Bill POV.

Gisteren was de eerste afspraak met die vrouw die Tom voor mij heeft geregeld. Ik snap wel waarom Tom haar mocht, ook al was het eerste gesprek alleen nog maar zodat zij een beter beeld kan krijgen van de situatie. Volgende week zal het gesprek wat dieper zijn qua inhoud. "Ik ga vandaag de eerste stap zetten om Maria weer terug bij ons te krijgen," zeg ik tegen Tom en hij knikt waarna ik de slaapkamer verlaat, en ook het huis. Ik draai het nummer van Henry en wacht tot hij opneemt. "Okay, wat kan ik doen om Maria terug thuis te krijgen?" Vraag ik dan, om maar gelijk met de deur in huis te vallen.

"Hmm, ik dacht eraan dat je misschien jezelf altijd beschikbaar kon stellen wanneer ik je wil?" Vraagt Henry dan.

"Okay, deal, wanneer heb je mij nodig?" Vraag ik dan.

"Nu? Mijn vrouw is niet thuis, dus je kan hier komen," zegt hij dan.

"Okay, dan zie ik je bij mij thuis," zegt Henry en hij hangt op en gelijk ga ik naar zijn huis en bel aan waar Henry open doet. "Kom je gelijk mee naar boven?" Vraagt Henry.

"En Maria dan?" Vraag ik.

"Die vermaakt zich wel met haar favoriete serie," zegt Henry en ik knik waarna ik maar mee naar boven loop en ik leg mij op het bed. Henry komt boven mij hangen en begint mij te kussen en ik kus alleen maar mee zodat Henry gelooft dat ik het echt meen. Hij doet mijn broek uit en daarna zijn eigen en begint al vrij snel in mij te stoten. Het lukt mij niet om te ontspannen waardoor het best wel pijn doet, maar ik doe alsof ik wel geniet totdat hij eindelijk klaarkomt, iets wat een eeuwigheid lijkt te duren. "Waarom lukt het mij niet om jou zwanger te krijgen? Hopelijk vandaag dat het wel raak is," zegt Henry en hij kust mijn nek.

"Omdat ik al zwanger ben van Tom en onze eerste keer was ik gewoon even niet vruchtbaar," zeg ik dan.

"Die Tom verpest ook alles," zegt Henry mompelend.

"Misschien krijgen we die kans later nog," zeg ik dan tegen Henry om hem weer rustig te krijgen, want menen doe ik het natuurlijk niet. "Ga maar slapen," zeg ik en ik druk een kusje op zijn wang en zodra ik zeker ben dat hij slaapt stap ik stilletjes uit het bed, doe ik mijn kleding aan en ga ik snel naar beneden naar de woonkamer. "Maria?" zeg ik dan en gelijk kijkt ze op en ik hurk bij haar neer.

"Mama," zegt ze en ze geeft mij een knuffel waarna ze weer recht gaat zitten.

"Ik weet niet wat je vader jou heeft verteld, of wat je denkt dat er is gebeurt. Hij wou mij tegen mijn wil in zoenen, dus je andere papa, Tom kwam voor mij op. Je vader, Henry, hij was de eerste die sloeg, je weet toch dat Tom nooit zou slaan zonder reden," zeg ik dan.

"Papa zei al dat jullie zouden proberen om mij tegen hem op te zetten," zegt ze dan en ik kijk haar geschrokken aan. Hoe kan ze nu een man geloven die ze nog niet eens zo lang kent ten opzichte van mij en Tom!?

"Hij liegt, ik vertel de waarheid, Maria, wie ken je nu langer?" Vraag ik, maar in plaats van te antwoorden schuift ze bij mij vandaan. "Maria?" Vraag ik.

"Nu hoef ik jou ook niet meer te zien," zegt ze en ze stapt de bank af waarna ze de kamer uitloopt en ik kijk haar met open mond na.

"Bill, Bill, Bill, ik had jou slimmer ingeschat," zegt Henry die de kamer in komt gelopen en woedend kijk ik hem aan.

"Hoe kun je mijn dochter zo tegen Tom en mij opzetten! Wat beloof je haar!?" Roep ik woedend uit.

"Hmm, niks, ze is gewoon blij haar echte vader te kennen, ik hoef er amper moeite voor te doen," zegt Henry dan.

"Weet je, mij aanraken zal vanaf nu nooit meer gebeuren, het is oorlog! En ook al sta jij nu met 2-0 voor, ik ga de slag weten te winnen en dat weet jij ook!" Roep ik naar hem waarna ik het huis uitstorm. Wat denkt hij wel niet!?Tom POV.

Wanneer Bill de slaapkamer in komt gelopen zet ik de laptop naast mij neer en gebaar dat hij bij mij moet komen zitten. "Ik heb Maria de waarheid verteld, maar ik denk dat Henry al had voorzien dat ik dat zou proberen, dus hij was mij voor, dus Maria geloofde het verhaal niet," zegt Bill en ik pak zijn hand vast.

"We gaan haar terug thuis krijgen," zeg ik dan vastbesloten.

"Ik heb Henry ook al de oorlog verklaard, hij mag nu duidelijk weten dat ik nooit een gezinnetje met hem zal vormen," zegt Bill dan en ik knik.

"Ehm, Bill, ik heb de zwangerschapstesten uit het prullenbakje gehaald, die van mij was wel ook positief, ik was te snel met kijken," beken ik dan en Bill slaat gelijk zijn armen om mij heen en geeft mij een zoen. "Okay, deze reactie had ik niet verwacht," zeg ik dan en ik kijk Bill verbaasd aan.

"Nu kan ik overdoen wat ik bij Joshua fout heb gedaan en ik kan de zwangerschap gewoon meemaken," zegt Bill en nu begrijp ik waarom hij zo gelukkig reageerde. "Maar als jij er niet blij mee bent mag je het weg laten halen," zegt Bill zachtjes, maar ik schud mijn hoofd.

"Als jij blij bent, ben ik dat ook," zeg ik waarna Bill mij weer loslaat en ik pak mijn laptop. "Ik heb trouwens een lead naar Nils toe," zeg ik dan.

"Wat, je bent door blijven zoeken?" Vraagt Bill verbaasd.

"Natuurlijk, voor jou doe ik toch alles," zeg ik en ik laat hem een pagina zien. "Dat is hem, toch?" Vraag ik en Bill knikt gelijk. "Hij zit in een hotel in Oostenrijk, Brooke is niet bij hem, maar ik vermoed dat hij haar bij familie of vrienden heeft ondergebracht om haar geen jeugd in een hotel te hoeven geven totdat hij zelf een huis heeft gevonden," zeg ik dan en Bill knikt even.

"Hij denkt dan tenminste wel aan haar," zegt Bill en ik knik.

"Maar niemand heeft ook ooit gezegd dat hij slecht voor haar zou zijn, hij houdt waarschijnlijk ook gewoon van haar, hij heeft alleen een stomme keus gemaakt om haar bij jou weg te nemen," zeg ik en Bill knikt. "Wat als we hem vinden en Brooke terug kan keren, wat wil je dan doen?" Vraag ik dan.

"Als hij er niet weer vandoor gaat sta ik ook dan nog open voor een gedeelde voogdij, alleen omdat het hier te druk is om de gehele voogdij op haar te nemen, zolang Nils verder gewoon goed voor haar is, is dat ook niet nodig, zolang hij maar niet verwacht dat hij en ik weer vrienden kunnen worden, die kans heeft hij lang geleden verspeeld," zegt Bill en ik knik begrijpend waarna ik een mail naar het hotel stuur. Waarschijnlijk mogen ze niets zeggen, maar proberen kan nooit kwaad.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dit word nog heftig
    Om Maria en brooke

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen