'Hoe dan?' ik voel tranen op komen. 'Ik weet het niet. Waarom moet alles nou zo moeilijk zijn.' Deborah trekt me tegen haar aan. 'Weet Pete het zelf al?' ik knik. 'Ik kwam hem tegen in de gang. Hoewel het donker was, zag hij me wel. Ik...' ik stop even. Zal ik het zeggen? Na een diepe zucht ga ik verder. 'Ik heb hem gekust. Ik wilde niet maar... Ik moest wel.' Deborah lacht. 'You go girl!' Een traan rolt over mijn wang. 'Je kunt er ook niet aan doen dat dit je overkomt. Het is ook niet niks. Eerst Shawn ontmoeten. Dan horen dat je van een tweeling bent. En dan ook nog van Shawn. Je bent daar geweest, je hebt eindelijk je wolf en dan blijkt de alpha ook nog eens jou one true love te zijn!' Deborah pakt mijn hand. 'Maar als er iemand is die hier mee om kan gaan dan ben jij dat!' ik glimlach. Er vormen zich meer tranen en dat lucht op. Alle gemengde gevoelens maken ruimte voor rust in mijn hoofd.
We praten nog even verder en besluiten daarna terug te gaan. 'Doe wat je hart zegt Tall. Als je hier wilt blijven, dan vind ik dat ook niet erg. Maar als je naar je liefde wilt, vergeef ik je dat.' plagend geeft Deborah me een duwtje. Ik lach. 'Als ik er over uit ben, hoor je het.' We nemen afscheid en ik loop de veranda op het huis in. Mijn moeder zit in de keuken met meerdere vrouwen. 'Ah Tallulah, je vader wil je graag spreken.' ik knik en loop de gang in. Nog voordat ik zijn kantoor in loop voel ik mijn telefoon trillen. Ik kijk op het scherm. Onbekend nummer. Ik druk het binnenkomende gesprek weg. Zacht klop ik op de deur van mijn vader. 'Binnen.' hoor ik. Ik open de deur en zie mijn vader achter zijn bureau zitten. 'Wat fijn dat je er bent.' zegt hij als hij een uitnodigend gebaar maakt. Ik neem plaats op de stoel tegenover hem. 'Hoe was het?' zijn toon wordt zachter. Ik vertel hem over mijn ontmoeting. 'Het was bijzonder.' vervolg ik. 'Het is erg mooi daar. De rivier, maar ook de mensen zijn er zo vriendelijk. Dat had ik niet verwacht.' Mijn vader knikt. 'Het klinkt alsof je er thuis hoort.' zegt hij. Ik frons. 'Wat bedoel je?' mijn vader gaat achterover zitten in zijn stoel. 'Ik heb contact gehad met Pete. Voor jouw training die we hier gestart zijn, wil ik dat je daar verder traint. Je zult door Laura worden opgeleid.' ik kijk hem verbaasd aan. 'Wat moet ik leren?' 'Je wordt gevormd tot een goed packlid. Ongeacht waar je gaat wonen, moet je weten hoe je je moet verdedigen en hoe je met jouw wolf moet omgaan. River pack hecht grote waarde aan toewijding. Het lijkt me de juiste plek voor jou. Zeker omdat je hier moeite hebt gehad met mijn bevelen op te volgen.' Zijn laatste woorden steken.
Beduusd loop ik het kantoor uit. Training? En in River Pack? Trishia zucht. 'Wat maakt het uit? Je kunt bij Pete zijn!' Ik schrik. Pete! Hoe kan ik hem nou ontwijken als ik zo dicht bij hem ben. Mijn hooft begint te duizelen. Het liefst zou ik bij hem willen zijn, maar dat gaat niet. Dat kan ik niet maken. Zelfs niet Crystal. Trishia mag haar dan niet vertrouwen, maar ik ben nog enigszins opgevoed met het idee dat een huwelijk een heilige band is die je niet zomaar verbreekt. Ik loop naar buiten. Wederom mijn telefoon die overgaat. Onbekend nummer. Ik kijk naar mijn scherm en druk op het groene hoorntje. 'Hallo?' het blijft even stil aan de andere kant. 'Met Pete.' bij het horen van zijn stem stopt mijn hart even. 'Als je komt vanmiddag, wil ik dat je eerst naar mijn kantoor komt.' De autoriteit klinkt door in zijn stem. Waardoor ik niets anders kan dan een instemmend geluid maken. 'Ik wou nog wat zeggen.' zeg ik zacht. Het blijft stil. 'Het spijt me. Van gisteren.' Na een lange pauze begint Pete te praten. 'Er is niets gebeurd, we hebben het er wel vanmiddag over als je hier bent.' ik maak een instemmend geluid en sluit af. 'Tot vanmiddag'. Ik doe mijn telefoon weg en ga op een bankje zitten die op de veranda staat. Wat zou hij met me willen bespreken? Allerlei opties gaan door mijn hoofd. Uiteindelijk concludeer ik dat hij waarschijnlijk wil bespreken hoe mijn training er uit gaat zien. Ik loop naar binnen. Mijn tas van afgelopen dagen zal niet genoeg zijn. In mijn kamer maak ik de tas leeg en begin hem te vullen met kleding. Daarnaast doe ik er wat persoonlijke spullen in. Ik kijk naar de fotos aan de muur. Het zijn foto's van mij en Chayton. En van mijn ouders. Ik haal ze er af en doe ze ook in de tas. In een andere tas doe ik mijn kussen en sportkleding.
Ik kleed me om en neem de tassen mee naar beneden. Ondertussen link ik met Deborah om haar in te lichten over mijn vertrek. Ik beloof haar dat ze langs mag komen.

Die middag brengt mijn vader me naar River Pack. Als hij zijn auto stopt maak ik mijn gordel los. 'Je weet dat je altijd welkom bent bij ons.' zegt hij. Ik knik. 'Ik laat je weten wat ik doe.' ik stap uit en pak de twee tassen van de achterbank. Nadat ik gedag heb gezegd loop ik naar het hoofdkwartier. Gespannen open ik de deur. Shawn staat halverwege de gang met iemand te praten en kijkt op als ik binnen stap. Hij stopt zijn gesprek en loopt naar me toe. 'Hey! Ik hoorde dat je hier een tijdje naar toe komt. Zal ik je tassen naar boven brengen?' ik knik. 'Pete wacht op je.' Shawn neemt mijn tassen over en loopt naar boven. Als ik voor de deur van het kantoor staat merk ik dat Trishia onrustig wordt. Zacht klop ik op de deur. Ik hoor een instemmend geluid. Voorzichtig open ik de deur.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen