Bill POV.

"Bill, ik heb nog even nagedacht en ik denk niet dat relatietherapie gaat werken. Ik weet dat ik van jou niet kan vragen om Adam op te geven als vriend, daar wordt jij ook niet gelukkig van. Het is beter als het echt voorbij is tussen ons, het vertrouwen is er gewoon niet meer," zegt Tom ineens en ik slik even.

"En als ik Adam wel zou opgeven als vriend?" Vraag ik dan.

"Zoals ik al zei, daar wordt jij niet gelukkig van, dus ik kan dat niet van je vragen en dat ga ik dus ook niet doen," zegt Tom en ik knik dan toch maar waarna hij Jerry weer in mijn armen legt. "Ik dacht er aan de kinderen overdag sowieso naar jou te brengen of in het geval van Nicole moet je haar van school langshalen en de weekenden om en om doen?" Vraagt Tom dan en ik knik even waarna Tom de kamer verlaat.



Er zijn twee maanden voorbij gegaan en ik loop de woonkamer in en zie Adam met Jerry in z'n armen. Ik vind het zo lief dat Adam ook gewoon helpt met Jerry, Ryan en Nicole wanneer die hier zijn. Hij had er ook voor kunnen kiezen om zich alleen te focussen op Gijs, Scott, Zoey en Alicia, maar dat doet Adam niet. Met een glimlach loop ik dan naar de keuken waar ik begin te koken. Ik wil het speciaal maken vandaag.

"Hmm, ik dacht al dat ik iets lekker rook," hoor ik Adam ineens achter mij zeggen en ik draai mij naar hem toe.

"Het is bijna klaar," zeg ik met een glimlach en Adam knikt waarna ik al vrij snel alles klaar zet. "We kunnen eten," zeg ik dan tegen Adam die tegenover mij plaatsneemt.

"Je hebt er wel veel werk van gemaakt," zegt Adam en ik knik even.

"Dat is omdat ik eigenlijk iets wou vragen, of zeggen, nee, eigenlijk beide," zeg ik en Adam knikt terwijl hij mij afwachtend aankijkt. "Ik waardeer het zo erg wat je allemaal voor mij en de kinderen doet. Daarnaast zijn er de afgelopen twee maanden gevoelens voor jou gegroeid en nu Tom het toch heeft afgebroken durf ik het ook toe te geven, dus ehm, ik weet dat ik voor nu nog getrouwd ben volgens de wet, maar zou jij mijn lief willen zijn?" Vraag ik dan en ik kijk Adam wat nerveus aan.

"Bill, ik, ehm, ik wil niet gekwetst worden Bill, ik zou dolgraag jouw lief willen zijn, maar, ik durf niet," zegt Adam stilletjes en lief neem ik zijn hand vast.

"Ik beloof je dat ik je nooit zal kwetsen, ik hou echt van je," zeg ik.

"Maar je hield ook echt van Tom en hem heb je ook pijn gedaan," zegt Adam.

"Dat weet ik, maar ik zal jou geen pijn doen, please Adam, geef mij deze kans," zeg ik terwijl ik met mijn vingers over zijn hand streel.

"Okay, omdat ik al jaren superveel van je hou," zegt Adam en hij buigt wat over de tafel heen om een kus op mijn lippen te drukken.


Later die avond in de slaapkamer duw ik Adam op het bed en begin hem te zoenen waarna hij mij op mijn rug draait. Opnieuw zoenen we en Adam doet mijn boxer uit en zijn eigen volgt niet veel later. "Ik wil dat onze eerste keer als stel lief en teder is," zeg ik dan en Adam knikt terwijl hij mij lief zoent om even later voorzichtig in mij te gaan en hij begint rustig te bewegen en uiteindelijk komen we gezamenlijk klaar en ik glimlach even naar Adam. "Dit was onze beste keer tot nu toe," zeg ik en Adam laat zich naast mij neervallen en ik druk een kusje op z'n neus. "Ik hou van je Adam," zeg ik zachtjes.

"Ik ook van jou Bill," zegt hij en hij legt zijn armen om mij heen en in zijn armen val ik in slaap.


Vandaag zijn Adam en ik precies 3 maanden samen. We hebben net geluncht om dat te vieren. De rest van de dag proberen we in bed door te brengen, als de kinderen natuurlijk geen andere plannen hebben. "Ik beloof je dat we voor altijd samen blijven," zeg ik dan en ik druk mijn lippen op die van Adam en hij legt zijn armen om mij heen.

"Ik zou nu ook niet meer zonder je kunnen," zegt Adam en ik voel dat mijn wangen rood kleuren.

"Ik moet je nog wat vertellen, maar dat doe ik vanavond tijdens het eten wel," zegt Adam en ik knik en ben benieuwd wat hij mij wilt vertellen.

Ineens gaat de bel en ik kijk Adam vragend aan. "Verwacht jij iemand?" Vraag ik dan en Adam schudt zijn hoofd. "Nja, ik ga wel," zeg ik dan tegen Adam en ik druk mijn lippen op die van hem om uit bed te stappen en snel kleed ik mij aan waarna ik naar beneden loop om de voordeur te openen. "Tom?" Vraag ik verbaasd, want vandaag had ik hem niet verwacht.

"Ik weet dat ik hier wat laat mee kom, maar ehm, kunnen we misschien toch die relatie therapie proberen? Ik wil niet de rest van mijn leven zonder jou," zegt Tom en even denk ik aan Adam. Ik hou van hem, maar diep van binnen heb ik altijd geweten dat als Tom mij terug zou willen dat ik daarvoor zou kiezen, alleen dacht ik dat, dat nooit zou gebeuren en dat het veilig zou zijn om voor Adam te kiezen.

"Ja, ja ik wil die relatie therapie met jou doen," zeg ik en ik geef hem een knuffel waarna ik een kus op zijn lippen druk. Ineens hoor ik een snik achter mij en ik draai mij om waarna Adam terug naar boven rent. "Adam!" roep ik, maar hij reageert niet en ik slik even. Ik ben ook zo'n gevoelloze klootzak! Misschien moet ik wel gewoon single blijven voor altijd, dan kan ik ook niemand meer kwetsen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Nu geeft die twee mensen pijn gedaan
    Maar is ook niet makkelijk

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen