luna, en dus vrouw van Pete, heb ik kort gesproken. Het is een mooie vrouw om te zien. Trishia vindt haar niet zo leuk. Crystal heette me welkom en legde uit dat als ik hier wilde wonen, ik ook in het hoofdkwartier mag komen wonen. Crystal heeft ook haar eigen beta. Shawn is die van Pete en Laura is die van Crystal. Laura is ongeveer mijn leeftijd en heeff lang blond haar en fel blauwe ogen. Qua uiterlijk steekt ze erg af van de rest van de mensen. Iedereen heeft eigenlijk donker haar. Ik stop bij een bankje met uitzicht op de rivier. De zon is inmiddels op en de mooie flikkeringen op het water zijn verdwenen. Mijn gedachten gaan naar het water en een tijdje blijf jk de stroming volgen met mijn ogen. Yellow stone ligt verder van de rivier af. Als ik een geluid achter me hoor kijk ik op. Shawn komt naast me op het bankje zitten. 'Fijne plek om je gedachten even te verzetten' zegt hij. Ik knik. 'Nu snap ik waarom ik zo naar je toe getrokken werd.' ik bloos als ik het zeg. Shawn knikt. 'Nooit gedacht dat ik nog een zus zou hebben. Ben jij al een beetje gewend aan het idee?' ik haal mijn schouders op. 'Als wij elkaar niet hadden ontmoet, misschien had ik het dan nooit geweten.' Shawn schudt zijn hoofd. 'Ik denk dat we elkaar dan alsnog wel waren tegen gekomen.' Hij slaat een arm om me heen. 'Je bent net zo koppig als ik zusje, je was dan wel de grens over gestoken.' ik grinnik. Waarschijnlijk heeft hij gelijk. 'Heb je je wolf al ontmoet?' Ik knik. 'Hoe heet ze?' even kijk ik naar zijn donkere ogen. 'Trishia.' zeg ik kort. Shawn glimlacht. Ik wou dat ik kon horen wat hij dacht. Maar omdat ik nog geen deel uitmaak van River pack, zal dat nog niet gaan. Shawn staat op. 'Ik moet aan het werk voor Pete. Wil je mee terug naar het hoofdkwartier?' ik knik en samen lopen we terug naar het grote huis.
Onderweg vertelt Shawn over de gebruiken van River Pack en ik merk hoe vrij we eigenlijk in Yellow stone zijn. Jonge meisjes mogen zo niet na 20 uur naar buiten, huwelijken zijn heilige ceremonies en elke volle maan gaan de soldaten met elkaar op pad. Ze gaan langs alle grenzen om deze te markeren. Tijdens volle maan zou de geur sterker zijn. Het is nooit bewezen dat het zo is, maar na alle oorlogen is dit zo ontstaan.
We lopen het hoofdkwartier in. Binnen is er veel drukte. Allerlei mensen lopen heen en weer tussen de keuken en eetzaal. Het ontbijt is afgelopen en moet opgeruimd worden. Laura loopt met een stapel borden voor ons langs. 'Ik ga naar Pete. Als je me nodig hebt, stuur je me dan een sms?' ik knik en Shawn loopt naar het kantoor. Mijn blik gaat naar Laura die wederom langs loopt. 'Kan ik helpen?' vraag ik als ze me groet. Ze schudt haar hoofd. 'Als gast hoef je dat niet te doen. Ga nog maar lekker uitrusten.' ik knik en loop de gang verder in. Als ik bijna bij de trap ben, meldt Trishia zich. 'Hij is hier!' Haar woorden klinken bijna euforisch. Ik vraag haar wat ze bedoelt. 'Je partner!' mijn buik begint te kriebelen, als een walnoot geur mijn neus binnen dringt. Automatisch volg ik de geur. 'Wat moet ik doen?' Trishia zucht. 'Zoek hem! Haar stem klinkt zo dwingend dat ik geen andere keus heb. Ik stop als de geur zo sterk wordt dat hij mijn gedachten bedwelmt. Ik kijk naar de deur voor me. Het kantoor van Pete? Ik hoor stemmen aan de andere kant. Shawn, Pete en nog een mannelijke stem die ik niet kan plaatsen. ' Waar wacht je nog op?' ik schud mijn hoofd wat mijn gedachten weer helder maken. Het is even stil aan de andere kant van de deur. 'Het kan wachten' zeg ik tegen Trishia. Zomaar een kantoor inlopen van een Alpha doe ik niet. Trishia die het er duidelijk niet mee eens is, moppert. Ik loop naar de trao en vervolg mijn weg naar de logeerkamer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen