Bill POV.

"Oh, ik heb trouwens een plek gevonden waar we met zijn allen kunnen wonen. Het is een stuk land waar meerdere huizen op staan, de huizen zijn niet te groot. Ik denk dat jullie je daar wel thuis zouden voelen. We zouden overmorgen een kijkje kunnen nemen," zegt Tom en ik kijk even naar Caleb.

"Wat denk jij schat, eens kijken of het wat is?" Vraagt Caleb en ik knik.

"Ja, want als we getrouwd zijn is het handig dat we makkelijk bij elkaar kunnen komen, en ook met deze kleine zodat ze alle drie haar papa's in de buurt gaat hebben," zeg ik dan.

"Jij gaat er wel heel hard vanuit dat het een meisje wordt he?" Vraagt Caleb en ik lach even.

"Het is een gevoel, maar ik weet ook wel dat zo'n gevoel niet altijd klopt," zeg ik en Caleb knikt. "Maar goed, dan gaan we overmorgen naar dat huis kijken," zeg ik dan.

"Mooi zo, ik kom jullie dan ophalen," zegt Tom en hij geeft ons allebei een kus waarna hij vertrekt en ik gebaar Monica om maar weer met Joey te gaan spelen.

"Nou, hoe was het met Tom in de slaapkamer?" Vraag ik en ik zie Caleb rood worden.

"Je hebt ons gezien, is het niet?" Vraagt Caleb.

"Ja, vindt je het gek? Jullie bleven zo lang weg, wist ik veel dat jullie seks hadden," zeg ik dan.

"Sorry, het was ook niet gelijk gepland, maar Tom voelde dat het, het juiste moment was," zegt Caleb en ik knik even.

"Je hoeft ook geen sorry te zeggen, ik weet dat Tom onweerstaanbaar is," zeg ik met een knipoog en Caleb lacht even. "Maar jullie probeerde nog niet voor een kindje van jullie met z'n tweeën?" Vraag ik dan.

"Nee, het plan is om dat te doen tijdens de huwelijksnacht," zegt Caleb.

"Maar we hebben nog geen datums toch?" Vraag ik dan.

"Nee, Tom dacht eraan om met jou in Januari en met mij in Maart te trouwen, maar officieel is het allemaal nog niet," zegt Caleb en ik knik even. "Bill, is er wat?" Vraagt Caleb dan ineens.

"Je houdt nog net zoveel van mij als voordat je ook verliefd werd op Tom, toch?" Vraag ik dan en gelijk voel ik Caleb z'n armen om mij heen.

"Nog meer dan dat zelfs," zegt Caleb en hij drukt zijn lippen op die van mij en ik kus hem terug. "We gaan er een mooi weekje van maken, overmorgen huis kijken, over 4 dagen mag ik officieel jullie kinderen ontmoeten als jullie partner zijnde en er valt vast ook nog wel een date in te plannen, alleen jij en ik. Je mag natuurlijk ook nog een tweede date met Tom inplannen, of zelfs met z'n drieën op date, wat denk je?" Vraagt Caleb.

"Wat ik denk? Dat het een perfecte week gaat worden," zeg ik met een glimlach, alleen de dag dat Caleb de kinderen ontmoet als partner van Tom en mij, die dag baart mij wel wat zorgen. Maar dat spreek ik niet hardop uit, ik wil niet dat Caleb nerveus gaat zijn die dag, of toch niet nerveuzer dan dat hij sowieso al gaat zijn.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dat gaat weer anders lopen als ze denken
    Heb zo gevoel nu al

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen