In 1979 kreeg Bellatrix Lestrange het idee om Voldemort een love potion te geven, Bellatrix vond haar dark lord al jaren leuk maar de liefde was nooit wederzijds hier moest verandering in komen vond ze. En zo doende maakte ze een love potion die ze in zijn drinken deed en die hij daarna op dronk hierdoor veranderde hij, hij gaf liefde aan Bellatrix ook al was het nep, maar voor Bellatrix was het goed natuurlijk keurde haar zus Narcissa Malfidus het niet goed de enigste die wist van Bella´s zonde. Maar het kon haar niks schelen want ze had eindelijk de liefde waar ze zo naar verlangde.
In 1980 was ze verblijd en verblijde ze Lord Voldemort met het nieuws dat ze in verwachting was van hun eerste kindje. Beide waren blij met deze nieuws dat Voldemort een erfgenaam zou krijgen.
Maar hun blijdschap werd in Juli even onderbroken, Bellatrix was bijna uitgerekend kreeg Voldemort te horen over een zogenaamde profetie een kind dat werd geboren in Juli zou Voldemort kunnen vernietigen, natuurlijk werd Voldemort naar macht belust bang van dit nieuws en wilde hoe dan ook een einde aan het leven van de baby maken, na onderzoek kwam Voldemort er achter dat het een jongetje was die tegen het einde van de maand geboren zou worden toch bleef de angst dat het zijn kind zou zijn vooral omdat ze het geslacht niet wisten.
Drie tovenaarskinderen, drie kinderen die voldoen aan de informatie die hij heeft verschaft voldeden aan de profetie.
Een was hun eigen kind maar zei was een dochter Sarina Riddle geboren op 28 Juli en viel zei met opluchting van de ouders af.
De tweede kind was een zoon van de familie Longbottom. Neville Longbottom geboren op 30 Juli.
En de derde kind was van de familie Potter, Harry Potter geboren op 31 Juli en hij voelde dat dit de jongen was die hij moest hebben, de jongen van de profetie, de jongen die hem kon vernietigen.
Daarom gaf Voldemort een laatste kus op de voorhoofd van zijn dochter en een laatste kus aan Bellatrix, iets wat niemand hem ooit heeft zien doen en verwacht dat hij dat zou doen en na die kus vertrok hij naar Goderic´s eind om de geluk van deze familie kapot te maken.

Voldemort doodde James Potter de vader van Harry Potter en ging daarna naar boven toe waar Lily Potter met zijn zoontje was, hij vermoorde haar en als laatste was Harry Potter een onschuldig jongetje die nog geen eens van het leven heeft geproefd.
Hij wilde hem vermoorden maar er ging iets mis, de vloek kaatste terug en Voldemort verdween voorgoed.

Bellatrix die vele misdaden had gepleegd kreeg dit nieuws te horen en wist wat er ging gebeuren, ze vluchtte met Sarina naar Villa Malfoy en vroeg aan haar zus en zwager of ze voor de kleine meid wilde zorgen, haar wilde opnemen alsof ze een van hun was, hun achternaam aan haar wilde geven en haar wilde beschermen voor haar afkomst.

En zo werd Sarina Riddle opgenomen in de familie Malfoy en zou ze haar leven bekend staan als Sarina Malfoy dochter van Narcissa en Lucius en zogenaamde tweelingzus van Draco.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen