'Fijn dat je er bent Tallulah.' Nadine heeft wederom thee voor me gezet. 'Ik heb vernomen dat je weet wie het is.' doelt ze op Pete. Ik bloos. Hoe kan het toch dat ze alles weet. 'Ik heb hem ook al gesproken.' ik frons mijn wenkbrauwen. 'Over mij?' ze knikt. 'Denk je dat hij het makkelijk heeft? Als alpha heeft hij zijn verplichtingen. Daarom moest hij trouwen met Crystal, maar van liefde is geen sprake. Niet van zijn kant. Crystal doet alles om hem naar het zin te maken.' ik luister aandachtig. 'Wat maakt het dan zo moeilijk voor hem.' Nadine neemt een slok van haar thee. 'Alpha's beleven het nog intenser. Ze zijn het verplicht om hun partner te vinden. Dat maakt de geur die jij afgeeft nog sterker voor Pete. Daarnaast moet hij zich nog meer beheersen als jij in zijn buurt bent.' en ik dacht dat ik het moeilijk had. 'Ik heb hem al voorzien van kruiden waardoor zijn beleving minder intens wordt. Je kunt het vergelijken met die van jou. Maar waar ik het met je over wil hebben. Hoe voel jij je?' ik neem ook een slok van mijn thee. Kamille. 'Ik vind het verwarrend. Hij wil niks, maar zorgt er wel voor dat ik hier in training moet. En Trishia wil niets liever dan bij hem zijn.' Ze lacht. 'En jij?' ik bloos. 'Nou je hebt hem wel gezien. Ik kan niet ontkennen dat ik hem aantrekkelijk vind. Maar ik wil Crystal niet kwaad maken en hun huwelijk al helemaal niet stuk maken.' Nadine onderbreekt me voor ik verder kan praten. 'Maak je over dat huwelijk maar geen zorgen. Ze krijgt vandaag slecht nieuws bij de dokter vandaag.' 'Hoe bedoel je?' Nadine kijkt me aan. 'Daar kan ik nog niets over zeggen. Maar het zal veel los maken hier in River pack. Als je iets nodig hebt, dan kun je me het altijd vragen. Ik geloof dat jij en Pete bij elkaar horen.' Ik bloos weer. 'Ik vind het vermoeiend. Ik heb er niet om gevraagd. Eerst al ontdekken dat mijn ouders me geadopteerd hebben, dat Shawn mijn broer is en dat Pete dus mijn partner hoort te zijn.' Nadine knikt. 'Ik wou dat het makkelijker zou zijn. Maar soms hebben de goden een ander plan. Daar hebben we geen invloed op.'
Na het gesprek met Nadine voel ik me iets beter. Toch ben ik nog nieuwsgierig wat Pete vanavond wil bespreken. Ik loop het hoofdkwartier binnen en zie dat Laura weer in de keuken bezig is. Ik loop naar haar toe. 'Heb je hulp nodig?' ze kijkt op. 'Je bent vrij toch?' ik knik. 'Maar ik wil je graag helpen.' ze glimlacht. 'Je mag me wel helpen met koken.' Laura geeft me een schort. 'Doe je altijd alles alleen?' vraag ik haar. 'Meestal het ontbijt wel, het diner vaak met twee of drie.' 'Waar zijn ze dan?' Laura kijkt de gang in. 'Crystal heeft net bij de dokter gehoord dat ze onvruchtbaar is. Dus ze maken haar kamer klaar. Ze zal niet mee willen eten vanavond.' ik schrik. 'Onvruchtbaar.' herhaal ik. Laura knikt. 'Het is nog nooit eerder voorgekomen bij een alpha. Ik vraag me af wat ze gaan doen. Er moet wel een opvolger komen voor als Pete stopt met zijn functie.' aandachtig luister ik naar haar verhaal. Dit bedoelde Nadine dus. Hoe dit goed nieuws voor mij moet zijn, weet ik niet. Dit gun ik niemand. Ik wel. Trishia is duidelijk blij met het nieuws en komt al met theorieën over hoe we Pete moeten laten scheiden.

Die avond eet Crystal inderdaad niet mee. Aan tafel wordt gefluisterd over het nieuws. Shawn zit naast me en in stilte eten we ons bord leeg. Pete zit aan de andere kant van de tafel, maar lijkt niet door te hebben dat er geroddeld wordt. Zijn gedachten zijn ergens anders. River pack hecht grote waarde aan een opvolger. Hij zelf is nog maar net alpha, maar er wordt al zo veel van hem verwacht. Ik voel medelijden. Ik wou dat ik hem kon helpen. Dat kun je ook. Ik druk Trishia uit mijn gedachten. Daar wil ik nu niet aan denken. Ik wil niet mezelf opdringen aan hem. Als ik mijn bord leeg heb, sta ik op en begin met afruimen. Laura die al begonnen is met de afwas, begroet me vriendelijk. 'Ik ben blij dat je me geholpen hebt. Maar nu heb je wel wat rust verdient na je eerste trainingsdag. Morgenochtend gaan we weer rennen.' ik knik en bedank haar. Ze weet alleen niet dat ik straks naar Pete moet. Ik loop naar boven en neem plaats op mijn bed.
Voor een eerste dag is er veel gebeurd. Mijn vader zei dat ik hier moet blijven tot Pete aangeeft dat mijn training klaar is. En wie weet hoe lang dat duurt. Wat zpu Chayton nu doen? En Deborah? Deborah zou wel weten wat ze moet doen in zo'n situatie. Ik besluit me om te kleden. Mijn kleding ruikt niet erg fris meer na de gevechtstraining en het koken. Ik trek mijn shirt uit. Stiekem ruik ik er aan. Het ruikt naar Pete. Mijn buik wordt er warm van. Snel pak ik schone kleding uit de kast en trek deze aan. Mijn telefoon trilt. Ik pak hem op van mijn bed en kijk naar het scherm een sms. Ik wacht op je. Het is van Pete. Ik sta op en loop de logeerkamer uit. De gang boven is donker, maar kleine lampjes aan de muur geleiden me naar de trap. Beneden bots ik bijna op Crystal. Ik verontschuldig me. 'Wat ga je doen?' ze kijkt me doordringend aan. 'Pete wilde me spreken, Luna.' erken ik. Waarom zeg ik dat? Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan. Ik kijk naar haar gezicht en hoop dat ze er niet te veel van denkt. 'Hoe was je eerste trainingdag?' opgelucht haal ik adem. 'Het was vermoeidend.' ze knikt. 'Ik begreep al dat je nog nooit eerder zo'n training hebt gehad. Het komt vast goed. Slaap lekker straks.' haar stem klinkt oprecht. We nemen afscheid en ik vervolg mijn weg naar het kantoor. Zacht klop ik op de deur.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen